Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
dimipap73:
Αν θελει το υπουργειο να μειωσει το κοστος της φαρμακετικης αγωγης μπορει να εισαγει σιμβαστατινη,ατορβαστατινη κανα 2 σαρτανες μια κλαριθρομυκινη,μια κλοπιδογρελη και ενα διφωσφονικο ,με συνοπτικες διαδικασιες ,να τα συσκευασει και να τα πουλα στα φαρμακεια οριζοντας οτι τα ταμεια θα αγοραζουν μονο το συγκεκριμενο.Μαλιστα ειναι τετοιο το περιθωριο κερδους που θα τουρχονται τζαμπα και θα βγαζει και λεφτα απο τη συμμετοχη του ασφαλισμενου.Εχει κανει 100 κουλουτουμπες αλλα δεν εχει κανει το αυτονοητο ο Λοβερδος(ισως να μην τον αφηνει και ο λουραντος)
Μπορει καποιος να ισχυριστει οτι η προταση αυτη θιγει τους γιατρους γιατι χανουν το περεδωσε -αν υπαρχει- με τις εταιριες ,πρεπει ομως οι ιδιοι οι ιατροι να καταλαβουν οτι θα πρεπει να σταματησουν να βασιζουν τα εσοδα τους στις χορηγιες των φαρμακευτικων εταιριων και να αναζητησουν να πληρωνονται για τη δουλεια τους μεσω της αυτοβελτιωσης τους.Τωρα αν θελετε την αποψη μου η δια βιου ιατρικη μετεκπαιδευση των ιατρων δεν πρεπει να γινεται ουτε με χρηματα του κρατους ουτε με χρηματα των φαρμακευτικων εταιριων .Σημερα δεν ειναι αναγκη να παμε στο Μοναχο αν θελουμε να παρακολουθησουμε τα νεοτερα στην υπερταση,μπορουμε να δουμε το τι θα πουν στο Μοναχο απο το pc μας και απο τον καναπε μας τα υπολοιπα ειναι ακριβος τουρισμος στην πλατη του κρατους και τοων ασθενων μας
Γ.Κτιστάκης:
Σήμερα στο ΚΥ παραλάβαμε τον εξοπλισμό (PC και εκτυπωτές) για την Η/Σ. Το κουφό είναι ότι οι εκτυπωτές είναι λιγότεροι των PC και το ότι σε κανένα ΠΙ που χορηγείται Laptop δεν υπάρχει δυνατότητα internet. Δεν ξέρω, οι συνάδελφοι θα πρέπει να αγοράσουν πακέτο ασύρματης σύνδεσης ή θα πρέπει να αναμένουν την υπηρεσία να χορηγήσει τέτοια πακέτα? Στην προμήθεια του εξοπλισμού έτρεξαν να την εξασφαλίσουν σχετικά γρήγορα (έστω και με ελλείψεις), την παροχή internet ποιος και πότε θα την κάνει??
Το άλλο κουφό είναι ότι στα ΠΙ που υπηρετούν δυο ιατροί, χορηγούν έναν εκτυπωτή με αποτέλεσμα να συνδέουν μια τον ένα Η/Υ και μια τον άλλον. Είχα επισημάνει ότι θα έπρεπε να προμηθευτούν ασύρματους εκτυπωτές για τα διπλά ΠΙ ή να εξασφαλίσουν σύνδεση που να μπορεί ένας εκτυπωτής να είναι κοινός και για τους δυο Η/Υ. αυτά τα θεωρούσαν πολυτέλειες με αποτέλεσμα τώρα να υπάρχει πρόβλημα στην χρήση τους και στην ουσία να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την Η/Σ.
Η προχειρότητα και σε αυτόν τον τομέα στο μεγαλείο της!!!!!
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα στο ΚΥ παραλάβαμε τον εξοπλισμό (PC και εκτυπωτές) για την Η/Σ. Το κουφό είναι ότι οι εκτυπωτές είναι λιγότεροι των PC και το ότι σε κανένα ΠΙ που χορηγείται Laptop δεν υπάρχει δυνατότητα internet. Δεν ξέρω, οι συνάδελφοι θα πρέπει να αγοράσουν πακέτο ασύρματης σύνδεσης ή θα πρέπει να αναμένουν την υπηρεσία να χορηγήσει τέτοια πακέτα? Στην προμήθεια του εξοπλισμού έτρεξαν να την εξασφαλίσουν σχετικά γρήγορα (έστω και με ελλείψεις), την παροχή internet ποιος και πότε θα την κάνει??
Το άλλο κουφό είναι ότι στα ΠΙ που υπηρετούν δυο ιατροί, χορηγούν έναν εκτυπωτή με αποτέλεσμα να συνδέουν μια τον ένα Η/Υ και μια τον άλλον. Είχα επισημάνει ότι θα έπρεπε να προμηθευτούν ασύρματους εκτυπωτές για τα διπλά ΠΙ ή να εξασφαλίσουν σύνδεση που να μπορεί ένας εκτυπωτής να είναι κοινός και για τους δυο Η/Υ. αυτά τα θεωρούσαν πολυτέλειες με αποτέλεσμα τώρα να υπάρχει πρόβλημα στην χρήση τους και στην ουσία να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την Η/Σ.
Η προχειρότητα και σε αυτόν τον τομέα στο μεγαλείο της!!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Βάλτε το τηλέφωνο του ΠΙ στο adsl διαθεσιμότητα του oteshop. Εάν υπάρχει ADSL τότε με ένα έγγραφο του διοικητή του νοσοκομείου σε 10 ημέρες έχετε Internet
Εκεί που έχετε δυο Η/Υ και ένα εκτυπωτή, ο δεύτερος υπολογιστής βλέπει τον εκτυπωτή του πρώτου Η/Υ μέσω δικτύου εάν βρίσκονται στον ίδιο χώρο.
Μέγα ερώτημα: Οι εκτυπωτές είναι laser ή inkjet ?
Γ.Κτιστάκης:
Με επικοινωνία που είχα με το νοσοκομείο μου είπαν ότι την σύνδεση internet την αναλαμβάνουν οι δήμοι!!!!! Το θέμα είναι στα χωριά και στις περιοδείες των ιατρών. Tο πιο χρήσιμο νομίζω είναι η ασύρματη πρόσβαση. Νομίζω υπάρχει η δυνατότητα στο σύζευξης.
Όσο για τους εκτυπωτές (δεν τους έχω δει) αλλά πληροφορήθηκα ότι δεν είναι laser αλλά inkjet HP.
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌσο για τους εκτυπωτές (δεν τους έχω δει) αλλά πληροφορήθηκα ότι δεν είναι laser αλλά inkjet HP.
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα χρειάζονται τρελλά αναλώσιμα, που δεν είναι και φθηνά...
Σελίδες Α4 θα μασώνται...
Μελάνια θα τελειώνουν όλη την ώρα και πουθενά δεν θα βρίσκεις ανταλλακτικά...
Οι εκτυπωτές inkjet ΗP θα "κολλάνε" όλη την ώρα (τυγχάνω παθώς.)
Κατά τ' άλλα, το βαφτίζουν "ηλεκτρονική" συνταγογράφηση.
Breaking News: "φθηνό κομματικό παιχνίδι" χαρακτήρισε ο Μπένι Χιλ την κίνηση των ΛΟ.Ρ.ΔΙ. πριν από λίγο στην Βουλή.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση