Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
22 Δεκεμβρίου 2024, 13:32:14

Αποστολέας Θέμα: παρακαλώ να διαγραφεί  (Αναγνώστηκε 16947 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

5 Μαΐου 2010, 15:37:37
Αναγνώστηκε 16947 φορές
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

παρακαλώ να διαγραφεί
« Τελευταία τροποποίηση: 5 Μαΐου 2010, 21:23:42 από Chris123 »
"One of the first duties of the physician is to educate the masses not to take medicine."
Sir William Osler (1849 - 1919), Aphorisms from his Bedside Teachings (1961) p. 105

5 Μαΐου 2010, 19:55:33
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Αλήθεια από που προέρχεται αυτή η μετάφραση;

Γιατί χωρίς καμιά πληροφορία, ίσως λίγο περισσότερη σοβαρότητα από ένα ιατρικό σύλλογο δεν θα έβλαπτε......
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

5 Μαΐου 2010, 20:03:54
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Γιατί χωρίς καμιά πληροφορία, ίσως λίγο περισσότερη σοβαρότητα από ένα ιατρικό σύλλογο δεν θα έβλαπτε......

"One of the first duties of the physician is to educate the masses not to take medicine."
Sir William Osler (1849 - 1919), Aphorisms from his Bedside Teachings (1961) p. 105

5 Μαΐου 2010, 20:04:48
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί

Εεεεεεεεεε?????????????????
Τώρα που μάθατε και το email του ΥΥΚΚΑ παρακαλώ κάντε εκεί τα παράπονα!!!!!!!! ;D
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

5 Μαΐου 2010, 20:09:21
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

Δ. Κουναλάκης , στείλε μήνυμα στον webmaster του ιατρικού συλλόγου , είναι απαράδεκτος και πρέπει να τον επιπλήξουμε πάραυτα !

5 Μαΐου 2010, 20:10:24
Απάντηση #5
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Ενδιαφέρον....
Ένας από τους λόγους που η συγκεκριμένη μετάφραση δεν έχει χρησιμοποιηθεί η χάλια ποιότητα μετάφρασης που είχε κάνει η intrasoft ή κάτι άλλο Intra....
Η μετάφραση αυτή σχεδόν να ξαναέγινε από την ΕΣΔΥ στα πλαίσια ενός προγράμματος που χρηματοδότησε το Υπουργείο και παραδόθηκε το Δεκέμβρη του 2009.
Ξέρω ότι δεν το έχουν βγάλει ακόμη στην ιστοσελίδα αλλά έχει δοθεί στις ΥΠΕ να για να μπουν στα πληροφοριακά συστήματα των νοσοκομείων.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ιατρικού συλλόγου να βγάζει χωρίς να αναφέρει την προέλευση μια χάλια και μη αποδεκτή μετάφραση δεν ξέρω τι μπορεί να εξυπηρετήσει.... Να πω ότι ενδεχομένως να έχει και νομικές περιπέτειες;

5 Μαΐου 2010, 20:12:55
Απάντηση #6
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

Παράθεση
Να πω ότι ενδεχομένως να έχει και νομικές περιπέτειες;

Σκέφτεσαι να κάνεις μήνυση στον ιατρικό σύλλογο ?

5 Μαΐου 2010, 20:13:43
Απάντηση #7
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Η επιλογή του συγκεκριμένου ιατρικού συλλόγου να βγάζει χωρίς να αναφέρει την προέλευση μια χάλια και μη αποδεκτή μετάφραση δεν ξέρω τι μπορεί να εξυπηρετήσει.... Να πω ότι ενδεχομένως να έχει και νομικές περιπέτειες;
Λιθοβολισμό στην πλατεία Συντάγματος!!!!!!!!! ;D

5 Μαΐου 2010, 20:20:01
Απάντηση #8
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Από όσο γνωρίζω η χρήση του ICD-10 στην Ελλάδα δεν έχει άδεια χρήσης λόγω μη συμμετοχής της Ελλαδας στην δημιουργία του.
Η συγκεκριμένη μετάφραση δεν είχε γίνει με άδεια από τον WHΟ
Την διαχείριση και παρακολούθηση της χρήσης του ICD ο WHO την δίνει σε κάποιες εταιρίες και δεν ξέρω τι θα κάνουν σε μια τέτοια περίπτωση.
Προσωπικά, δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά νομική ενέργεια.... και τους λιθοβολισμούς τους αφήνω σε αυτούς που τους συλλαμβάνουν ως ιδέα.
Απλά επειδή παρακολουθώ από κοντά το συγκεκριμένο αντικείμενο (κωδικοποιήσεις-ταξινομήσεις στην υγεία) έχω άποψη....

5 Μαΐου 2010, 20:24:34
Απάντηση #9
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Απλά επειδή παρακολουθώ από κοντά το συγκεκριμένο αντικείμενο (κωδικοποιήσεις-ταξινομήσεις στην υγεία) έχω άποψη....
Το διαπίστωσα.....το ότι είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΥΥΚΚΑ  το αγνοούσατε....αλλά αναφορά σε νομικές περιπέτειες κάποιου ιατρικού συλλόγου ξέρατε να κάνετε.

Νταξ.....

5 Μαΐου 2010, 20:28:19
Απάντηση #10
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

Από όσο γνωρίζω η χρήση του ICD-10 στην Ελλάδα δεν έχει άδεια χρήσης λόγω μη συμμετοχής της Ελλαδας στην δημιουργία του.
Η συγκεκριμένη μετάφραση δεν είχε γίνει με άδεια από τον WHΟ
Την διαχείριση και παρακολούθηση της χρήσης του ICD ο WHO την δίνει σε κάποιες εταιρίες και δεν ξέρω τι θα κάνουν σε μια τέτοια περίπτωση.
Προσωπικά, δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά νομική ενέργεια.... και τους λιθοβολισμούς τους αφήνω σε αυτούς που τους συλλαμβάνουν ως ιδέα.

Τα παράπονά σου αγαπητέ συνάδελφε και την άποψή σου να πας να την πεις στο υπουργείο !
Η δημοσίευση του συγκεκριμένου ICD10 είναι επίσημη , ελεύθερα διαθέσιμη σε όλους , το λινκ στο παρέθεσα και οποιοδήποτε πρόβλημα και ενστάσεις έχεις για το κείμενο κάντα στον αρμόδιο φορέα .
Αν πάλι έχεις κάποια άλλη μετάφραση του ICD10 από αυτή που παραθέτει το υπουργείο θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους να μας την κοινοποιήσεις .  
Αν πάλι σε ενοχλεί για δικούς σου ή άλλους λόγους η παρούσα δημοσίευση μου , που μόνο καλοπροαίρετα έγινε , θα την απομακρύνω .

5 Μαΐου 2010, 20:37:21
Απάντηση #11
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Το διαπίστωσα.....το ότι είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΥΥΚΚΑ  το αγνοούσατε....αλλά αναφορά σε νομικές περιπέτειες κάποιου ιατρικού συλλόγου ξέρατε να κάνετε.

Νταξ.....

Αυτό κατάλαβες; Μάλλον χάνω το χρόνο μου μαζί σου....
Την συγκεκριμένη μετάφραση την έχω βάλει στο παλαιό φόρουμ της Ένωσης που δεν υπάρχει πια με το link προς το υπουργείο.
Την ίδια άποψη είχα γράψει και για την συγκεκριμένη μετάφραση.

Τώρα, η στάση του ιατρικού συλλόγου Εύβοιας να βάζει στην ιστοσελίδα του μια μετάφραση χωρίς να αναγράφει από που προέρχεται δεν χρειάζεται καν να το συζητήσω.... προφανώς, αφήσανε λυτό τον webmaster και αυτοσχεδιάζει.....

Δεν σου καταλόγισα τίποτα προσωπικά. Αλλά αδυνατώ να καταλάβω τα μηνύματα που ακολούθησαν από εσένα και τον Θεοδωρίδη.
Δες τις απαντήσεις σας:
Δ. Κουναλάκης , στείλε μήνυμα στον webmaster του ιατρικού συλλόγου , είναι απαράδεκτος και πρέπει να τον επιπλήξουμε πάραυτα !

Εεεεεεεεεε?????????????????
Τώρα που μάθατε και το email του ΥΥΚΚΑ παρακαλώ κάντε εκεί τα παράπονα!!!!!!!! ;D

Το υπουργείο στην αρχική του σελίδα που το είχε στην προ Αβραμόπουλου εποχή το είχε στην περιοχή των "διαβουλεύσεων" και όχι των επίσημων.

5 Μαΐου 2010, 20:46:15
Απάντηση #12
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Το διαπίστωσα.....το ότι είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΥΥΚΚΑ  το αγνοούσατε....αλλά αναφορά σε νομικές περιπέτειες κάποιου ιατρικού συλλόγου ξέρατε να κάνετε.

Νταξ.....

Αυτό κατάλαβες; Μάλλον χάνω το χρόνο μου μαζί σου....
Εγώ πάντως βγήκα κερδισμένος και σοφότερος με τα όσα γράψατε.
 Έλεος!

5 Μαΐου 2010, 20:49:06
Απάντηση #13
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Αλλά αδυνατώ να καταλάβω τα μηνύματα που ακολούθησαν από εσένα και τον Θεοδωρίδη.
Κάπου χάσατε τη μπάλα.....κάνατε παράθεση σε μήνυμά δικό μου....και εδώ αν δεν κατάλαβα λάθος απευθύνεστε στον Κρις Κρις 1234567 και βάλε ;D

Που είναι η μπάλα οέο;

Ώρα για ποτό..τσάο!!!!!!!! ;D

5 Μαΐου 2010, 20:49:25
Απάντηση #14
Αποσυνδεδεμένος

Chris123GR

Παράθεση
αφήσανε λυτό τον webmaster και αυτοσχεδιάζει.....

Ο συνάδελφος webmaster δεν είναι σκυλάκι για να τον αποκαλείς λυτό , είναι ιατρός και πέραν αυτού οτιδήποτε δημοσιεύεται έχει την έγκριση του συλλόγου .
Αλλά ο τρόπος και η επιθετικότητά σου στο θέμα αυτό με βάζει σε ΣΟΒΑΡΕΣ υποψίες ότι κάτι άλλο σε παρακινεί στο να μιλάς τόσο απαξιωτικά . Κάτι που προφανώς δεν γνωρίζουμε . Φαντάζομαι ότι αν είχες να προσφέρεις κάτι εποικοδομητικό θα το είχες προσφέρει άμεσα .
Θλίβομαι γιατί ήθελα να συμβάλω στην ενημέρωση του φόρουμ αλλά αντιμετωπίζω την ίδια εμπάθεια από τον ίδιο διαχειριστή ξανά και ξανά .
Αν θέλεις αγαπητέ Δ. Κουναλάκης να διώξεις κάποιον από το φόρουμ πάτησε το κουμπάκι του ban και τελείωσε η υπόθεση . Μην το κουράζεις άδικα !

Λέξεις κλειδιά: ICD ελληνικά 

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
2 Απαντήσεις
2818 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 1 Μαΐου 2010, 18:20:47
από Chris123GR
4 Απαντήσεις
76978 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 27 Μαΐου 2021, 13:05:25
από Γιώργος Κανελλόπουλος
2 Απαντήσεις