Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

παρακαλώ να διαγραφεί

<< < (8/10) > >>

iGP:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Από την άλλη όταν πεί ο επώνυμος κάτι προσβλητικό σε κάποιον, ο άλλος μπορεί να θέλει –και μπορεί- να κινηθεί δικαστικά εναντίον του, αφού ξέρει ποιος είναι.
Αν το ίδιο συμβεί με τον ανώνυμο, τότε ο άλλος που θεωρεί ότι προσβάλλεται, πρέπει να κινήσει ολόκληρη διαδικασία άρσης απορρήτου για να βρεί ποιος «τον έβρισε π.χ.). Και κάτι τέτοιο σε αυτό το φόρουμ δεν είναι επιθυμητό.

--- Τέλος παράθεσης ---

Καλά, και για τον επώνυμο πάλι θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η διαδικασία άρσης απορρήτου - ταυτοποίησής του, αφού για τη δήλωση επωνυμίας δε μας ζητήθηκε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.Δηλαδή, επειδή διάλεξα το "Βέρρας Οδυσσέας" δε σημαίνει ότι είμαι όντως κάποιος με αυτό το όνομα. Αν δεν είναι έτσι, τότε πάραυτα μετονομάζομαι σε οποιονδήποτε έχετε να μου προτείνετε (τον έχετε άχτι) και υπόσχομαι να γίνει αποδέκτης πολλών μηνύσεων!  ;D ;D ;D

Δ. Κουναλάκης:
--- Παράθεση ---Υπάρχουν δύο ακόμη link στα τελευταία μηνύματα σου που παραπέμπουν εκτός του συλλόγου Εύβοιας. Σύμπτωση;
--- Τέλος παράθεσης ---

Θεέ και Κύριε ......... Είμαι με το στόμα ανοιχτό ? Καθόσουν όλο αυτό τον καιρό και μου την είχες στημένη γιατί δημοσίευα θέματα από τον ιατρικό σύλλογο ? Ένα απλό pm δεν έφτανε για να μου πεις ότι δεν δέχεστε ενημερώσεις από ιατρικούς συλλόγους ? Αφαιρώ τα λινκς αμέσως .

--- Τέλος παράθεσης ---

Αμα πω, ότι είσαι προβληματικός θα μου το κρατάς αιώνια.......
είπα ότι δεν δεχόμαστε ενημερώσεις; Αλλά μήπως, επιλέγεις να βάζεις τις αναπαραγωγές των ειδήσεων μέσα από links του συγκεκριμένου συλλόγου;
Γιατί αυτό μου φαίνεται. Εάν το σκέφτεσαι έτσι, να ξέρεις ότι ο κώδικας του φορουμ σε κάθε λινκ που μπαίνει λέει στις μηχανές αναζήτησης να το αγνοήσουν. Έτσι, δεν συσχετίζεται με άλλα sites το forum και βγαίνει ranking & linking με βάση το περιεχόμενο του μονο. Κοινώς δεν βοηθάς άλλες ιστοσελίδες βάζοντας links.

Ελπίζω να βοήθησα....

Chris123GR:

--- Παράθεση ---Ελπίζω να βοήθησα....
--- Τέλος παράθεσης ---

Με τα να προσβάλλεις δεν βοηθάς ! Αν πάλι νομίζεις ότι θα ανταποδώσω τις ύβρεις είσαι γελασμένος .
Δεν νομίζεις όμως ότι ως διαχειριστής η συμπεριφορά σου χαρακτηρίζει αρνητικά το παρόν φόρουμ ?

D-Michalis:
Καλά, και για τον επώνυμο πάλι θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η διαδικασία άρσης απορρήτου - ταυτοποίησής του, αφού για τη δήλωση επωνυμίας δε μας ζητήθηκε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν έχεις άδικο επί της ουσίας. Έχει γίνει συζήτηση παλαιότερα για ταυτοποίηση, αλλά θεωρήσαμε 'ότι -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν είναι απαραίτητη.
Παρ’ όλα αυτά, όταν βλέπουμε κάτι "ύποπτο" από επώνυμο που δεν τον ξέρει κανείς μας, το ψάχνουμε λίγο (όσο και σε όποια επίπεδα μπορούμε -με παραδοσιακά μέσα κυρίως -και μην αρχίσετε να σχολιάζεται για γκεστάπο και τέτοια !!!) και αν δεν είμαστε σίγουροι, λαμβάνει την ίδια μεταχείριση με τα μηνύματα των ανωνύμων.
Άμα χοντρύνει κανένα παιχνίδι, να είσαι σίγουρος ότι θα αποφασίσουμε να ζητάμε πιστοποίηση (με γνωστοποίηση στα μέλη βέβαια)
Βλέπεις εδώ δεν είναι επαγγελματικό, αλλά φιλικό φόρουμ. Και τα φιλικά όμως μπορεί να κολλήσουν καμία μεταδοτική ασθένεια !!!

anastasios theodoridis:
Απορία: Γιατί δεν διαγράφετε το topic ώστε να μην υπάρχει συνέχεια;
Θα πάρει ώρα η φιλική διαμάχη ....να ξέρω να.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση