Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
20 Νοεμβρίου 2024, 03:35:21

Ψηφοφορία

Πώς αξιολογείτε τη διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικών συνταγών;

Άριστη
Πολύ καλή
Καλή
Μέτρια
Κακή

Αποστολέας Θέμα: e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία  (Αναγνώστηκε 1395904 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

15 Ιανουαρίου 2015, 22:29:12
Απάντηση #2445
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Το άκουσα κι αυτό σήμερα.
Ιδιώτης γιατρός όταν του ζητούν τρίμηνη συνταγή ζητάει (3x10) 30 ευρώ! (Έτσι τις φυλάς ως κόρη οφθαλμού κι όχι "Γιατρέ την ξέχασα κι έληξε. Βγάλε μια καινούργια")
Ζώντας καθημερινά την κουτοπονηριά του ΝεοΈλληνα δεν τον κατηγορώ !

Χθες μου σκάει μια γυναίκα στο Γραφείο Ιατρών, χωρίς ραντεβού, και ζήταγε να της γράψω Μαστογραφίες προληπτικά, χωρίς να παρακολουθείται από κάποιον χειρουργό που έχουμε στο Τμήμα Μαστού.
Προφανώς δεν ήθελε να πληρώσει ραντεβού σε ιδιώτη, ούτε καν να κλείσει (δωρεάν) ραντεβού σε κάποιον δικό μας.
Πολύ πιθανώς μάλιστα να πάει σε ιδιώτη, αφού διαπιστώσει ότι έχει κάτι.

Όχι, να πληρώσουν έστω και ένα συμβολικό τίμημα, το τσάμπα πέθανε...

15 Ιανουαρίου 2015, 22:53:28
Απάντηση #2446
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Το άκουσα κι αυτό σήμερα.
Ιδιώτης γιατρός όταν του ζητούν τρίμηνη συνταγή ζητάει (3x10) 30 ευρώ! (Έτσι τις φυλάς ως κόρη οφθαλμού κι όχι "Γιατρέ την ξέχασα κι έληξε. Βγάλε μια καινούργια")
Ζώντας καθημερινά την κουτοπονηριά του ΝεοΈλληνα δεν τον κατηγορώ !

Χθες μου σκάει μια γυναίκα στο Γραφείο Ιατρών, χωρίς ραντεβού, και ζήταγε να της γράψω Μαστογραφίες προληπτικά, χωρίς να παρακολουθείται από κάποιον χειρουργό που έχουμε στο Τμήμα Μαστού.
Προφανώς δεν ήθελε να πληρώσει ραντεβού σε ιδιώτη, ούτε καν να κλείσει (δωρεάν) ραντεβού σε κάποιον δικό μας.
Πολύ πιθανώς μάλιστα να πάει σε ιδιώτη, αφού διαπιστώσει ότι έχει κάτι.

Όχι, να πληρώσουν έστω και ένα συμβολικό τίμημα, το τσάμπα πέθανε...

[laikismos mode on] Η ασφαλισμένη έχει πληρώσει ενα σκάσιμο λεφτά σε κρατήσεις περίθαλψης και επιζητά μια ανταποδοτικοτητα. Γνωρίζει οτι αν δεν τρέξει η ιδια, δεν θα ασχοληθεί ποτε κανεις μαζί της για τα θέματα της πρόληψης πανω σε τόσο σοβαρές νόσους, όσο αυτές που πολύ συχνα προβαλονται απο τα ΜΜΕ οτι συνέβησαν σε επώνυμους, και είναι λογικό να επιζητά διέξοδο στον πανικό της. Απο την αλλη, αφού η Ηδικα σου παρέχει την δυνατότητα, γιατί δεν της δίνεις το παραπεφτικο, αυστηρε γιατρε; Αν σου το ζητούσε μια φιλη σου ή μια νοσηλεύτρια για την αδερφή της, δεν θα το εδινες; Γιατί το αρνείσαι σε μια άγνωστη; Απο κει και πέρα, το που θα το παει, είναι δική της υπόθεση, μιας και έχουμε ελευθερη αγορά.
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Ιανουαρίου 2015, 22:56:02 από Ο διακομιστής »
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

15 Ιανουαρίου 2015, 23:30:00
Απάντηση #2447
Αποσυνδεδεμένος

Αρχίατρος

Επώνυμοι
Η ασφαλισμένη ας παίξει με τους κανόνες του συστήματος (ας κλείσει δλδ ραντεβού κτλ.), και όλα καλά.

Επίσης, το αν θα γράψω παραπεμπτικό στην νοσηλεύτρια που ζαχαρώνω ή την χειρουργήσω κιόλας (σε περίπτωση που χρειαστεί), αυτό αφορά εμένα και μόνο εμένα ε ;  ;D

Το θέμα μας εδώ είναι η κουτοπονηριά του Νεοέλληνα που προσπαθεί να κοροϊδεψει και να παρακάμψει το σύστημα.
« Τελευταία τροποποίηση: 15 Ιανουαρίου 2015, 23:32:11 από kopritis »

16 Ιανουαρίου 2015, 07:51:56
Απάντηση #2448
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

Μπήκε και το όριο της φαρμακευτικής δαπάνης. Τελικά της προλάβανε τις εκλογές!

20 Ιανουαρίου 2015, 12:16:33
Απάντηση #2449
Αποσυνδεδεμένος

DrGuni

Λόγω  της αυξημένης  επίπτωσης  της  λοίμωξης απο τον ιό της γρίπης , παρέστη η ανάγκη για  συνταγογράφηση oseltamivir (Tamiflu) . Ωστόσο,  κάποιο  φαρμακείο  μου ζήτησε ειδική αιτιολογημένη γνωμάτευση . Υπάρχει , όντως, τέτοια  φόρμα  και  αν  ναι,  ξέρετε   πού μπορώ  να τη βρω?
Η συγνώμη δε  διορθώνει το παρελθόν, διευρύνει, όμως, το μέλλον...

20 Ιανουαρίου 2015, 12:59:53
Απάντηση #2450
Αποσυνδεδεμένος

Kyroula

Εγώ χρησιμοποιώ αυτή και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

20 Ιανουαρίου 2015, 16:16:46
Απάντηση #2451
Αποσυνδεδεμένος

theodos

Δεν χρειάζεται ειδική συνταγή

Θεοδοσίου Θεοδόσιος
Γενικός Ιατρός

21 Ιανουαρίου 2015, 09:29:47
Απάντηση #2452
Αποσυνδεδεμένος

Δημήτρης Μακρέας

Επώνυμοι
Η ασφαλισμένη ας παίξει με τους κανόνες του συστήματος (ας κλείσει δλδ ραντεβού κτλ.), και όλα καλά.

Επίσης, το αν θα γράψω παραπεμπτικό στην νοσηλεύτρια που ζαχαρώνω ή την χειρουργήσω κιόλας (σε περίπτωση που χρειαστεί), αυτό αφορά εμένα και μόνο εμένα ε ;  ;D

Το θέμα μας εδώ είναι η κουτοπονηριά του Νεοέλληνα που προσπαθεί να κοροϊδεψει και να παρακάμψει το σύστημα.

να υποθέσω ότι οι ειδικοί του ιατρείου μαστού κατεβαίνουν κανονικά στα εξωτερικά ιατρεία και εξαντλούν τις δυνατότητες λειτουργίας του ιατρείου και δε φροντίζουν μόνο τα πελετάκια ή το πως θα τσιμπήσουν πελατάκια..

21 Ιανουαρίου 2015, 22:17:55
Απάντηση #2453
Αποσυνδεδεμένος

samsok

Λόγω  της αυξημένης  επίπτωσης  της  λοίμωξης απο τον ιό της γρίπης , παρέστη η ανάγκη για  συνταγογράφηση oseltamivir (Tamiflu) . Ωστόσο,  κάποιο  φαρμακείο  μου ζήτησε ειδική αιτιολογημένη γνωμάτευση . Υπάρχει , όντως, τέτοια  φόρμα  και  αν  ναι,  ξέρετε   πού μπορώ  να τη βρω?
1)οντως δεν χρειαζεται συνταγη
2)σιγα μην βρεις πουθεναTAMIFLU

21 Ιανουαρίου 2015, 23:50:44
Απάντηση #2454
Αποσυνδεδεμένος

DrGuni

Λόγω  της αυξημένης  επίπτωσης  της  λοίμωξης απο τον ιό της γρίπης , παρέστη η ανάγκη για  συνταγογράφηση oseltamivir (Tamiflu) . Ωστόσο,  κάποιο  φαρμακείο  μου ζήτησε ειδική αιτιολογημένη γνωμάτευση . Υπάρχει , όντως, τέτοια  φόρμα  και  αν  ναι,  ξέρετε   πού μπορώ  να τη βρω?
1)οντως δεν χρειαζεται συνταγη
2)σιγα μην βρεις πουθεναTAMIFLU

Συναδελφε  , δεν μπορεις να φανταστεις  ποσα  τηλεφωνα πηρα  σημερα   για να βρω ενα  κουτι  Tamiflu...Μονο  που δε  δωροδοκησα  το φαρμακοποιο  , για να τον πεισω  να μου  το δωσει...

29 Ιανουαρίου 2015, 10:43:08
Απάντηση #2455
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός

Η συνταγοφράφηση τα έφτυσε για όλους ή μόνο σε εμένα "Proxy Error";
    Να δούμε τι αλλαγές θα δούμε....

29 Ιανουαρίου 2015, 10:45:26
Απάντηση #2456
Αποσυνδεδεμένος

anastaziogr

Η συνταγοφράφηση τα έφτυσε για όλους ή μόνο σε εμένα "Proxy Error";
    Να δούμε τι αλλαγές θα δούμε....
Γενικό το κακό!

29 Ιανουαρίου 2015, 10:47:02
Απάντηση #2457
Αποσυνδεδεμένος

Medicine Man

29 Ιανουαρίου 2015, 11:00:00
Απάντηση #2458
Αποσυνδεδεμένος

DrGuni

Application Web Server Busy

The application web server is too busy to handle your request at this time.
Possibly reached capacity.
Please notify the site's webmaster and try your request again momentarily.

αυτό εμφανίζεται σε  εμένα

29 Ιανουαρίου 2015, 11:18:44
Απάντηση #2459
Αποσυνδεδεμένος

ZArk

Επώνυμοι
Error 500--Internal Server Error
From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol -- HTTP/1.1:
10.5.1 500 Internal Server Error

The server encountered an unexpected condition which prevented it from fulfilling the request.

Την πατήσαμε.....
"Έχω παρατηρήσει ότι, ακόμα και οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι τα πάντα είναι προκαθορισμένα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τα αλλάξουμε, κοιτάζουν αριστερά-δεξιά πριν περάσουν τον δρόμο."

"Stephen Hawkings"

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
11288 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Οκτωβρίου 2011, 10:09:30
από EzeΤΡΟΛ
98 Απαντήσεις
69987 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Απριλίου 2014, 13:02:43
από Γ.Κτιστάκης
0 Απαντήσεις