Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Νοεμβρίου 2024, 22:54:31

Ψηφοφορία

Πώς αξιολογείτε τη διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικών συνταγών;

Άριστη
Πολύ καλή
Καλή
Μέτρια
Κακή

Αποστολέας Θέμα: e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία  (Αναγνώστηκε 1395829 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

26 Φεβρουαρίου 2015, 18:58:52
Απάντηση #2505
Αποσυνδεδεμένος

D-Michalis

Administrator
Αυτά είναι ξεφτίλα  και επί της ουσίας αποκαλύπτουν το ιατροφάγο σύμπλε4γμα που έχουν αναπτύξει.
Ποια δεδομένα απέδειξαν ότι με τους σημερινούς κωδικούς δεν γίνεται δουλειά και πρέπει να πάμε σε κάτι τέτοιο?

Ποιος σας είπε ότι το μπάσε –βγάλε το στικ όλη την ώρα (εγώ μια γράφω στο ιατρείο –εξιλαστήριο, μία στο γραφείο, μια στη γραμματεία όπου κάνω και γραμματειακή δουλειά, .. ..).
 Ή πιστεύουν ότι όλα τα κομπιούτερ είναι επιτραπέζια και το βάλε-βγάλε είναι ένα παιχνιδάκι?
Καταλαβαίνουν ότι επεμβαίνουν αδιάντροπα στη δουλειά  μας μόνο για να μας σπάσουν τα νεύρα?
Επιτέλους, ζούμε το καψώνι των αγράμματων κομπλεξικών? Και από πάνω αρμενίζουμε?
Αν και επιθυμώ διακαώς να τραγουδώ το «μην κλαις, δεν πειράζει, θα ’ρθει άσπρη μέρα και για μας», με τα γεγονότα που ζούμε (σε κοινωνία και υγεία) νομίζω πως ταιριάζει καλύτερα το «γέρασα μ’ ένα κοντό παντελονάκι και ο ήλιος (πού είχε μισοφανεί, όχι μόνο) δεν φάνηκε ακόμη (αλλά έχει ολότελα κρυφτεί)».

4 Μαρτίου 2015, 09:41:50
Απάντηση #2506
Αποσυνδεδεμένος

samsok

σε εσας δουλευει  τιποτα σημερα? νεα κυβερνηση παλιες συνήθειες....

4 Μαρτίου 2015, 09:50:15
Απάντηση #2507
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
σε εσας δουλευει  τιποτα σημερα? νεα κυβερνηση παλιες συνήθειες....
Τίποτα ..... 

4 Μαρτίου 2015, 09:52:57
Απάντηση #2508
Αποσυνδεδεμένος

Μαραγκος Μ

Επώνυμοι
Χθες δεν δούλευε των φαρμακοποιών, σήμερα των γιατρών, τελικά μόνο της εφορίας τα συστήματα δουλεύουν!

4 Μαρτίου 2015, 09:56:42
Απάντηση #2509
Αποσυνδεδεμένος

samsok

Χθες δεν δούλευε των φαρμακοποιών, σήμερα των γιατρών, τελικά μόνο της εφορίας τα συστήματα δουλεύουν!
μονο για εισπραξεις ....για επιστροφες οχι

4 Μαρτίου 2015, 10:02:23
Απάντηση #2510
Αποσυνδεδεμένος

ALTERNATIVE

4 Μαρτίου 2015, 10:06:06
Απάντηση #2511
Αποσυνδεδεμένος

GAD2

Από τις 9 τίποτα δεν δουλεύει......και το 11131 ΦΥΣΙΚΑ δεν απαντά.....

4 Μαρτίου 2015, 10:08:33
Απάντηση #2512
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός

Μπαινεις για λίγο και μετά κολλάει... Αναγραφή συνταγών σε δόσεις (βοηθάει η προσωρινή καταχώρηση)...

4 Μαρτίου 2015, 10:16:44
Απάντηση #2513
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

Μπαινεις για λίγο και μετά κολλάει... Αναγραφή συνταγών σε δόσεις (βοηθάει η προσωρινή καταχώρηση)...

Επειδή προσπαθώ να περάσω κάτι εξετάσεις, όταν παω να βάλω τις διαγνώσεις στο παραπεμπτικό, τότε είναι που μου λέει ή ότι έληξε η σελίδα ή error. Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω προσωρινή αποθήκευση αν δεν έχω την διάγνωση περασμένη. Νομίζω.

5 Μαρτίου 2015, 19:59:28
Απάντηση #2514
Αποσυνδεδεμένος

Αδαμάντιος Σκούφαλος

Τελικά η ιστορία ΑΔΔY (Ασφαλής Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής) - Token, usb stick κλπ έγινε γαργάρα;
Μήπως δεν έμεινε stick στην αγορά μετά τις πολλαπλές αντιγραφές της λίστας Λαγκάρντ και περιμένουμε νέες παραγγελίες;
Ξέρει τίποτα κανένας πιο μυημένος στα προγραμματιστικά; (Ονόματα δε λέμε Δ.Κ.)

11 Μαρτίου 2015, 10:33:28
Απάντηση #2515
Αποσυνδεδεμένος

DrGuni

Καλημέρα. Προσπαθώ  να συνταγογραφήσω  σε  μια ασθενή , αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα :

-2292 Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την επεξεργασία του ασφαλισμένου με ΑΜΚΑ....

Γνωρίζετε, μήπως, τι σημαίνει?

Η συγνώμη δε  διορθώνει το παρελθόν, διευρύνει, όμως, το μέλλον...

11 Μαρτίου 2015, 18:11:24
Απάντηση #2516
Αποσυνδεδεμένος

DrGuni

Δυστυχώς, έχω  σοβαρότερο  πρόβλημα  εδω  και 20 λεπτά περίπου. Το σύστημα  δεν αναγνωρίζει   το  ονομα  χρήστη ή  τον κωδικό , ενώ μέχρι τις  2  περίπου  εμπαινα  κανονικά. : 

Το μήνυμα που βγαίνει είναι το ακόλουθο: Δεν δώσατε το username ή το password σωστά.#2[/i

Παίρνω  στην  ΗΔΙΚΑ , αλλά  δεν απαντά κανείς.  Υπάρχει  κάποια  άλλη δυνατότητα  επικοινωνίας  μαζί τους?

11 Μαρτίου 2015, 18:21:40
Απάντηση #2517
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Δυστυχώς, έχω  σοβαρότερο  πρόβλημα  εδω  και 20 λεπτά περίπου. Το σύστημα  δεν αναγνωρίζει   το  ονομα  χρήστη ή  τον κωδικό , ενώ μέχρι τις  2  περίπου  εμπαινα  κανονικά. : 

Το μήνυμα που βγαίνει είναι το ακόλουθο: Δεν δώσατε το username ή το password σωστά.#2[/i

Παίρνω  στην  ΗΔΙΚΑ , αλλά  δεν απαντά κανείς.  Υπάρχει  κάποια  άλλη δυνατότητα  επικοινωνίας  μαζί τους?

Σε εμένα μπαίνει κανονικά, στη γυναίκα μου όχι. Το δικό μου username δεν έχει κεφαλαίους χαρακτήρες, της γυναίκας μου έχει.
Το δικό σου;
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

11 Μαρτίου 2015, 18:26:15
Απάντηση #2518
Αποσυνδεδεμένος

DrGuni

Σε εμένα μπαίνει κανονικά, στη γυναίκα μου όχι. Το δικό μου username δεν έχει κεφαλαίους χαρακτήρες, της γυναίκας μου έχει.
Το δικό σου;

Έχει 2 κεφαλαία , ναι .

11 Μαρτίου 2015, 18:28:18
Απάντηση #2519
Αποσυνδεδεμένος

ΜΙΝΑ

Κατάφερα να επικοινωνήσω και μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα και δεν ξέρουν πότε θα διορθωθεί. Μου συνέστησε να προσπαθώ συνέχεια......

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
11288 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Οκτωβρίου 2011, 10:09:30
από EzeΤΡΟΛ
98 Απαντήσεις
69979 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Απριλίου 2014, 13:02:43
από Γ.Κτιστάκης
0 Απαντήσεις
7446 Εμφανίσεις