Γενικά > Ενδιαφέροντα Links

παρακαλώ να διαγραφεί

<< < (2/10) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Ενδιαφέρον....
Ένας από τους λόγους που η συγκεκριμένη μετάφραση δεν έχει χρησιμοποιηθεί η χάλια ποιότητα μετάφρασης που είχε κάνει η intrasoft ή κάτι άλλο Intra....
Η μετάφραση αυτή σχεδόν να ξαναέγινε από την ΕΣΔΥ στα πλαίσια ενός προγράμματος που χρηματοδότησε το Υπουργείο και παραδόθηκε το Δεκέμβρη του 2009.
Ξέρω ότι δεν το έχουν βγάλει ακόμη στην ιστοσελίδα αλλά έχει δοθεί στις ΥΠΕ να για να μπουν στα πληροφοριακά συστήματα των νοσοκομείων.

Η επιλογή του συγκεκριμένου ιατρικού συλλόγου να βγάζει χωρίς να αναφέρει την προέλευση μια χάλια και μη αποδεκτή μετάφραση δεν ξέρω τι μπορεί να εξυπηρετήσει.... Να πω ότι ενδεχομένως να έχει και νομικές περιπέτειες;

Chris123GR:

--- Παράθεση ---Να πω ότι ενδεχομένως να έχει και νομικές περιπέτειες;
--- Τέλος παράθεσης ---

Σκέφτεσαι να κάνεις μήνυση στον ιατρικό σύλλογο ?

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ επιλογή του συγκεκριμένου ιατρικού συλλόγου να βγάζει χωρίς να αναφέρει την προέλευση μια χάλια και μη αποδεκτή μετάφραση δεν ξέρω τι μπορεί να εξυπηρετήσει.... Να πω ότι ενδεχομένως να έχει και νομικές περιπέτειες;

--- Τέλος παράθεσης ---
Λιθοβολισμό στην πλατεία Συντάγματος!!!!!!!!! ;D

Δ. Κουναλάκης:
Από όσο γνωρίζω η χρήση του ICD-10 στην Ελλάδα δεν έχει άδεια χρήσης λόγω μη συμμετοχής της Ελλαδας στην δημιουργία του.
Η συγκεκριμένη μετάφραση δεν είχε γίνει με άδεια από τον WHΟ
Την διαχείριση και παρακολούθηση της χρήσης του ICD ο WHO την δίνει σε κάποιες εταιρίες και δεν ξέρω τι θα κάνουν σε μια τέτοια περίπτωση.
Προσωπικά, δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά νομική ενέργεια.... και τους λιθοβολισμούς τους αφήνω σε αυτούς που τους συλλαμβάνουν ως ιδέα.
Απλά επειδή παρακολουθώ από κοντά το συγκεκριμένο αντικείμενο (κωδικοποιήσεις-ταξινομήσεις στην υγεία) έχω άποψη....

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπλά επειδή παρακολουθώ από κοντά το συγκεκριμένο αντικείμενο (κωδικοποιήσεις-ταξινομήσεις στην υγεία) έχω άποψη....

--- Τέλος παράθεσης ---
Το διαπίστωσα.....το ότι είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΥΥΚΚΑ  το αγνοούσατε....αλλά αναφορά σε νομικές περιπέτειες κάποιου ιατρικού συλλόγου ξέρατε να κάνετε.

Νταξ.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση