Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

παρακαλώ να διαγραφεί

<< < (4/10) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---αφήσανε λυτό τον webmaster και αυτοσχεδιάζει.....
--- Τέλος παράθεσης ---

Ο συνάδελφος webmaster δεν είναι σκυλάκι για να τον αποκαλείς λυτό , είναι ιατρός και πέραν αυτού οτιδήποτε δημοσιεύεται έχει την έγκριση του συλλόγου .
Αλλά ο τρόπος και η επιθετικότητά σου στο θέμα αυτό με βάζει σε ΣΟΒΑΡΕΣ υποψίες ότι κάτι άλλο σε παρακινεί στο να μιλάς τόσο απαξιωτικά . Κάτι που προφανώς δεν γνωρίζουμε . Φαντάζομαι ότι αν είχες να προσφέρεις κάτι εποικοδομητικό θα το είχες προσφέρει άμεσα .
Θλίβομαι γιατί ήθελα να συμβάλω στην ενημέρωση του φόρουμ αλλά αντιμετωπίζω την ίδια εμπάθεια από τον ίδιο διαχειριστή ξανά και ξανά .
Αν θέλεις αγαπητέ Δ. Κουναλάκης να διώξεις κάποιον από το φόρουμ πάτησε το κουμπάκι του ban και τελείωσε η υπόθεση . Μην το κουράζεις άδικα !

--- Τέλος παράθεσης ---

Απλές ερωτήσεις:
α) το να δημοσιοποιεί τους δύο από τους τρεις τόμους ως μετάφραση μιας ταξινόμησης νοσημάτων χωρίς να αναφέρει την προέλευση της μετάφρασης, τι με κάνει να υποθέσω; Ότι το μετέφρασε ο σύλλογος; ή ότι το πήρε από κάπου και το έβαλε χωρίς αναφέρει την προέλευση της μετάφρασης; Είναι σοβαρή στάση αυτή για ένα ιατρικό σύλλογο; Προσωπικά, δεν ήθελα να πιστέψω ότι τυγχάνει αυτής της συμπεριφοράς το ΔΣ του συλλόγου, αλλά αφου το λες κάτι θα ξέρεις. Ακόμη χειρότερα για τον συγκεκριμένο σύλλογο αφού δεν έγινε από λάθος του webmaster.

β) Εσύ, ξέρεις την αρχική προέλευση της μετάφρασης, και αντί να βάλεις το link του υπουργείου που είναι η πηγή και το ξέρεις, βάζεις Link με μια ιστοσελίδα που έχει την μετάφραση και δεν αναφέρει την προέλευση; Μήπως είναι διαφήμιση της ιστοσελίδας του συλλόγου και τίποτα παραπάνω;

Δεν έχω προσωπικά μαζί σου και το οποιο αίσθημα καταδίωξης νιώθεις δεν ευσταθεί από την πλευρά μου.

Έχω την τελική μετάφραση του ICD-10 όπως την έχουν και στις ΥΠΕ και στο υπουργείο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορώ να τις δημοσιοποιήσω πριν το υπουργείο που είναι ο δικαιούχος. Το σημαντικό είναι ότι έχει γίνει μια καλή προσπάθεια και έχει μεταφραστεί και ο τρίτος τόμος.

Chris123GR:
Αδυνατώ να παρακολουθήσω το σκεπτικό σου . Δεν επιθυμώ να κατέβω στο δικό σου επίπεδο συνομιλίας και αντιπαράθεσης . Προφανώς είναι για σένα κάποια οδυνηρή ιστορία.  Αφαιρώ το λινκ μου για το ICD10 από το φόρουμ σου και αποχωρώ της συζήτησης γιατί έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω .
Η μόνη μου επιθυμία ήταν να μοιραστώ κάποια δεδομένα μαζί με όλους τους συναδέλφους μου και αυτό που έλαβα ήταν μια προσωπική ύποπτη επίθεση με υπονοούμενα από την ΚΕΦΑΛΗ του φόρουμ .
Μένω άναυδος και προβληματισμένος και δεν θέλω να σκεφτώ ούτε στιγμή ότι αυτή η αντιμετώπιση είναι γραμμή του φόρουμ.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος παρακαλώ να διαγραφεί

--- Τέλος παράθεσης ---
σ' ένα μήνυμα κατάφερα να δώσω 2 "ευχαριστώ" κι αυτό έγινε edit....γκρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!

D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος….. Δεν επιθυμώ να κατέβω στο δικό σου επίπεδο συνομιλίας και αντιπαράθεσης . Προφανώς είναι για σένα κάποια οδυνηρή ιστορία…………………….. έλαβα … μια προσωπική ύποπτη επίθεση με υπονοούμενα από την ΚΕΦΑΛΗ του φόρουμ ….

--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητέ Chris123 από ότι διαπιστώνω ο κ. Κουναλάκης μίλησε με σκληρή γλώσσα για το Σύλλογο και όχι για το πρόσωπό σου. Αν υπάρχει επίθεση (ο καθένας το βλέπει σύμφωνα με την γενικότερη θεώρηση που βλέπει το κάθε τι) υπάρχει προς το σύλλογο.
Για μένα όμως δεν είναι επίθεση αλλά σκληρή κριτική. Πράγμα αποδεκτό από επώνυμους. Οι φράσεις όμως «δεν επιθυμώ να κατέβω στο δικό σου επίπεδο και τα λοιπά ανωτέρω, είναι σαφές πως δεν αποτελούν κριτική σε κανένα φορέα, αλλά υποτιμητικές αναφορές σε πρόσωπο (και μάλιστα ανώνυμου προς επώνυμο).
Π.χ. οι αναφορές –σκληρές κριτικές που έκανε προ ημερών σε πρόσωπα ο Τάσος για τα τεκταινόμενα στο Νοσ. Άρτας, ήταν προσωπικές επιθέσεις στους αναφερόμενους λόγω «κάποιας οδυνηρής ιστορίας για εκείνον»?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΗ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ σε κριτικές που ίσως δεν μας αρέσουν.

Προσωπικά υπήρξα μέλος Ιατρικού Συλλόγου και δεν θα διανοούμουν να ανεβάσω κείμενο για τόσο σοβαρό θέμα που 1ον: δεν θα ήταν πλήρες (αφού υπάρχει και τρίτο μέρος) και 2ον χωρίς αναφορά στην πηγή. Και αν με έκρινε αυστηρά κάποιος καλώς θα έκανε.

Τέλος σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχουν «κεφαλές». Υπάρχουν συνομιλητές «συνφορουμίστες» αλλά κάποιος / οι πρέπει να συντονίζει/ ζουν τη λειτουργία του. Και τέτοιοι είναι κάμποσοι.
Εγώ ως υπεύθυνος κατά νόμο, ο κ. Κουναλάκης στα τεχνικά, άλλοι σε επί μέρους θεματικές ενότητες, αλλά κανείς δεν είναι κεφαλή.
Οι συλλογικές δράσεις δεν έχουν και δεν τους χρειάζεται κεφαλή. Κεφαλές έχουν τα μαγαζάκια και εδώ τέτοιο μαγαζί δεν θα ανοίξει (τουλάχιστον όσο εγώ θα είμαι υπεύθυνος).

Όσο για την σχέση του κ. Κουναλάκη με την κωδικοποίηση, ας μη μιλάμε για το έργο των άλλων όταν δεν το γνωρίζουμε. Όταν δουλεύεις με κάτι, σαφώς το πονάς και άμα βλέπεις «φάλτσα» σε αυτό το θέμα αντιδράς κάπως έντονα. Ένα μικρό στιγμιότυπο λοιπόν αυτού του έργου του κ. Κουναλάκη είναι και η δημιουργία ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου σε συνεργασία με το Πανεπ. Κρήτης που είναι το πρώτο στο είδος του (επαγγελματικό, ειδικά για την ΠΦΥ σχεδιασμένο) με ενσωματωμένη κωδικοποίηση νόσων. (μετά το πιο ερασιτεχνικό του κ. Φιτσαντωνάκη που προηγήθηκε).

Ας βλέπουμε με έλεγχο των αντιδράσεών μας λοιπόν τις ενότητες που παρακολουθούμε και ας απαντάμε με τεκμηρίωση.

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠ.χ. οι αναφορές –σκληρές κριτικές που έκανε προ ημερών σε πρόσωπα ο Τάσος για τα τεκταινόμενα στο Νοσ. Άρτας, ήταν προσωπικές επιθέσεις στους αναφερόμενους λόγω «κάποιας οδυνηρής ιστορίας για εκείνον»?

--- Τέλος παράθεσης ---
Η μόνη οδυνηρή ιστορία στη ζωή μου ήταν που έχασα ένα εκατοστάρικο όταν ήμουν 10 ετών. Αλλά σας διαβεβαιώ δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα της Άρτας.
Όσα αναφέρθηκαν στο forum έχουν αναφερθεί σε τηλεφωνική συνομιλία με τον Δκτη του Νοσοκομείου, εγγράφως στον ίδιο αλλά και στο αρμόδιο γραφείο του υπουργείου.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσωπικά υπήρξα μέλος Ιατρικού Συλλόγου και δεν θα διανοούμουν να ανεβάσω κείμενο για τόσο σοβαρό θέμα που 1ον: δεν θα ήταν πλήρες (αφού υπάρχει και τρίτο μέρος) και 2ον χωρίς αναφορά στην πηγή. Και αν με έκρινε αυστηρά κάποιος καλώς θα έκανε.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ο ιατρικός σύλλογος Αθηνών είχε ανεβάσει τις νέες θέσεις ειδικευόμενων χωρίς να έχει βάλει την πηγή (αντιγραφή από το greekmeds) καθώς και πολλές ακόμη δημοσιεύσεις που δεν αναφέρουν την πηγή. Είναι παράνομος;
Το ότι δεν είναι πλήρες (αφού υπάρχει και 3ο μέρος) είναι πρόβλημα του υπουργείου και όχι αυτού που το αναδημοσιεύει. Έχει τόσους μήνες που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΥΥΚΚΑ κι όμως οι γνώστες του θέματος δεν έκαναν καμία κριτική.....όπως τώρα.

Αυτά τα ολίγα....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση