Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
tasath:
Μια άλλη πρόταση:
Εφόσον δεν έχουν internet ακόμα, ας φροντίσουν όταν το προμηθευτούν, να πάρουν ένα modem/router που να λειτουργεί ως print server και να συνδεθούν PC και εκτυπωτής εκεί.
Σαφώς ορθότερο από το να συνδέσεις 2 PC μεταξύ τους και να πρέπει να ανοίγεις το δεύτερο και να κάνεις login για να λειτουργεί ο εκτυπωτής στο πρώτο.
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚ. Κουναλάκη, ασχολούμαι με τους Η/Υ εδώ και 25 χρόνια, είμαι επαγγελματίας πληροφορικής και γνωρίζω τόσα για τα πρωτόκολλα που δεν φαντάζεστε.
Αντίστοιχη λύση με αυτή που προτείνω λειτουργεί κανονικά σε γραφείο συνεργάτη μου. Ναι, μπορεί μια στο τόσο να δείχνει ότι ο printer είναι offline αλλά λύνεται πανεύκολα χωρίς επανεκκίνηση όπως γράφετε (κατά το κλασσικό του ημιμαθή, κάνω reboot όταν κάτι δεν πάει καλά).
Στην τελική, εγώ απλά πρότεινα μια εναλλακτική λύση σε μια κατάσταση που φωνάζει από μακρυά ότι δεν έχει σχεδιαστεί σωστά.
Υπό αυτή την έννοια βρίσκω τουλάχιστον απρεπή τον τόνο και τους χαρακτηρισμούς σας.
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχει μια παροιμία που λέει για "νέο γιατρό και γέρο δικηγόρο" Εάν υπήρχαν οι της πληροφορικής θα λέγανε .......
Συνεπώς τα 25 χρόνια δεν θέλω να τα σχολιάσω.
Προτείνω να δείτε τα ακόλουθα:
Εγγραφή ή Είσοδος
Εγγραφή ή Είσοδος
Για αυτούς που έχουν δύο μόνο υπολογιστές και δεν χρειάζονται σύνδεση internet υπάρχει και το cross utp ethernet καλώδιο
μια και είστε της πληροφορικής φαντάζομαι ότι τα ακόλουθα θα σας είναι παιχνίδι και δεν χρειάζονται εξηγήσεις:
Εγγραφή ή Είσοδος
Το usb switch (αν είναι switch και δεν είναι διακόπτης) στο φίλο σας είμαι σίγουρος ότι το έβαλε κάποιος που πήρε πτυχίο κοντά στο 1985-1995...
Γ.Κτιστάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣας εφεραν και λαπτοπ για τα ΠΙ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα Laptop είναι σε αριθμό τόσα όσοι οι ειδικευμένοι που υπηρετούν σε ΠΙ. Για το Κ.Υ έδωσαν σταθερούς Η/Υ . Στο Κ.Υ χρησιμοποιούμε τώρα κάποιον εκτυπωτή που είναι online, αλλά με το μειονέκτημα ότι ο ασθενής ή κάποιος άλλος, θα πρέπει να βγει από το ιατρείο να πάει στο θυρωρείο να παραλάβει την συνταγή ,( εάν κάποιος δεν την πετάξει εν τω μεταξύ, γιατί έχει συμβεί και αυτό από τους «υπεύθυνους» του θυρωρείου,) και μετά να επιστρέψει πίσω στο ιατρείο για να την σφραγίσει ο Ιατρός. Για να αποφύγουμε όλη αυτήν την διαδικασία, ζήτησα εγγράφως τόσους εκτυπωτές όσα τα ιατρεία στο Κ.Υ. Πληροφοριακά αυτήν την στιγμή υπάρχουν μόνο τρία ιατρεία Γ.Ι και δυο οδοντιατρεία. Δηλαδή είχα ζητήσει σε πρώτη φάση τρις εκτυπωτές (υπήρχε ένας) για να έχουν όλα τα ιατρεία εκτυπωτή, αλλά το θεώρησαν πλεονασμό και δεν έστειλαν εκτυπωτές για το Κ.Υ. Άρα, μάλλον κάποια Π.Ι θα μείνουν πάλι Χωρίς εκτυπωτή για την παρούσα φάση (αφού δεν έχουν ιντερνέτ), αλλά έχουν παραλάβει τα λαπτοπ τα οποία μάλλον θα τα χρησιμοποιούν για προσωπική τους χρήση.
Η καταγραφή των αναγκών είχε γίνει από το Κ.Υ εκτιμώντας όλες αυτές τις παραμέτρους , αλλά δεν ξέρω γιατί τελικά έστειλαν αυτόν τον εξοπλισμό. Ακούστηκε από υπάλληλο του νοσοκομείου, ότι αυτός ο εξοπλισμός περίσσεψε και δεν υπήρχε άλλος στην προμήθεια. Εάν ισχύει αυτό σημαίνει ότι το Νοσοκομείο αντιμετωπίσει τα Κ.Υ ως «παρακατιανές» μονάδες και στέλνει τα περισσευούμενα και όχι να προμηθεύεται εξοπλισμό ειδικά για αυτά.
EzeΤΡΟΛ:
Αν καταλαβαίνω καλά, ο γιατρός του ΚΥ, αφού δεν παρέλαβε "προσωπικό" λαπ-τοπ, απαλλάσσεται από τις μετακινήσεις του στα Π.Ι. ; ;D
medicus:
LOBERDO's COMPUTERS
Στην εταιρεία μας θα βρείτε το ολοκαίνουργιο μοντέλο φορητού υπολογιστή τύπου MERKEL/IMF-2011, κατάλληλο για Π.Ι.
Διαθέτει χερούλι μεταφοράς και βάση για καφέ-κρουασάν.
Οθόνη υψηλής ευκρίνειας(16x16) και επεξεργαστής διαπλανητικής τεχνολογίας(RAM 32K).
Ενσωματωμένος αθόρυβος εκτυπωτής, για συνταγογραφήσεις και κατά τις ώρες κοινής ησυχίας.
Σύντομα κοντά σας και με άλλα μοντέλα(για νοσοκομεία, Κ.Υ. κλπ)
ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ...!!!!!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση