Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

To be or not to be, Αίνιγμα διορισμού στο ΕΣΥ

(1/1)

mandreou:
Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει σε ένα αίνιγμα για γερούς λύτες; Έχω παραιτηθεί από θέση Επιμελητή Α΄με εξέλιξη μετά από 11 χρόνια υπηρεσίας και στην τελευταία προκήρυξη πήρα θέση σε ΠΙ χωρίς να έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ η πρόσληψή μου ως 03-06-2010.  Σήμερα (03-06-2010) προκηρύσεται μια θέση σε ΚΥ (επιμελητή Β΄) που με ενδιαφέρει μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου ή θεωρείται ότι κατέχω θέση αφού έχουν ανακοινωθεί τα τελικά αποτελέσματα;

Harper:
Φυσικά με το μπάχαλο στην Ελλάδα ποτέ κανείσ δεν μπορεί να είναι σίγουρος.Θεωρώ όμως πως η θέση που έλαβες ακόμη κι αν είχε δημοσιευτεί το ΦΕΚ δεν ισχύει με την ένοια ότι ακόμη δεν έχεισ αποδεχθεί το διορισμό σου.Ας βγει το ΦΕΚ και μετά πρέπει να σου έρθει ο διορισμός και να παρουσιαστείς σε 15-20 ημέρες που σημαίνει πως αν δε το κάνεισ ουσιαστικά δεν αποδέχεσαι το διορισμό άρα χάνεις τη θέση.Από την άλλη υποθέτω πως η νέα θέση που σε ενδιαφέρει είναι μάλλον με διαδικασίες ΣΚΕΙΟΠΝΙ οπότε δε χάνεις τίποτα να καταθέσεις τα χαρτιά σου και όταν με το καλό συγκλιθεί ΣΚΕΙΟΠΝΙ (κάτι που σημαίνει πως μπορεί να περάσει και πάνω από χρόνος) αν έχεισ ήδη διοριστεί,παραιτείσαι από τη θέση του αγροτικού και λαμβάνεις τη θέση ΣΚΕΙΟΠΝΙ με πέναλτι ίσως να αποκλεισθείς από νέα διεκδίκηση αγροτικού για κάποιο διάστημα.Μπορεί να κάνω και λάθος σε αυτά που σου λές οπότε μην βασιστείε μονο σε αυτά.Όπως και να έχει,καλή επιτυχία σε ό,τι κάνεις

Δ. Κουναλάκης:
Μέχρι την δημοσίευση στο ΦΕΚ μπορείς να βάλεις τα χαρτιά σου όπου θέλεις. Μετά όχι.
Βάλτα όσο προλαμβάνεις.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση