Θέματα Εργασίας > Εργασία στον ιδιωτικό τομέα (αυτοαπασχόληση)
Μια (εύλογη??) απορία..
Ωφελέειν:
Καταρχήν φίλε διαχειριστή να σε συγχαρώ για το συγγραφικό σου ταλέντο και τις ενδιαφέρουσες απόψεις σου..Επιγραμματικά:
1) Στο θέμα των εξόδων δυστυχώς θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου..κι αυτό γιατί τα έξοδα που περιγράφεις ισχύουν έτσι κι αλλιώς είτε βρίσκεσαι στην Άνω Ραχούλα είτε στα Κάτω Πατήσια..το μόνο που αποδέχομαι είναι τα έξοδα μετακίνησης..αν προσθέσω και τα έξοδα ενοικίου του σπιτιού μου και τους λογαρριασμούς του σπιτιού σε αυτά του ιατρείου απλά διπλασιάζεται το ποσό!Όσο για τις καθυστερήσεις πληρωμών πίστεψε με το έχω ζήσει σε ειδικότητες-αγροτικά,κλπ, αλλά σε καμμία περίπτωση δε συγκρίνονται οι 2-3 μήνες καθυστέρησης του ΣΙΓΟΥΡΟΥ μισθού του δημοσίου με τους 12-15 μήνες αβέβαιης πληρωμής από τα "χαρτάκια-παράβολα" αυτού..
2) Στο θέμα του υπόχρεου υπηρεσίας υπαίθρου ομολογουμένως έχεις δίκιο (απλά γιατί δεν μπορούμε (θεωρητικα) να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή..(προσωπικά βέβαια πιστεύω πως μπορούμε αλλά δεν θα το αναλύσω τώρα και εδώ)..
3) Πίστεψε με σε συγχαίρω για τη στάση σου απέναντι στους ιατρικούς επισκέπτες (αν και δεν μου φταίνε φυσικά τίποτα οι ίδιοι αλλά τα φαρμακευτικά μεγαθήρια που τους κατευθύνεουν)..στους λίγους μήνες λειτουργίας είναι πράγματι εντυπωσιακό για μένα πόσοι με επισκέπτονται και τι μου λένε!!
4) Το ΝΝΤ δεν το γνώριζα σαν όρο και ζητώ συγγνώμη για την άγνοια (αν και το παράδειγμα με την οστεοπόρωση είναι από τα αγαπημένα μου)..
5) Στο θέμα των συνεδρίων - διακοπών στα μαγευτικά νησιά koh- samui, απλά δεν το γνωρίζω γιατί (προς το παρόν) κανείς δεν μου το πρότεινε..έχω να σημειώσω επ'αυτού πως τα παιδιά (που προσωπικά δεν έχω ακόμα) δεν τρώνε ούτε συνέδρια ούτε μπανάνες από το εν λόγω νησί (πόσο μάλλον χαρτάκια του δημοσίου)..και ο νοών νοείτο!!
6) Στο θέμα των φασόν και της τιμής αυτών θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου..άλλωστε αν δεν προσπαθούσαμε να ανακαλύψουμε για ακόμη μία φορά τον τρόχο (για ευνόητους λόγους πάντα) και απλά αντιγράφαμε το status quo των άλλων ευρωπακιών χωρών, αυτό θα ίσχυε..
Τέλος και συμπερασματικά θέλω να τονίσω για ακόμη μία φορά ότι ενώ δεν κάνω τίποτα από όσα φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να αντισταθώ στο μέλλον (εννοώ την κατευθυνόμενη συνταγογράφηση του μη καραφασόν πλυντηρέξ που σωστά αναφέρεις), δέχτηκα μια επίθεση όχι από τον απλό κόσμο που θέλει να "σταυρώσει" τον απλό γιατρουδάκο που "τα παίρνει", αλλά από συναδέλφους που αν μη τι άλλο ξέρουν καλά τι και πως λειτουργεί στο έρημο σύστημα υγείας της χώρας..αλλά τελικά κάτι τέτοιο "πουλάει" εκτός από τους πολίτες και σε εμάς τους ίδιους τους γιατρούς!!
Ελπίζω στο μέλλον να προσπαθήσουμε αντί να τρωγόμαστε μεταξύ μας, να κοιτάξουμε πως να ενωθούμε απέναντι στα κοινής λογικής προβλήματα που ταλανίζουν 10ετίες τώρα όλους μας..
Με εκτίμηση....
tsoukase:
Ως νέος ιδιώτης ο ίδιος, η πηγή του φαρμακο-προβληματισμού πηγάζει από έναν μοναδικό ρόλο: 15 χρόνια που η Ελλάδα οργίαζε στη Μύκονο και γέμιζε χιλιάρικα τους ιδιώτες εμείς στην ειδικότητα περναμε 930 ευρώ και τώρα που είπαμε να "φάμε" λίγο πέσαμε καρφωτοί στην κρίση όπως οι γερμανοί στη μάχη της Κρήτης. Αν δεν υπήρχε κρίση, οι "σύμμαχοι" φαρμακάδες συνέχιζαν να στέλνουν τους ιατρούς για Πάσχα στο Βανκούβερ και για εσπρέσσο στη Ρώμη και οι ασθενείς δεν περνούσαν για 15η γνώμη και από εμάς τότε δε θα σκεφτόμασταν να βγάλουμε από τη μύγα ξύγγι. Τώρα όμως που και ασθενείς του δημοσίου πάνε στο ΕΣΥ κλαίμε τη μοίρα μας... Συγχωρέστε το ύφος, αλλά μόλις πριν διάβαζα αρκετά ποστς του διακομιστή.
Δημήτριος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Η παραπάνω αναφορά θυμίζει το νανούρισμα με το οποίο οι μανάδες Ινουί ( = φυλή Εσκιμώων της Γροιλανδίας ) νανουρίζουν τις θυγατέρες τους αιώνες τώρα: "Είτε τα καταπιείς είτε όχι, π......α θα σε πουν".
--- Τέλος παράθεσης ---
Aπιστευτο!!Εδω ειναι που λεω βαλτε ενα donate link να τα κονομησετε!τετοιες αποκαλυυψεις πρεπει να αμειβονταοι αδρα!δεν ξερω..ξαφνικα νιωθω οτι αναβαθμιστηκα γνωστικα!
timex:
Εγγραφή ή Είσοδος
Η παραπάνω αναφορά θυμίζει το νανούρισμα με το οποίο οι μανάδες Ινουί ( = φυλή Εσκιμώων της Γροιλανδίας ) νανουρίζουν τις θυγατέρες τους αιώνες τώρα: "Είτε τα καταπιείς είτε όχι, π......α θα σε πουν".
--- Τέλος παράθεσης ---
Κατάλαβα...οι Εσκιμώοι είναι χειρότεροι απο τους Έλληνες...
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΩς νέος ιδιώτης ο ίδιος, η πηγή του φαρμακο-προβληματισμού πηγάζει από έναν μοναδικό ρόλο: 15 χρόνια που η Ελλάδα οργίαζε στη Μύκονο και γέμιζε χιλιάρικα τους ιδιώτες εμείς στην ειδικότητα περναμε 930 ευρώ και τώρα που είπαμε να "φάμε" λίγο πέσαμε καρφωτοί στην κρίση
--- Τέλος παράθεσης ---
Hoşgeldiniz tsoukase, και χαιρετισμούς στην όμορφη, ακριτική Φλώρινα που μας προμηθεύει πάντοτε με εξαίρετους συνομιλητές. Σήμερα είμαι βραχνιασμένος και δεν μπορώ να μιλήσω πολύ, αλλά θα ήθελα να σε ρωτήσω -με το συμπάθειο- αν έχουν υποπέσει στην αντίληψή σου ασφαλισμένοι που λαμβάνουν χωρίς επαρκή ιατρικό λόγο αναστολείς ΑchE, και ποιά είναι η γνώμη σου για τους συναδέλφους που χορήγησαν τα σκευάσματα αυτά σε ασφαλισμένους που δεν τα χρειάζονταν.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση