Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Σημείωνε σε ένα μπλοκάκι ότι στραβό βλέπεις τους πρώτους έξι μήνες.

(1/1)

Argirios Argiriou:
Είχα ένα διευθυντή στο Κέντρο Υγείας Ryd του Linkoping στη Σουηδία, που τις πρώτες μέρες που άρχισα να εργάζομαι εκεί, μου είπε:

“Πάρε ένα μπλοκάκι και σημείωνε τους επόμενους έξι μήνες ότι στραβό και παράξενο βλέπεις εδώ. Έλα μετά να το συζητήσουμε μήπως και μπορούμε να βελτιώσουμε κάτι. Είναι σημαντικό να καταγράφεις τις παρατηρήσεις σου τους πρώτους έξι μήνες αφότου ξεκινήσεις σε ένα νέο χώρο εργασίας. Μετά το πρώτο εξάμηνο συνηθίζεις, και όλα (ακόμη και τα κακώς κείμενα) σου φαίνονται φυσιολογικά.."

Μαρία Χόρτη:
Η διαφορα ειναι ότι εγω όταν πήγα στο δ/τη του ΚΥ που εκανα 10μηνο και του επισημανα 2-3 πραγματακια που για μενα τουλαχιστον δεν δουλευαν σωστα, δεν εδειξε και κανενα ενδιαφερον. Δυσκολο πράγμα η αλλαγή κατεστημένων καταστάσεων, συνήθως αυτες εχουν γίνει κατεστημένο επειδή βολευουν τους υψηλόβαθμους.

Δημήτριος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ διαφορα ειναι ότι εγω όταν πήγα στο δ/τη του ΚΥ που εκανα 10μηνο και του επισημανα 2-3 πραγματακια που για μενα τουλαχιστον δεν δουλευαν σωστα, δεν εδειξε και κανενα ενδιαφερον. Δυσκολο πράγμα η αλλαγή κατεστημένων καταστάσεων, συνήθως αυτες εχουν γίνει κατεστημένο επειδή βολευουν τους υψηλόβαθμους.

--- Τέλος παράθεσης ---

τι μου θυμσες..
υγεια και εκπαιδευση αδερφια κακοπαθημενα!εμεις παντως δεν τολμαμε να μιλησουμε διοτι κινδυνευουμε και να τ΄ακουσουμε και να χρεωθουμε το φορτο των μεταρρυθμισεων!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση