Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ
GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ μισθός του αγροτικού ιατρού πώς υπολογίζεται;
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Σπύρος Κ.:
--- Παράθεση ---Ο Επιμ. Β με 6 ενεργες εφημεριες (4 καθημ.+Σ/Κ) ξεπερνα ηδη το πλαφον.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως δεν το ξεπερνάει αφού αυξάνεται ο βασικός μισθός με την ενσωμάτωση των επιδομάτων;
nasiaser:
ok, το έχω δει αυτό, αλλά δεν ξέρω πχ πόσες είναι οι κρατήσεις, ή σε ποιο μισθολογικό κλιμάκιο ανήκει ο αγροτικός
Αρχίατρος:
Για να καταλάβω, σας ενδιαφέρουν οι καθαρές απολαβές του αγροτικού ή απλά πως υπολογίζονται ;
Οι απολαβές διαφέρουν, λόγω αγόνου ή μη, όπως και με διάφορα επιδόματα σε συγκεκριμένα Ιατρεία.
nasiaser:
Eχω διαβάσει αρκετά τους νέους νόμους, τα επιδόματα, κλπ, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τελικά ποιο είναι το ποσό το καθαρό. Σημερα μίλησα με μια κοπέλα που κάνει αγροτικό σε μη άγονο Π.Ι. και μου είπε ότι καθαρά ο μισθός είναι 890 ευρώ συν οι εφημερίες. Είχα κάνει αίτηση για επι θητεία αγροτικό, και στους προσωρινούς πίνακες φαίνομαι να το πήρα. Το αγροτικό αυτό αναφέρεται ως άγονο. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω και επίδομα αγόνου; Το οποίο είναι πόσο; 400 μικτά, 220 καθαρα;; Επίσης η περιφέρεια στην οποία υπάγομαι ως κίνητρο έδινε κι αυτή επίδομα. Το δικαιούμαι;; Το ποσό που (ίσως) δοθεί θα είναι καθαρό ή μικτό; Το οικογενειακό επίδομα το δικαιούται μόνο ο ένας εκ των συζύγων;
Είναι κάποια ερωτήματα στα οποία δεν βγάζω άκρη, και διστάζω να απευθυνθώ στην οικονομική υπηρεσία του οικείου νοσοκομείου να ρωτήσω.
Και μια επιπλέον ερώτηση: σε ποιο μισθολογικό κλιμάκιο θα υπαχθω; Οπως διαβάζω στον νόμο, το μισθολογικό κλιμάκιο για τους αγροτικούς, υπόχρεους και επι θητεία, είναι συγκεκριμένο και δεν μεταβάλλεται απο τυχούσα προϋπηρεσία. Έχω καταλάβει σωστά;
Μήπως γνωρίζετε κάτι σχετικά;
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση