Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ

Μια γνωμάτευση από καρδιολόγο...

<< < (11/32) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Μια ...γνωμάτευση για τον αθλητή Αρντά της Γαλατασαράι:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

tabis:
Θέμα ταυτοπροσωποίας θέτετε? Εγώ ζητάω πάντα και ταυτότητα ή βιβλιάριο υγείας. Πολλές φορές οι αθλητικές ταυτότητες έρχονται χωρίς σφραγίδα στη φωτογραφία ή χωρίς καθόλου φωτογραφία.

EzeΤΡΟΛ:
Στη Νόσο Kawasaki στρέφονται, σύμφωνα με το BBC, οι υπόνοιες για τον αιφνίδιο θάνατο του 16χρονου υιού του John Travolta:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ν.ΔΗΜΟΥ:
Την εποχή αυτη γίνονται προσλήψεις εποχιακών δασοπυροσβεστών,οπότε χρειαζονται και βεβαίωση υγείας.Ηρθαν λοιπόν οι πρώτοι και αφού τους εξέτασα τους χορήγησα βεβαίωση που έγραφε ΄΄κλινικά υγιής''.Ελα όμως που ο συνάδελφος Στρατιωτικός ιατρός που παραλάμβανε τις βεβαιώσεις δεν το ήθελε έτσι,γιατί σύμφωνα με τις οδηγίες που είχε ζήταγε βεβαίωση όπου να προκύπτει η καλή κατάσταση της υγείας .Και το ήθελε ακριβώς έτσι.Δηλαδή ο  κ.  τάδε αφου εξετάσθηκε  έχει σε καλή κατάσταση την υγεία του.Του τηλεφώνησα και προσπάθησα να τον πείσω ότι στην ιατρική ορολογία δεν υπάρχει ο όρος ΄΄καλή κατάσταση της υγείας του''Ανένδοτος....Κι από την άλλη η προθεσμία λήξης των δικαιολογητικών πλησιάζει.Λυπήθηκα τα παιδιά,άνεργοι είναι.Δεν θα ήθελα η έλλειψη κριτικής άποψης ορισμένων να είναι η αιτία να παραμείνουν άνεργοι..Εσείς τι θα κάνατε;Εγώ συνενοήθηκα με τον πρόεδρο της ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου μου,καθορίσαμε υπο ποιό κλινικοεργαστηριακό έλεγχο θα περάσουν και τους χορηγούμε κατόπιν την βεβαίωση που αναφέρεται η καλή κατάσταση της υγείας τους.

orfeo:
Συμφωνώ, καλά κάνατε και τους δώσατε τις βεβαιώσεις. Δεν κατάλαβα όμως γιατί στην πρώτη περίπτωση ("κλινικά υγιής") δε χρειαζόταν κλινικοεργαστηριακός έλεγχος, ενώ στη δεύτερη ("καλή κατάσταση υγείας") χρειαζόταν. Μου φαίνεται μάλιστα ότι ο δεύτερος χαρακτηρισμός (καλή κατάσταση:όχι κακή, αλλά όχι και άριστη) είναι πιο εύκολο να αποδοθεί από τον πρώτο που ακούγεται περισσότερο απόλυτος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση