Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
19 Νοεμβρίου 2024, 22:57:01

Ψηφοφορία

Πώς αξιολογείτε τη διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικών συνταγών;

Άριστη
Πολύ καλή
Καλή
Μέτρια
Κακή

Αποστολέας Θέμα: e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία  (Αναγνώστηκε 1395831 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

11 Μαρτίου 2015, 18:31:53
Απάντηση #2520
Αποσυνδεδεμένος

DrGuni

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Δυστυχώς, έχω  σοβαρότερο  πρόβλημα  εδω  και 20 λεπτά περίπου. Το σύστημα  δεν αναγνωρίζει   το  ονομα  χρήστη ή  τον κωδικό , ενώ μέχρι τις  2  περίπου  εμπαινα  κανονικά. : 

Το μήνυμα που βγαίνει είναι το ακόλουθο: Δεν δώσατε το username ή το password σωστά.#2[/i

Παίρνω  στην  ΗΔΙΚΑ , αλλά  δεν απαντά κανείς.  Υπάρχει  κάποια  άλλη δυνατότητα  επικοινωνίας  μαζί τους?

Κατάφερα να επικοινωνήσω και μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα και δεν ξέρουν πότε θα διορθωθεί. Μου συνέστησε να προσπαθώ συνέχεια......

Σε  ευχαριστώ   που το ανέφερες  εδώ. Πάλι  καλά που υπάρχει  και το φόρουμ,  μια και η αφιλοτιμία  της  συγκεκριμένης υπηρεσίας  τσακίζει κόκκαλα. Δεν αξίζουμε ούτε μια απλή ανακοίνωση από αυτούς?
Η συγνώμη δε  διορθώνει το παρελθόν, διευρύνει, όμως, το μέλλον...

11 Μαρτίου 2015, 18:46:04
Απάντηση #2521
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Από το ΑΡΙ είχα διαβάσει ότι δεν δέχεται usernames με κεφαλαία. Δεν ξέρω όμως εάν το έχουν πάρει χαμπάρι. Και δεν μου απαντά κανένας από τους γνωστούς στο τηλέφωνο. Αν καταφέρει κανείς να μιλήσει με το helpdesk ας τους το πει ...
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

11 Μαρτίου 2015, 19:15:33
Απάντηση #2522
Αποσυνδεδεμένος

GAD2

υπάρχει πλέον και η εναλλακτική για εξάμηνη συνταγή, για τετράμηνη συνταγή και πρωτόκολλο υπέρτασης εάν θέλουμε νομίζω...

11 Μαρτίου 2015, 19:38:00
Απάντηση #2523
Αποσυνδεδεμένος

DrGuni

Τι να τα κανω?  Εδω  ουτε καν μ'αφηνει να μπω...

16 Μαρτίου 2015, 19:17:47
Απάντηση #2524
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Ανάρτηση συναδέλφου από το facebook σήμερα (16/03/2015 ) :

αν ληξει οκωδικος προσβασης σας σην ηλ.συ-ση , δεν μπορειτε να τον αλλαξετε απο το link " αλλαγη κωδικου προσβασης" που βρισκεται ακριβως απο κατω,αλλα απο το site της Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, διαχειρηση λογαριασμου, διοτι το πρωτο καταργηθηκε και εκανα πολυ ωρα και πολλα τηλεφωνα για να το φτιαξω.

και ένας άλλος:

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος μολις αλλαξα
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

23 Μαρτίου 2015, 18:46:42
Απάντηση #2525
Αποσυνδεδεμένος

DrGuni

Υπάρχει  η δυνατοτητα να ελεγξω  την ασφαλιστικη ικανοτητα  ασθενων  στο διαδικτυο?  Ενας  σχετικος συνδεσμος  στην  ιστοσελιδα  του ΕΟΠΥΥ  δε λειτουργει.

30 Μαρτίου 2015, 09:48:25
Απάντηση #2526
Αποσυνδεδεμένος

Πετράκης Νϊκος

Καλημέρα.

Μου έχει παρουσιαστεί το εξής πρόβλημα. Πατάω "Είσοδος στην εφαρμογή" στην αρχική σελίδα της συνταγογράφησης και στην επόμενη σελίδα δεν ανοίγει. Παρατήρησα ότι πάνω στην διεύθυνση μετά από ..afrLoop=***** οι αριθμοί αλλάζουν συνέχεια! Αν σταθεροποιηθεί κάποια στιγμή, μετά την εισαγωγή των κωδικών, με ξαναπετάει στην αρχική σελίδα. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο;

30 Μαρτίου 2015, 09:50:18
Απάντηση #2527
Αποσυνδεδεμένος

ZArk

Επώνυμοι
Και εμενα το ιδιο μου κάνει , υπομονή θα ειναι η ανοιξη................ ;)
"Έχω παρατηρήσει ότι, ακόμα και οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι τα πάντα είναι προκαθορισμένα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τα αλλάξουμε, κοιτάζουν αριστερά-δεξιά πριν περάσουν τον δρόμο."

"Stephen Hawkings"

30 Μαρτίου 2015, 09:53:26
Απάντηση #2528
Αποσυνδεδεμένος

Argirios Argiriou

Moderator
Το e-syntagografisi σέρνεται σήμερα και σε εμάς.
Before ordering a test decide what you will do if it is (1) positive, or (2) negative. If both answers are the same, don't do the test. Archie Cochrane.

30 Μαρτίου 2015, 09:58:57
Απάντηση #2529
Αποσυνδεδεμένος

ZArk

Επώνυμοι
Υπάρχει  η δυνατοτητα να ελεγξω  την ασφαλιστικη ικανοτητα  ασθενων  στο διαδικτυο?  Ενας  σχετικος συνδεσμος  στην  ιστοσελιδα  του ΕΟΠΥΥ  δε λειτουργει.
[/quoΑρκει να μπείς στο e-prescription.gr και να αρχισεις συνταγογραφηση με το αμκα του αν δεν εχει ασφ. ικανοτητα θα βγει σχετικο baner.
"Έχω παρατηρήσει ότι, ακόμα και οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι τα πάντα είναι προκαθορισμένα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τα αλλάξουμε, κοιτάζουν αριστερά-δεξιά πριν περάσουν τον δρόμο."

"Stephen Hawkings"

30 Μαρτίου 2015, 11:22:15
Απάντηση #2530
Αποσυνδεδεμένος

ZArk

Επώνυμοι
Υπάρχει  η δυνατοτητα να ελεγξω  την ασφαλιστικη ικανοτητα  ασθενων  στο διαδικτυο?  Ενας  σχετικος συνδεσμος  στην  ιστοσελιδα  του ΕΟΠΥΥ  δε λειτουργει.

Αρκει να μπείς στο e-prescription.gr και να αρχισεις συνταγογραφηση με το αμκα του αν δεν εχει ασφ. ικανοτητα θα βγει σχετικο baner.
« Τελευταία τροποποίηση: 30 Μαρτίου 2015, 16:58:45 από Denominator »

"Stephen Hawkings"

31 Μαρτίου 2015, 15:32:13
Απάντηση #2531
Αποσυνδεδεμένος

Δ. Κουναλάκης

Administrator
Για όποιους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, φαίνονται πλέον τα εκτελεσμένα παραπεμπτικά.
Eίπες ότι μια μέρα θα φύγεις, μην τολμήσεις, είσαι χαζός;
όταν έχεις τέτοιους αυλικούς και τέτοια καρέκλα, τι απερισκεψία!
Ένα ξεροκόμματο κάθε πιστός να μασουλάει, "Ναι αρχηγέ" θα λέει συνεχώς
τιμωρία αμείλικτη σ' όποιον τολμά να σ΄αμφισβητεί έργα και πρόσωπα, τι ύβρης!
Ω αρχηγέ, είσαι ο μοναδικός, και τη ζωή μας χρωστάμε σε σένα οι φτωχοί!
Από μετάφραση αραβικού κειμένου

31 Μαρτίου 2015, 16:12:01
Απάντηση #2532
Αποσυνδεδεμένος

EzeΤΡΟΛ

Ποιος καταχωρει τη συμπληρωση του παραπεφτικου; Ο μικροβιολογος και ο ακτινολογος;
Θα έρθουν καιροί που θα είστε ασφαλισμένοι, αλλά θα είναι σαν να μην είστε.

31 Μαρτίου 2015, 16:19:15
Απάντηση #2533
Αποσυνδεδεμένος

VickyTe

Για όποιους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, φαίνονται πλέον τα εκτελεσμένα παραπεμπτικά.
"Συνταγογραφημενο" εξακολουθει να γραφει ακομη και στα εκτελεσμενα

3 Απριλίου 2015, 20:54:44
Απάντηση #2534
Αποσυνδεδεμένος

Ορθοπαιδικός

Υπάρχει  η δυνατοτητα να ελεγξω  την ασφαλιστικη ικανοτητα  ασθενων  στο διαδικτυο?  Ενας  σχετικος συνδεσμος  στην  ιστοσελιδα  του ΕΟΠΥΥ  δε λειτουργει.
Αρκει να μπείς στο e-prescription.gr και να αρχισεις συνταγογραφηση με το αμκα του αν δεν εχει ασφ. ικανοτητα θα βγει σχετικο baner.
  Το ...baner (μάλλον εμφανιζόμενο μήνυμα) δεν βγαίνει πλέον. Σήμερα καταχώρησα επίσκεψη σε βιβλιάριο ΟΑΕΕ που είχε έγγραφη θεώρηση (προ διημέρου) αλλά, απ' ό,τι φαίνεται, ο ΑΤΛΑΣ (τρομάρα μας) δεν έχει ακόμα ενημερωθεί και με προέτρεπε να ελέγξω το βιβλιάριο.
    Πάντως συμφωνώ απόλυτα ότι συνήθως αρκεί η προσπάθεια καταχώρησης επίσκεψης (μόνο να δώσετε το ΑΜΚΑ) για να φανεί η ασφ. ικανότητα. Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος, που ανέλπιστα μόλις δοκίμασα, την βγάζει ασφαλισμένη την άνω ασθενή μου και μάλιστα αορίστου (ενώ το βιβλιάριο μέχρι τέλος 2015  ??? ??? ??? ). Η γνωστή ασυμφωνία συστημάτων...
"Συνταγογραφημενο" εξακολουθει να γραφει ακομη και στα εκτελεσμενα
  Και σε εμένα τα παραπεμπτικά προς ακτινολόγους - Μ/Β παραμένουν "ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ". Μόνο παραπεμπτικά κλινικών ιατρών αυτοεκτελούμενα έχω δει εκτελεσμένα (πχ ΩΡΛ, ΟΦΘ, Κ/Δ).
« Τελευταία τροποποίηση: 3 Απριλίου 2015, 20:56:34 από Ορθοπαιδικός »

Σχετικά θέματα

Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
0 Απαντήσεις
11288 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 13 Οκτωβρίου 2011, 10:09:30
από EzeΤΡΟΛ
98 Απαντήσεις
69979 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 10 Απριλίου 2014, 13:02:43
από Γ.Κτιστάκης
0 Απαντήσεις