Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Harper:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ @ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗ...ΕΣΒΗΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΟΠΩς ΤΟ ΕΙΧΑ ΘΕΣΕΙ,ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΕΝΑ...ΕΝΝΟΩ ΠΩς ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ 100% ΗΤΑΝ ΚΑΠΩς ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΑ ΣΑΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΝΩ ΕΣΥ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΠΑΤΣΟΣ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ. :)
ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ
ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ ;D
EzeΤΡΟΛ:
Feel free, Jack ;)
medicus:
Διευκρίνηση: όλα όσα αναφέρονται στο παρακάτω βίντεο συμβαίνουν μόνο( :laugh:) στις ΗΠΑ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, πράγματα ή καταστάσεις... είναι εντελώς συμπτωματική( :laugh: :laugh: :laugh:)
Harper:
Τελος πάντων...μαλλον αυτο που ηθελα να πω ειναι πως αν και συχνα-πυκνά οι φαρμακάδες μου ειναι αντιπαθεις δε θα ηθελα κανενας να χάσει τη δουλειά του.Και αυτο ειναι κάπως διπροσωπο ή σχιζοφρενικο γιατι ερχεται σε αντιθεση με την πεποιθηση μου πως πρεπει να συνταγογραφειται δραστικη.Απλά δε θα ηθελα να χασει κανεις τη δουλεια του...Υπάρχουν τοσοι άλλοι που αιμορραγουν τα δημοσια ταμεια και πιο κυνικα από κάποιον που στην τελικη ειναι απλά υπάλληλος και εχει μια οικογενεια απο πισω...δεν ξερω πως να το συνταξω διαφορετικα γιατι φαινομαι να βγαινω εγω λάδι και να εχω ευαισθησιες ενω στην ουσια συμφωνω μαζι σου...
Απλά δε θελω να μπουμε σε επαγγελματικες γεννοκτονιες
Το σταματω πριν γινει πιο σχιζοφρενικη η τοποθετηση μου... :)
tasath:
Αν μπορώ να "διευκολύνω" τη συζήτηση:
Πολλοί φαρμακάδες είναι φαρμακοποιοί και θα μπορούσαν να απασχοληθούν σε άλλα τμήματα των εταιρειών.
Δεν θα έπρεπε, τουλάχιστον οι ελληνικές εταιρείες να αναλάβουν πλέον ένα πιο ενεργό ρόλο στην έρευνα & ανάπτυξη με τη βοήθεια των ανθρώπων αυτών; Δεν είναι ευκαιρία τώρα στην κρίση να αναδειχθεί το ελληνικό φάρμακο; Η μόνο ΄θα "σπρώχνουν" πωλήσεις;
Για τις πολυεθνικές δεν το συζητάω, εμπορικοί αντιπρόσωποι είναι...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση