Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ
md:
Για ενστολους,πανεπιστημιακους και δικαστικους μηπως θα επρεπε?Θα μου πεις βγαζεις την ''καστα'' σου απέξω΄,αλλα δεν νομιζω οτι ''παιζει''στην ιδια κατηγορια...
Υ.Γ εχω ιδ.ιατρειο και δεν ανηκω σε καμια απο τις προηγουμενες κατηγοριες
Ορθοπαιδικός:
Για ενστολους,πανεπιστημιακους και δικαστικους η 3η εξουσία (δλδ οι δικαστικοί) έχει αντίθετη άποψη και, περιέργως, θα συνεχίσουν να έχουν.... Σιγά να μην αφήσουν να τους κάνουν περικοπές (μόνο αν γίνουν περικοπές πρώτα στους ψηφίσαντες τις περικοπές δλδ σε βολευτές κλπ).
Το 1ο άρθρο του Συντάγματος είναι ήδη σε αμφισβήτηση (Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα). Οι έχοντες την κάθε εξουσία δεν λειτουργούν υπέρ του λαού.
Αρχίατρος:
Είμαι περίεργος να δω πως θα περάσουν όλα αυτά.
Όσων περικόπτονται οι μισθοί απευθύνονται στα αρμόδια δικαστήρια και (συνήθως) δικαιώνονται.
Οι στρατιωτικοί είδαν αυξήσεις κατά μ.ο 80€ εν μέσω κρίσης και πήραν κι αναδρομικά κανά 2χίλιαρο.
Οι δικαστικοί μονίμως μοιράζουν αναδρομικά στους εαυτούς τους, αν μάθετε π.χ τι αναδρομικά πήραν το 2009 επί του καταλληλότερου θα φρίξετε.
Φυσικά τότε "λεφτά υπήρχαν"....
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ο Καμμένος όμως δεσμεύτηκε προσωπικά ότι δεν θα γίνει καμιά μείωση μισθών στους ένστολους.
Στους δικαστικούς μπορεί να γίνει καμιά μείωση μισθών για τα μάτια του κόσμου και να τα πάρουν στη συνέχεια πίσω με δικές τους αποφάσεις. (Γιάννης κερνά, Γιάννης πίνει)
Τι μένει από τα ειδικά μισθολόγια;
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αν μαζί με τους ένστολους και δικαστικούς αφαιρέσουμε και τους πανεπιστημιακούς τι μένει από τα ειδικά μισθολόγια;
Με απόφαση Δημήτρη Μάρδα
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση