Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΕΣΥ

<< < (17/37) > >>

theodos:
Έχουν παγώσει όλες οι ωριμάνσεις στα μισθολόγια των ιατρών του ΕΣΥ, σε αναμονή του νέου μισθολογίου

silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχουν παγώσει όλες οι ωριμάνσεις στα μισθολόγια των ιατρών του ΕΣΥ, σε αναμονή του νέου μισθολογίου

--- Τέλος παράθεσης ---
Συναδελφε αν σε παραμυθιασε καποιος με τετοια εξηγηση πηγαινε να του τραβηξεις το αυτι..Αποπροσανατολισμος..
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

silvertaur:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΘα ήθελα να ρωτήσω αν έχει καταργηθεί λόγω μνημονίων ή εξακολουθεί να υφίσταται η ανα διετία αύξηση κλιμακίου στο χρονοεπίδομα, γιατί τελευταία φορά που "ανέβηκα" ήταν πριν 2,5 χρόνια. Ευχαριστώ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικα και δεν καταργηθηκε ακομα. Εγω το ελαβα μετα απο δικες μου ενεργειες τελη Μαιου. Οταν λεω δικες μου ενεργειες εννοω πως σε οτι με αφορα εχω καταγεγραμμενα τα παντα και στελνω εγγραφα να ξεκινησουν τις διαδικασιες για οτι δικαιουμαι. Μη περιμενεις απο γραφεια προσωπικου να βρουν τι δικαιουσαι (εξαιρουνται ελαχιστα) λογω ανικανοτητας-τεμπελιας.
Εσυ θα επρεπε να το εχεις λαβει καπου απο τον Απριλιο-Μαιο..εστειλε εγγραφο το γραφειο προσωπικου στην αντιστοιχη ΥΠΕ; αν οχι, γιατι;

Αρχίατρος:
Με τις νέες αλλαγές (βλ.μειώσεις) που έρχονται στα ειδικά μισθολόγια, θα ξεκαθαριστούν όλα αυτά.

GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜε τις νέες αλλαγές (βλ.μειώσεις) που έρχονται στα ειδικά μισθολόγια, θα ξεκαθαριστούν όλα αυτά.

--- Τέλος παράθεσης ---

Η ενσωμάτωση των ειδικών επιδομάτων στον βασικό μισθό και η διατήρηση των τεσσάρων βασικών επιδομάτων που ισχύουν στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα (τέκνων, επίδομα θέσης ευθύνης, παραμεθορίου και ανθυγιεινής εργασίας). Παράλληλα συζητείται η κατάργηση του χρονοεπιδόματος, η οποία θα οδηγήσει στη δημιουργία 16 μισθολογικών κλιμακίων. Διαφορετική πρόβλεψη θα υπάρχει για τα μισθολόγια των ενστόλων και των δικαστικών λειτουργών.Στο πρώτο μισθολογικό κλιμάκιο θα παραμένουν οι υπάλληλοι για ένα έτος, ενώ στη συνέχεια θα εξελίσσονται μισθολογικά κάθε δύο χρόνια. Με την ενσωμάτωση των επιδομάτων στον βασικό μισθό θα υπάρξει μία απώλεια αποδοχών 3-5% λόγω αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών αλλά θα αυξηθούν οι βασικές αποδοχές πάνω στις οποίες υπολογίζεται η σύνταξη.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση