Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ

<< < (31/37) > >>

iceman:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσωπικα διανυω το 13ο ετος εργασιας στο ΚΥ και ειμαι Επιμ Α'.Επιπροσθετα εχω τα 4 χρονια ειδικοτητας και 1 ετος αγροτικο ιατρειο οποτε-αν μετρανε και αυτα- αθροιστικα ειμαι στο 18ο ετος εργασιας.Με εχουν τοποθετησει σε μισθολογικο κλιμακιο 8 ........ Ηθελα να ρωτησω αν με αυτα τα ετη υπηρεσιας ανηκω οντως στο μισθολογικο κλιμακιο 8 ή σε παραπανω και με εχουν υπολογισει λαθος.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Στο ΜΚ 8υπαγονται οσοι εχουν 13-15 ετη υπηρεσιας.
Εχετε καταθεσει (εκ νεου) στο γραφειο προσωπικου ολα τα πιστοποιητικα προυπηρεσιας?

gppi:
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Οντως-με δεδομενο οτι μετρανε η ειδικοτητα και το αγροτικο-και εγω με υπολογιζα στο ΜΚ 10.Εργασιακα ο φακελος μου ειναι ενημερωμενοςΕπειδη οπως εγραψα ειναι η πρωτη φορα φετος τον Αυγουστο που πληρωθηκαμε με ενιαιο μισθολογιο μπορει να εγιναν λαθη.Θα περιμενω να δω και το εκκαθαριστικο Σεπτεμβριου και αν δεν αλλαξει κατι θα κανω ερωτημα στην αρμοδια ΥΠΕ.Αν αλλαξει κατι θα σας ενημερωσω ωστε και αλλοι συναδελφοι να ελεγξουν την ορθοτητα των κλιμακιων τους.Και παλι ευχαριστω!

Όμηρος:
Μήπως το λάθος οφείλεται στο γεγονός ότι η κατάταξη έγινε αναδρομικά από 01-01-2017,όταν δηλαδή είχατε μικρότερη προϋπηρεσία και με βάση την τότε προϋπηρεσία καταταγήκατε στο ΜΚ8,από το οποίο προφανώς θα έχετε αναβαθμιστεί σταδιακά στο ΜΚ9 και κατόπιν στο ΜΚ10? Π.χ. αν την 01/01/2017 είχατε 14 χρόνια και 10 μήνες προϋπηρεσία,σωστά σας έβαλαν στο ΜΚ8,ενώ στις 01-03-2017 θα παίρνατε το ΜΚ9 και στις 01-03-2019 το ΜΚ10. Υπάρχει σαφώς αυτή η περίπτωση... Και απλά οι διοικητικοί της ΥΠΕ μπορεί να αναμένουν τις επόμενες αποφάσεις του Διοικητή που θα σας αναβαθμίζει και πάλι αναδρομικά για να υπολογίσουν αν θα προκύπτει επιστροφή χρημάτων ή αναδρομική αύξηση στις αποδοχές σας.

gppi:
Να προσθεσω ενημερωτικά στη συζητηση πως σημερα μπηκα στην ΗΔΙΚΑ όπου εχουν αναρτηθει και τα εκκαθαριστικα μισθοδοσιας Σεπτεμβρη και πλέον με έχουν σε σε ΜΚ 9 (απο ΜΚ 8 τον Αυγουστο)...

Ithaka:
Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστώ το φόρουμ για τις πληροφορίες που με βοήθησε να συλλέξω διαβάζοντας τις προηγούμενες αναρτήσεις. Βρίσκομαι προς αναζήτηση θέσης επικουρικού ιατρού και κάποιες απορίες για το μισθολόγιο παραμένουν αναπάντητες.
Αν βοηθά να τι γνωρίζω και τι όχι ως τώρα:
- βασικός μισθός ανάλογα με τα έτη προϋπηρεσίας- βλέπε μισθολογικά κλιμάκια επιμελητή β'.
(ποια έτη λογίζονται ως προϋπηρεσία; το αγροτικό προσμετράται; μόνο η ειδικότητα; το ιδιωτικό επάγγελμα ως ιατρός; )

-επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης =επιμελητή β'
-επιδόματα μεταπτυχιακού- διδακτορικού- οικογενειακό =κάθε ιατρού ΕΣΥ
-δεν λαμβάνουν οι επικουρικοί ιατροί επίδομα υπηρεσίας σε άγονη-προβληματική περιοχή (ενώ οι επιμελητές β'  το λαμβάνουν, σωστά;)

-πως υπολογίζονται οι κρατήσεις στο σύνολο του μισθού σήμερα;

-τρόπος υπολογισμού εφημεριών= επιμελητών β' δηλαδή σε ζώνη εφημέρευσης Α το πλαφόν είναι 6 εφημερίες εκ των οποίων 4 ενεργείς (2 καθημερινές, 1 Σάββατο, 1 Κυριακή) και 2 ετοιμότητας (2 καθημερινές).
Βάση ωρομισθίου για επιμελητή Β' υπολογίζονται οι παρακάτω μικτές αποδοχές ως αποζημίωση εφημεριών:

καθημερινή= 107 ευρώ (9ώρες ωρομίσθιο καθημερινής,8 ώρες ωρομίσθιο νύχτας)
Σάββατο= 148,16 ευρώ (16 ώρες ωρομίσθιο καθημερινής, 8 ώρες ωρομίσθιο νύχτας),
Κυριακή= 178,72 ευρώ (14 ώρες ωρομίσθιο αργίας, 8 ώρες ωρομίσθιο νύχτας αργίας).        (Σωστά;)

-πώς υπολογίζονται οι κρατήσεις στην αποζημίωση των εφημεριών;

Σας ζητώ την βοήθειά σας σε ότι από αυτά γνωρίζετε ή έχετε σχετική εγκύκλιο που τα προσδιορίζει ξεκάθαρα για τα σημερινά δεδομένα. Την τελευταία φορά που κοίταξα το χαρτάκι μισθοδοσίας μου ως ειδικευόμενος Ιατρός ανακάλυψα ότι είχαν "ξεχάσει" να με ωριμάσουν μισθολογικά... 3 χρόνια. Όπως καταλαβαίνετε έκτοτε έπαψα να εμπιστεύομαι την μισθοδοσία των νοσοκομείων για την εγκυρότητά της, και προτιμώ όπως βλέπω κι εσείς, να γνωρίζω και εγώ μερικά πράγματα καλύτερα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση