Θέματα Εργασίας > Αποσπάσματα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο

Χωρίς κάλυψη από 20/5 τα (Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ.) φάρμακα

(1/3) > >>

ZArk:
Χωρίς κάλυψη από 20/5 τα φάρμακα για τα οποία δεν απαιτείται ιατρική συνταγή

Από τις 20 Μαΐου 2010 τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα καλύπτουν δαπάνες που αφορούν φαρμακευτικά προϊόντα
 για τα οποία δεν απαιτείται ιατρική συνταγή (Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ.), όπως αναφέρεται σε επιστολή της Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Αθ. Δρέττα.

πηγή: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Χωρίς κάλυψη από 20/5 τα φάρμακα για τα οποία δεν απαιτείται ιατρική συνταγή

Από τις 20 Μαΐου 2010 τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα καλύπτουν δαπάνες που αφορούν φαρμακευτικά προϊόντα
για τα οποία δεν απαιτείται ιατρική συνταγή (Μ.Υ.ΣΥ.ΦΑ.), όπως αναφέρεται σε επιστολή της Γενική Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Αθ. Δρέττα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Το καλύτερο ποστάρισμα του φόρουμ εδώ και μήνες!
Όπως θα φώναζαν στις μπυραρίες του Μονάχου στο μεσοπόλεμο: Ζιγκ χάιλ Ζαρκ! Ζιγκ χάιλ Ζαρκ!

Ποιά είναι τα ΜΥΣΥΦΑ; Ανοίξτε το συνημμένο!

Τέρμα οι αλοιφές με τα μπαρμπαδάκια! Άντε γεια, Ντεπόνια! Στον αγύριστο, Μουκοσολβάνια!

ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Χωρίς κάλυψη από 20/5 τα φάρμακα για τα οποία δεν απαιτείται ιατρική συνταγή

--- Τέλος παράθεσης ---

Το καλύτερο ποστάρισμα του φόρουμ εδώ και μήνες!
Όπως θα φώναζαν στις μπυραρίες του Μονάχου στο μεσοπόλεμο: Ζιγκ χάιλ Ζαρκ! Ζιγκ χάιλ Ζαρκ!

Ποιά είναι τα ΜΥΣΥΦΑ; Ανοίξτε το συνημμένο!

Τέρμα οι αλοιφές με τα μπαρμπαδάκια! Άντε γεια, Ντεπόνια! Στον αγύριστο, Μουκοσολβάνια!

--- Τέλος παράθεσης ---

Άν και δεν έχω προσωπική εμπειρία απο "μπυραρίες του Μονάχου τον μεσοπόλεμο" - στο Βερολίνο φαντάζομαι θα τσουγκρίζουν διαφορετικά- , Προστ και απο εμένα...

ZArk:
Όσον αφορά την λίστα ΜΗΣΥΦΑ που παραθέτεις πρέπει να σε πληροφορήσω οτι προ 5 μηνου, σε ένα απο τα "ministry tour" που συνηθίζω  ;D επισκεύθηκα τον ΕΟΦ (άσχημο κτήριο δεν το συνηστώ ) προς σκοπό παραλαβής της ΛΙΣΤΑΣ των ΜΗΣΥΦΑ!!!!! Και ποιός ο πιό αρμόδιος απο τον ΕΟΦ? Πράγματι ΕΚΕΙ ήταν η πηγη της γνώσης!! :o

Παρά την αναγκαία επιστροφή μου την μεθαυριανή, λόγω του ότι ο "υπεύθυνος" έλειπε σε διατεταγμένη υπηρεσία, δεν μου κατέστη δυνατό να μιλήσω πρόσωπο με πρόσωπο με κανέναν.
Κατόπιν επιμονής μου, ο θυρωρός του ιδρύματος, έκανε ηρωική προσπάθεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με διάφορους "υπεύθυνους" οπου ο ένας με παρέπεμπε στον άλλον, χωρίς ουσιαστική απάντηση.
Το πόρισμα ήταν οτι η "λίστα" ήταν σε στάδιο επαναπροσδιορισμού και οτι θα δημοσιευόταν εν καιρώ.....

Άρα η λίστα του φαρμακευτικού συλλόγου Πέλλας, αν και καλή ως αρχικός μπούσουλας δεν νομίζω οτι μπορεί και να χαρακτηριστεί και ως "βίβλος".

Εγώ πάντως προς αποφυγή προτροπής απο κανένα "δεν ξαναπάω απο τον ΕΟΦ". :-\

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΆν και δεν έχω προσωπική εμπειρία απο "μπυραρίες του Μονάχου τον μεσοπόλεμο"

--- Τέλος παράθεσης ---

Ε, καλά, ούτε κι εγώ έχω. Ένα αστείο είπαμε α κάνουμε α μην είναι ξερό το ποστ...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση