Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
πιστοποιητικα σεμιναριων
αννουλα:
Θελω να ρωτησω το εξης για οποιον γνωριζει σιγουρα:οταν υποβαλλουμε ενα φακελο για διορισμο και αναφερουμε οτι εχουμε παρακολουθησει εναν ορισμενο αριθμο συνεδριων(εννοειται οτι αναφερονται αναλυτικα)ειμαστε παραλληλα υποχρεωμενοι να καταθεσουμε και φωτοτυπιες αποδεικτικων συμμετοχης;;
το ''υποχρεωμενοι''(απο το νομο ή τη προκυρηξη εννοειται) ειναι η λεξη κλειδι με την εννοια οτι αν καποιος συνυποψηφιος μου δεν κατεθεσει αυτα τα πιστοποιητικα μπορω να κανω εφεση ή δεν ηταν ''υποχρεωμενος'' για να τα καταθεσει;;
και εν τελει η μη καταθεση πιστοποιητικων συνιστα λογω απορριψης της υποψηφιοτητας ή οχι και μπορει να τα καταθεσει σε δευτερο χρονο;;
Δ. Κουναλάκης:
Η σωστή ταχτική που ακολουθείται είναι η κατάθεση μιας φωτοτυπίας της συμμετοχής μαζί με μια υπεύθυνη δήλωση που γράφει: "Οι φωτοτυπίες είναι ακριβή φωτοαντίγραφα του πρωτοτύπου. Τα πρωτότυπα είναι στην διάθεση σας εάν το ζητήσετε."
Εάν δεν υπάρχουν στο φάκελο, μπορείς σαν συνυποψήφιος να κάνεις ένσταση και να ζητήσεις να μην προσμετρηθούν. Διατηρεί όμως το δικαίωμα εφόσον τα έχει αναφέρει και τα προσκομίσει σε ένσταση σου ή επειδή τα ζήτησαν οι εισηγητές, να γίνουν αποδεκτά. Βέβαια τίποτα δεν είναι σαφώς ορισμένο στην υπουργική απόφαση για τις κρίσεις σε αυτό το θέμα, συνεπώς πολλά ευτράπελα μπορεί να γίνουν.
αννουλα:
οκ...ευχαριστω.. κ να ρωτησω κατι ακομη δηλαδη κ αν το γνωριζεις απαντας:
πες οτι κανω εγω ενσταση οτι επειδη δεν περιεχονται να μην προσμετρηθουν.Το νοσοκομειο θα τον ειδοποιησει οτι καποιος καταθεσε ενσταση κ πρεπει να φερει αντιγραφα των συμμετοχων; γιατι αλλιως πως θα ξερει ο ιδιος οτι εγω κατεθεσα ενσταση;;και γενικα οταν καποιος κανει ενσταση εναντιον καποιου αλλου η γραμματεια ειδοποιει αυτον εναντιον του οποιου εγινε η ενσταση;
Δ. Κουναλάκης:
Όταν κάνεις ένσταση προς κάποιο συνάδελφο, κοινοποιείται προς αυτόν κάθε αίτημα που τυχόν έχουν οι εισηγητές καθώς και κάθε αλλαγή γίνει στις εισηγήσεις τους. Εάν λάβουν κάποια απόφαση οι εισηγητές που δεν χρειάζεται κάτι από αυτόν ή δεν αλλάζει κάτι στις εισηγήσεις τότε δεν υποχρεούνται να τον ενημερώσουν.
αννουλα:
οκ..ευχαριστω πολυ....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση