Απλά επειδή παρακολουθώ από κοντά το συγκεκριμένο αντικείμενο (κωδικοποιήσεις-ταξινομήσεις στην υγεία) έχω άποψη....
Το διαπίστωσα.....το ότι είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΥΥΚΚΑ το αγνοούσατε....αλλά αναφορά σε νομικές περιπέτειες κάποιου ιατρικού συλλόγου ξέρατε να κάνετε.
Νταξ.....
Αυτό κατάλαβες; Μάλλον χάνω το χρόνο μου μαζί σου....
Την συγκεκριμένη μετάφραση την έχω βάλει στο παλαιό φόρουμ της Ένωσης που δεν υπάρχει πια με το link προς το υπουργείο.
Την ίδια άποψη είχα γράψει και για την συγκεκριμένη μετάφραση.
Τώρα, η στάση του ιατρικού συλλόγου Εύβοιας να βάζει στην ιστοσελίδα του μια μετάφραση χωρίς να αναγράφει από που προέρχεται δεν χρειάζεται καν να το συζητήσω.... προφανώς, αφήσανε λυτό τον webmaster και αυτοσχεδιάζει.....
Δεν σου καταλόγισα τίποτα προσωπικά. Αλλά αδυνατώ να καταλάβω τα μηνύματα που ακολούθησαν από εσένα και τον Θεοδωρίδη.
Δες τις απαντήσεις σας:
Δ. Κουναλάκης , στείλε μήνυμα στον webmaster του ιατρικού συλλόγου , είναι απαράδεκτος και πρέπει να τον επιπλήξουμε πάραυτα !
Αλήθεια από που προέρχεται αυτή η μετάφραση;
Γιατί χωρίς καμιά πληροφορία, ίσως λίγο περισσότερη σοβαρότητα από ένα ιατρικό σύλλογο δεν θα έβλαπτε......
Εεεεεεεεεε??
Τώρα που μάθατε και το email του ΥΥΚΚΑ παρακαλώ κάντε εκεί τα παράπονα!!!!!!!!
Το υπουργείο στην αρχική του σελίδα που το είχε στην προ Αβραμόπουλου εποχή το είχε στην περιοχή των "διαβουλεύσεων" και όχι των επίσημων.