Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

παρακαλώ να διαγραφεί

<< < (3/10) > >>

Chris123GR:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό όσο γνωρίζω η χρήση του ICD-10 στην Ελλάδα δεν έχει άδεια χρήσης λόγω μη συμμετοχής της Ελλαδας στην δημιουργία του.
Η συγκεκριμένη μετάφραση δεν είχε γίνει με άδεια από τον WHΟ
Την διαχείριση και παρακολούθηση της χρήσης του ICD ο WHO την δίνει σε κάποιες εταιρίες και δεν ξέρω τι θα κάνουν σε μια τέτοια περίπτωση.
Προσωπικά, δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά νομική ενέργεια.... και τους λιθοβολισμούς τους αφήνω σε αυτούς που τους συλλαμβάνουν ως ιδέα.
Απλά επειδή παρακολουθώ από κοντά το συγκεκριμένο αντικείμενο (κωδικοποιήσεις-ταξινομήσεις στην υγεία) έχω άποψη....

--- Τέλος παράθεσης ---

Τα παράπονά σου αγαπητέ συνάδελφε και την άποψή σου να πας να την πεις στο υπουργείο !
Η δημοσίευση του συγκεκριμένου ICD10 είναι επίσημη , ελεύθερα διαθέσιμη σε όλους , το λινκ στο παρέθεσα και οποιοδήποτε πρόβλημα και ενστάσεις έχεις για το κείμενο κάντα στον αρμόδιο φορέα .
Αν πάλι έχεις κάποια άλλη μετάφραση του ICD10 από αυτή που παραθέτει το υπουργείο θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους να μας την κοινοποιήσεις .  
Αν πάλι σε ενοχλεί για δικούς σου ή άλλους λόγους η παρούσα δημοσίευση μου , που μόνο καλοπροαίρετα έγινε , θα την απομακρύνω .

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπλά επειδή παρακολουθώ από κοντά το συγκεκριμένο αντικείμενο (κωδικοποιήσεις-ταξινομήσεις στην υγεία) έχω άποψη....

--- Τέλος παράθεσης ---
Το διαπίστωσα.....το ότι είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΥΥΚΚΑ  το αγνοούσατε....αλλά αναφορά σε νομικές περιπέτειες κάποιου ιατρικού συλλόγου ξέρατε να κάνετε.

Νταξ.....

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό κατάλαβες; Μάλλον χάνω το χρόνο μου μαζί σου....
Την συγκεκριμένη μετάφραση την έχω βάλει στο παλαιό φόρουμ της Ένωσης που δεν υπάρχει πια με το link προς το υπουργείο.
Την ίδια άποψη είχα γράψει και για την συγκεκριμένη μετάφραση.

Τώρα, η στάση του ιατρικού συλλόγου Εύβοιας να βάζει στην ιστοσελίδα του μια μετάφραση χωρίς να αναγράφει από που προέρχεται δεν χρειάζεται καν να το συζητήσω.... προφανώς, αφήσανε λυτό τον webmaster και αυτοσχεδιάζει.....

Δεν σου καταλόγισα τίποτα προσωπικά. Αλλά αδυνατώ να καταλάβω τα μηνύματα που ακολούθησαν από εσένα και τον Θεοδωρίδη.
Δες τις απαντήσεις σας:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔ. Κουναλάκης , στείλε μήνυμα στον webmaster του ιατρικού συλλόγου , είναι απαράδεκτος και πρέπει να τον επιπλήξουμε πάραυτα !

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλήθεια από που προέρχεται αυτή η μετάφραση;

Γιατί χωρίς καμιά πληροφορία, ίσως λίγο περισσότερη σοβαρότητα από ένα ιατρικό σύλλογο δεν θα έβλαπτε......

--- Τέλος παράθεσης ---
Εεεεεεεεεε?????????????????
Τώρα που μάθατε και το email του ΥΥΚΚΑ παρακαλώ κάντε εκεί τα παράπονα!!!!!!!! ;D

--- Τέλος παράθεσης ---

Το υπουργείο στην αρχική του σελίδα που το είχε στην προ Αβραμόπουλου εποχή το είχε στην περιοχή των "διαβουλεύσεων" και όχι των επίσημων.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπλά επειδή παρακολουθώ από κοντά το συγκεκριμένο αντικείμενο (κωδικοποιήσεις-ταξινομήσεις στην υγεία) έχω άποψη....

--- Τέλος παράθεσης ---
Το διαπίστωσα.....το ότι είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΥΥΚΚΑ  το αγνοούσατε....αλλά αναφορά σε νομικές περιπέτειες κάποιου ιατρικού συλλόγου ξέρατε να κάνετε.

Νταξ.....

--- Τέλος παράθεσης ---

Αυτό κατάλαβες; Μάλλον χάνω το χρόνο μου μαζί σου....

--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ πάντως βγήκα κερδισμένος και σοφότερος με τα όσα γράψατε.
 Έλεος!

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑλλά αδυνατώ να καταλάβω τα μηνύματα που ακολούθησαν από εσένα και τον Θεοδωρίδη.

--- Τέλος παράθεσης ---
Κάπου χάσατε τη μπάλα.....κάνατε παράθεση σε μήνυμά δικό μου....και εδώ αν δεν κατάλαβα λάθος απευθύνεστε στον Κρις Κρις 1234567 και βάλε ;D

Που είναι η μπάλα οέο;

Ώρα για ποτό..τσάο!!!!!!!! ;D

Chris123GR:

--- Παράθεση ---αφήσανε λυτό τον webmaster και αυτοσχεδιάζει.....
--- Τέλος παράθεσης ---

Ο συνάδελφος webmaster δεν είναι σκυλάκι για να τον αποκαλείς λυτό , είναι ιατρός και πέραν αυτού οτιδήποτε δημοσιεύεται έχει την έγκριση του συλλόγου .
Αλλά ο τρόπος και η επιθετικότητά σου στο θέμα αυτό με βάζει σε ΣΟΒΑΡΕΣ υποψίες ότι κάτι άλλο σε παρακινεί στο να μιλάς τόσο απαξιωτικά . Κάτι που προφανώς δεν γνωρίζουμε . Φαντάζομαι ότι αν είχες να προσφέρεις κάτι εποικοδομητικό θα το είχες προσφέρει άμεσα .
Θλίβομαι γιατί ήθελα να συμβάλω στην ενημέρωση του φόρουμ αλλά αντιμετωπίζω την ίδια εμπάθεια από τον ίδιο διαχειριστή ξανά και ξανά .
Αν θέλεις αγαπητέ Δ. Κουναλάκης να διώξεις κάποιον από το φόρουμ πάτησε το κουμπάκι του ban και τελείωσε η υπόθεση . Μην το κουράζεις άδικα !

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση