Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ
Σπύρος Κ.:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ καθαρος μισθος (δηλαδη ο φορολογητεος) ειναι ο φορος που σου παρακρατηθηκε + αυτα που πηρες στην τραπεζα
--- Τέλος παράθεσης ---
Α μάλιστα, ευχαριστώ!
gppi:
Καλημερα!Στο ΚΥ οπου υπαγομαι ενταχθηκαμε στο ενιαιο μισθολογιο μολις πριν ενα μηνα δηλ πληρωθηκαμε ετσι για πρωτη φορα τον τρεχοντα Αυγουστο.Προσωπικα διανυω το 13ο ετος εργασιας στο ΚΥ και ειμαι Επιμ Α'.Επιπροσθετα εχω τα 4 χρονια ειδικοτητας και 1 ετος αγροτικο ιατρειο οποτε-αν μετρανε και αυτα- αθροιστικα ειμαι στο 18ο ετος εργασιας.Με εχουν τοποθετησει σε μισθολογικο κλιμακιο 8 και το παραδοξο ειναι πως στο ιδιο κλιμακιο ειναι και συναδελφος με τον οποιο εχουμε 3 χρονια διαφορα στο διορισμο μας(και εκεινος εχει επισης 4 χρονια ειδικοτητας και 1 ετος αγροτικο). Ηθελα να ρωτησω αν με αυτα τα ετη υπηρεσιας ανηκω οντως στο μισθολογικο κλιμακιο 8 ή σε παραπανω και με εχουν υπολογισει λαθος.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημερα!Στο ΚΥ οπου υπαγομαι ενταχθηκαμε στο ενιαιο μισθολογιο μολις πριν ενα μηνα δηλ πληρωθηκαμε ετσι για πρωτη φορα τον τρεχοντα Αυγουστο.Προσωπικα διανυω το 13ο ετος εργασιας στο ΚΥ και ειμαι Επιμ Α'.Επιπροσθετα εχω τα 4 χρονια ειδικοτητας και 1 ετος αγροτικο ιατρειο οποτε-αν μετρανε και αυτα- αθροιστικα ειμαι στο 18ο ετος εργασιας.Με εχουν τοποθετησει σε μισθολογικο κλιμακιο 8 και το παραδοξο ειναι πως στο ιδιο κλιμακιο ειναι και συναδελφος με τον οποιο εχουμε 3 χρονια διαφορα στο διορισμο μας(και εκεινος εχει επισης 4 χρονια ειδικοτητας και 1 ετος αγροτικο). Ηθελα να ρωτησω αν με αυτα τα ετη υπηρεσιας ανηκω οντως στο μισθολογικο κλιμακιο 8 ή σε παραπανω και με εχουν υπολογισει λαθος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δε μπορώ να σας απαντήσω αν είστε στο σωστό μισθολογικό κλιμάκιο, το σίγουρο είναι πως (αν ισχύουν οι χρόνοι που αναφέρετε για σας και τον συνάδελφο και δεν υπάρχουν επιπλέον π.χ. παράταση μετά την ειδικότητα, αγροτικό επί θητεία, επικουρικό) με 3 έτη διαφορά μεταξύ σας δεν μπορεί να είστε στο ίδιο κλιμάκιο. Άρα ή εσείς έχετε τοποθετηθεί σε χαμηλότερο ή εκείνος σε υψηλότερο από το σωστό.
silvertaur:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημερα!Στο ΚΥ οπου υπαγομαι ενταχθηκαμε στο ενιαιο μισθολογιο μολις πριν ενα μηνα δηλ πληρωθηκαμε ετσι για πρωτη φορα τον τρεχοντα Αυγουστο.Προσωπικα διανυω το 13ο ετος εργασιας στο ΚΥ και ειμαι Επιμ Α'.Επιπροσθετα εχω τα 4 χρονια ειδικοτητας και 1 ετος αγροτικο ιατρειο οποτε-αν μετρανε και αυτα- αθροιστικα ειμαι στο 18ο ετος εργασιας.Με εχουν τοποθετησει σε μισθολογικο κλιμακιο 8 και το παραδοξο ειναι πως στο ιδιο κλιμακιο ειναι και συναδελφος με τον οποιο εχουμε 3 χρονια διαφορα στο διορισμο μας(και εκεινος εχει επισης 4 χρονια ειδικοτητας και 1 ετος αγροτικο). Ηθελα να ρωτησω αν με αυτα τα ετη υπηρεσιας ανηκω οντως στο μισθολογικο κλιμακιο 8 ή σε παραπανω και με εχουν υπολογισει λαθος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε κοινώς τα έχουν κάνει σαλάτα.. για να μην πω κάτι άλλο!
1) όλα τα έτη σου μετράνε
2) έπρεπε να είσαι στο 10 Μ. Κ.
3) οι ιατροί ΕΣΥ έχουν διαφορετικά Μ. Κ. από τους άλλους Δ. Υ., όποτε η ασχετοσυνη υπαλλήλου του Κ. Υ. που εργαζεσαι ευθυνεται για το λάθος γιατί μάλλον εκει σε ενεταξε
4) ευτυχώς τα χρήματα δε θα τα χάσεις, τα παιρνεις αναδρομικά, αλλά κάνε κάτι εσυ, μη στηριζεσαι στις *γνώσεις* που δεν έχουν δυστυχώς αλλοι
Αρχίατρος:
Καλά το επίπεδο (όχι μόνο γνώσεων αλλά και νοημοσύνης) αρκετών διοικητικών σε ΚΥ και νοσοκομεία...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση