Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Επίδομα Κινήτρου Απόδοσης -σε τί ύψος καταβάλλεται??...

<< < (2/2)

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςλες να'ναι το παπόρι απ,την Περσία? ;D

Πάντως-το'χω ξαναπεί-σου βγάζω το καπέλο ANASM...εγώ ούτε μια βάρδια δεν πάλευα να κάνω σε καράβι...

--- Τέλος παράθεσης ---

Φίλε, σ'ευχαριστώ πολύ ::) :)...
Τί να πείς όμως??...
Δεν έχουμε πια άλλες επιλογές...
Άγονο να είναι, και ό,τι να 'ναι...

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε έχει τρελάνει το καράβι....δεν την παλεύεις με τίποτα.

Στο νόμο που ανέφερες εσύ είναι και η παραπάνω διάταξη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ρε 'συ Τάσο,
ξανακοίταξα τον Ν-3205/2003.
Το Αρθ-6 παρ. 1, αναφέρεται στη "Μισθολογική Εξέλιξη των Κλιμακίων του Δημόσιου Τομέα"...
Δεν αναφέρεται σ' αυτή την ιδιαίτερη "ζύμωση" με προσαυξήσεις του 1/3 κλπ κλπ...
Λέγοντας "ζυμώσεις", ειλικρινά, δεν πετάω μομφές και υπονοούμενα για τα λεγόμενά σου, εντάξει??!! :o :)

Πάντως, νομίζω, οτι η μοναδική αναφορά του παραπάνω νόμου, στο "Κινήτρου Απόδοσης",
είναι ακριβώς στο Αρθ-12 παρ. 1, όπου αναφέρει στρογγυλά 150ευρώ (...)
Τί να πώ???....

Γιάννης Ιωάννου:
Έχω μια απορία. Το επίδομα κινήτρου απόδοσης δεν περιλαμβάνεται στο νόμο που αφορά την μισθοδοσία των ιατρών του ΕΣΥ. Μήπως το επίδομα αυτό το δικαιούνται όλοι οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι εκτός από το μόνιμο ιατρικό προσωπικό (διοικητικό, νοσηλευτικό κλπ); Πως ο συνάδελφος αγροτικός ιατρός το δικαιούται; Στο νόμο 3205/2003 αρ 44 που αναφέρεται και στα επιδόματα των ιατρών του ΕΣΥ δεν περιλαμβάνεται το κίνητρο απόδοσης.

D-Michalis:
Αφορά όλους όσους δεν έχουν «ειδικό μισθολόγιο».
Οι γιατροί του ΕΣΥ, έχουν –τρομάρα τους (μας)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση