Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
ενστασεις
αννουλα:
θελω να ρωτησω το εξης:αν υποβαλλω ενσταση για την βαθμολογια μου κατοπιν κρισεως των εισηγητων ,δικαιουμαι να δω τους φακελους των συνυποψηφιων μου για να διαπιστωσω τα προσοντα του καθενος;;αν ναι,υπαρχει περιπτωση να μου αρνηθουν την επιδειξη των φακελων απο το νοσοκομειο;
αννουλα:
καλα κανεις δεν εχει κανει εως τωρα ενστανση;;; :-\
ΑΡΗΣ:
Στην εισηγητική έκθεση, αναφέρονται αναλυτικά τα προσόντα του καθενός και αυτή κοινοποιείται σε όλους τους υποψηφίους. Αν κάνεις ένσταση, θα σου δωθεί απάντηση από τον εισηγητή κατά του οποίου προσφεύγεις και θα είναι τέτοια που με διπλωματικό τρόπο θα σε αδειάζει και το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να εκνευριστείς.Παρόλο αυτά, μπορείς να προσπαθήσεις.
Δ. Κουναλάκης:
Τους φακέλους δικαιούσαι να τους δεις ακόμη κι αν δεν κάνεις τελικά ένσταση.
Σπάνια δεν υπάρχει τρόπος να δικαιολογήσουν αυτό που έβαλαν καθώς για πολλά η κρίση είναι υποκειμενική ωστόσο ουκ ολίγες φορές έχουν αλλάξει βαθμολογίες. Ο τρόπος κρίσης των επιμελητών ΕΣΥ είναι από τους πλέον διαβλητούς τρόπους για την πρόσληψη στο δημόσιο.
Το πρόβλημα είναι ότι για να βρεις το δίκαιο σου εάν μπορεί να υποστηριχθεί θα πρέπει κάποιες φορές να καταφύγεις στα δικαστήρια.
αννουλα:
οκ..ευχαριστω για τις απαντησεις:))))
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση