ΠΦΥ -Εκπαίδευση > Θέματα Ειδικευομένων

Αφαίρεση 3μήνου ή 6μήνου τελικώς και ρόλος συντονιστή

<< < (3/3)

silvertaur:
Αφού πάρεις τον τίτλο ειδικότητας μετά από εξετάσεις ο κόσμος να χαλάσει δε γίνεται τίποτα (εκτός επαναλαμβάνω αν είναι πλαστός ο τίτλος ή τα χαρτιά σου). Τα άτομα που είναι στα γραφεία προσωπικού διαφέρουν πολύ.Υπάρχουν οι λογικοί και οι παράλογοι.Αυτό που λένε στο γρ.προσωπικού που είσαι είναι παράλογο, δηλαδή αν διεκδικούμε εγώ και εσύ την ίδια θέση στο Ε.Σ.Υ. και την πάρω εγώ που μου έχει κοπεί 6μηνο,θα κάνεις καταγγελία στο Υπουργείο Υγείας για μένα το οποίο ήταν υπεύθυνο για την εξέτασή μου στην ειδικότητα και για την έκδοση του τίτλου,αλλά και για το νόμο περί 6μηνης αφαίρεσης;Δηλαδή θα κάνεις καταγγελία στο Υπ.Υγείας για το ίδιο το Υπ.Υγείας;

Για ρώτησέ τους σε παρακαλώ αυτούς που είπαν αυτή την εξυπνάδα, αν τελικά κάνουν αυτοί λάθος αφού εφαρμόζουν την εντολή και όχι το νόμο τι ακριβώς θα επακολουθήσει; Πάντως αυτών το αυτί δεν ιδρώνει γιατί ξέρουν πως όποιο λάθος γίνει εμείς θα το πληρώσουμε.

Αν ξέρει κάποιος παρακαλώ να μας διαφωτίσει στα παραπάνω ερωτήματα που έθεσα δλδ που πρέπει να απευθυνθούμε και αν τελικά τα χαρτιά μας τα βλεπει μόνο η νομαρχία και δίνει το οκ στο υπουργείο.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτο δικό μας νοσοκομείο αφαιρούνται 6 μήνες, υπάρχει ένα έγγραφο του πρώην γενικού γραμματέα του κ. Ριζά που λέει πως η Γενική Ιατρική θα εξαιρεθεί από την επιπλέον περικοπή των 6 μηνών, αλλά δεν έχει περάσει ακόμη επίσημα σε κάποιο νόμο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Εδώ που τα λέμε, λογικό το βρίσκω. Αν δεν έχει γίνει τροποποίηση του νόμου τότε ο νόμος λέει για όλους, επομένως 6 μήνες. (το λογικό είναι σχετικό βέβαια αφού μιλάμε για 3 μήνες στο τρίμηνο κι άλλους 3 μήνες η "αυτοειδίκευση" στο αγροτικό!!!)
Καταλήγουμε λοιπόν ότι άλλα νοσοκομεία αφαιρούν 3 μήνες κι άλλα 6. Και ξέροντας ότι στις θέσεις για Π.Ι. αρχικό κριτήριο είναι η ημερομηνία κτήσης τίτλου ειδικότητας μπορεί 2 γιατροί να ξεκινήσουν ταυτόχρονα σε διαφορετικά νοσοκομεία, ο ένας να τελειώσει 3 μήνες νωρίτερα (νοσοκομείο που αφαιρούσε 6 μήνες) και να "φάει" τη θέση από το δεύτερο γιατί ο τελευταίος τελείωσε 3 μήνες μετά επειδή το νοσοκομείο αφαιρούσε 3 κι όχι 6 μήνες.

timex:
Τι να πω...
Σιλβερ, αν και το θετεις λογικα , δεν υπαρχει παντα λογικη στην Ελλαδα...

Argirios Argiriou:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση