Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

παρακαλώ να διαγραφεί

<< < (6/10) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Η παρανομία αφορά μόνο την δημοσίευση του ICD-10 που έχει copyright και δεν φταίω εγώ για αυτό και δεν φταιω που δεν το ξέρετε και εσείς και ο σύλλογος.
--- Τέλος παράθεσης ---

Υπόδειξέ μου που στο κείμενο της παράθεσης μου από το υπουργείο υγείας αναφέρει copyright , trademark , πνευματικά δικαιώματα και θα σου ζητήσω προσωπικά συγγνώμη . Έτσι κι αλλιώς έχω αφαιρέσει το λινκ αλλά έτσι για το σωστό της υπόθεσης .

--- Τέλος παράθεσης ---

Το ότι δεν αναφέρεται copyright δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αυτό το της άγνοιας μόνο οι Έλληνες το επικαλούνται και οι Κινέζοι από ότι έθνος έχω γνωρίσει. Έλεος.

Την τοποθέτηση στο παρακάτω την περιμένω ακόμη.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςβ) Εσύ, ξέρεις την αρχική προέλευση της μετάφρασης, και αντί να βάλεις το link του υπουργείου που είναι η πηγή και το ξέρεις, βάζεις Link με μια ιστοσελίδα που έχει την μετάφραση και δεν αναφέρει την προέλευση; Μήπως είναι διαφήμιση της ιστοσελίδας του συλλόγου και τίποτα παραπάνω;

--- Τέλος παράθεσης ---

Chris123GR:

--- Παράθεση ---Το ότι δεν αναφέρεται copyright δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αυτό το της άγνοιας μόνο οι Έλληνες το επικαλούνται και οι Κινέζοι από ότι έθνος έχω γνωρίσει. Έλεος.

--- Τέλος παράθεσης ---

Είδες λοιπόν ΠΟΣΟ εύκολη θα ήταν η υπόθεση αν έλεγες ότι τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων από την αρχή της συζήτησης ?
Θα επικοινωνήσω αύριο με το υπουργείο και θα ενημερώσω τον σύλλογο άμεσα .
Δηλαδή τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο υπουργείο υγείας ? Γιατί υπάρχει ένα θέμα αν δημοσιεύει λινκς χωρίς να προειδοποιεί ότι υφίστανται περιορισμοί πνευματικής ιδιοκτησίας .
Όσο για το ΕΛΕΟΣ στο επιστρέφω , χωρίς παρεξήγηση , απλά δεν μου ανήκει  .

D-Michalis:
...."απλά δεν κατάλαβες τι είπα . Στην ιεράρχηση ενός φόρουμ , ο διαχειριστής που έχει και τα περισσότερα διαχειριστικά δικαιώματα είναι η κεφαλή"

Αγαπητέ συνάδελφε κατάλαβα τι είπες. Έχεις όμως στο νού σου άλλα φόρα.
Σε ετούτο κάθε διαχειριστής αναφέρει τις σκέψεις του σε ειδικό τοπικ και συναποφασίζουμε. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΦΑΛΗ.

Όσο για το 3ο μέρος, τό είπα ήδη. Αν δεν το γνωρίζουμε, είναι αποδεκτό, Έχω όμως την εντύπωση πως αν και αν διαβαστεί το ICD10, γίνεται κατανοητό ότι κάτι απουσιάζει. Εν πάση περιπτώσει, κλείνω τη συζήτηση από μέρους μου, γιατί αυτό που βλέπω είναι παρερμηνείες του ενός για το τι λέι ο άλλος σε μεγάλη έκταση. Και σε αυτό δεν μπορώ να συμβάλω.

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---Το ότι δεν αναφέρεται copyright δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αυτό το της άγνοιας μόνο οι Έλληνες το επικαλούνται και οι Κινέζοι από ότι έθνος έχω γνωρίσει. Έλεος.

--- Τέλος παράθεσης ---

Είδες λοιπόν ΠΟΣΟ εύκολη θα ήταν η υπόθεση αν έλεγες ότι τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων από την αρχή της συζήτησης ?
Θα επικοινωνήσω αύριο με το υπουργείο και θα ενημερώσω τον σύλλογο άμεσα .
Δηλαδή τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο υπουργείο υγείας ? Γιατί υπάρχει ένα θέμα αν δημοσιεύει λινκς χωρίς να προειδοποιεί ότι υφίστανται περιορισμοί πνευματικής ιδιοκτησίας .
Όσο για το ΕΛΕΟΣ στο επιστρέφω , χωρίς παρεξήγηση , απλά δεν μου ανήκει  .

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό όσο γνωρίζω η χρήση του ICD-10 στην Ελλάδα δεν έχει άδεια χρήσης λόγω μη συμμετοχής της Ελλαδας στην δημιουργία του.
Η συγκεκριμένη μετάφραση δεν είχε γίνει με άδεια από τον WHΟ
Την διαχείριση και παρακολούθηση της χρήσης του ICD ο WHO την δίνει σε κάποιες εταιρίες και δεν ξέρω τι θα κάνουν σε μια τέτοια περίπτωση.
Προσωπικά, δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά νομική ενέργεια.... και τους λιθοβολισμούς τους αφήνω σε αυτούς που τους συλλαμβάνουν ως ιδέα.
Απλά επειδή παρακολουθώ από κοντά το συγκεκριμένο αντικείμενο (κωδικοποιήσεις-ταξινομήσεις στην υγεία) έχω άποψη....

--- Τέλος παράθεσης ---

Ούτε το υπουργείο είχε άδεια. Άδεια ζήτησε πριν ένα χρόνο στα πλαίσια του έργου που περιέγραψα. Δεν ξέρω εάν έχει πάρει επίσημη απάντηση.

Αναζήτησε το πρόβλημα στον εαυτό σου.
Περιμένω ακόμη:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςβ) Εσύ, ξέρεις την αρχική προέλευση της μετάφρασης, και αντί να βάλεις το link του υπουργείου που είναι η πηγή και το ξέρεις, βάζεις Link με μια ιστοσελίδα που έχει την μετάφραση και δεν αναφέρει την προέλευση; Μήπως είναι διαφήμιση της ιστοσελίδας του συλλόγου και τίποτα παραπάνω;

--- Τέλος παράθεσης ---

Chris123GR:
Αγαπητέ Δ. Κουναλάκης , έχεις εσύ ακούσει πότε για διαφήμιση ιστοσελίδας ιατρικού συλλόγου ? Τι είναι ο ιατρικός σύλλογος , μαγαζάκι με εμπορεύματα ? Είναι δυνατόν να περιμένεις απάντηση σε τέτοια ερώτηση ?
Αν ήθελα να κάνω κάποια διαφήμιση , που σε καμία περίπτωση δεν θέλω (νιώθω ηλίθιος και μόνο που πρέπει να το πω) θα έμπαινα σε ένα φόρουμ που το διαβάζουν 20-30 μέλη την ημέρα ? Γιατί να μην το δημοσίευα στους greekmeds για παράδειγμα (σε ότι έχει να κάνει με φορουμ) που έχουν πολλαπλάσια αναγνωσιμότητα ή σε κάποιο άλλο site με εκατομμύρια κλικς ?!

Θα ενοχοποιήσεις τώρα εσύ με το έτσι γουστάρω έναν συνάδελφο επειδή παραθέτει κάποιες πληροφορίες ? Είναι δυνατόν να διαβάζουμε τέτοια πράγματα ?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση