Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Πετράκης Νϊκος:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ήδη που έχω συνταγογραφήσει σε δύο ασφαλισμένους, δεν έχει εμφανιστεί καμία διαφορά πέραν του ότι η υπογραφή μπαίνει πλέον στο κάτω δεξιά μέρος της συνταγής. Ακόμα 3 φάρμακα παίρνει. Δεν βλέπω να μπορώ να προσθέσω κάποιο επιπλέον. Ακόμα μάλλον δεν έχει εφαρμοστεί. Το 15/10 για τους υπεύθυνους μάλλον είναι μετά τον πρωινό καφέ και το κρουασανάκι.
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα. Ήδη που έχω συνταγογραφήσει σε δύο ασφαλισμένους, δεν έχει εμφανιστεί καμία διαφορά πέραν του ότι η υπογραφή μπαίνει πλέον στο κάτω δεξιά μέρος της συνταγής. Ακόμα 3 φάρμακα παίρνει. Δεν βλέπω να μπορώ να προσθέσω κάποιο επιπλέον. Ακόμα μάλλον δεν έχει εφαρμοστεί. Το 15/10 για τους υπεύθυνους μάλλον είναι μετά τον πρωινό καφέ και το κρουασανάκι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μετά τον πρωινό καφέ όμως το εφάρμοσαν!
Πριν λίγα λεπτά έγραψα συνταγή με 10 φάρμακα στην ίδια συνταγή! (τα 7 βγήκαν στην ίδια σελίδα).
Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλημέρα και καλή εβδομάδα. Ήδη που έχω συνταγογραφήσει σε δύο ασφαλισμένους, δεν έχει εμφανιστεί καμία διαφορά πέραν του ότι η υπογραφή μπαίνει πλέον στο κάτω δεξιά μέρος της συνταγής. Ακόμα 3 φάρμακα παίρνει. Δεν βλέπω να μπορώ να προσθέσω κάποιο επιπλέον. Ακόμα μάλλον δεν έχει εφαρμοστεί. Το 15/10 για τους υπεύθυνους μάλλον είναι μετά τον πρωινό καφέ και το κρουασανάκι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Μετά τον πρωινό καφέ όμως το εφάρμοσαν!
Πριν λίγα λεπτά έγραψα συνταγή με 10 φάρμακα στην ίδια συνταγή! (τα 7 βγήκαν στην ίδια σελίδα).
--- Τέλος παράθεσης ---
Με συγχωρείτε για το "ύφος" αλλά έχω συνηθίσει από τα video games στην ζωή μου, όταν λένε ότι κάτι θα γίνει στις πχ 15/10 με το που αλλάξει η μέρα στις 12 το βράδυ εφαρμόζεται και όχι μετά από κάποιες ώρες.
Παρατήρησα επίσης ότι μετά τα τρία φάρμακα, το κουμπί για προσθήκη πρωτοκόλλου εξαφανίζεται. Άρα προσοχή. Περνάμε στην αρχή, όλα τα πρωτόκολλα που αφορούν την συνταγή και μετά περνάμε τα φάρμακα.
Δ. Κουναλάκης:
μέγιστο 99 φάρμακα ανά συνταγή........
stelika:
Μηπως γνωρίζει κανείς αν άλλαξε και το σπαστικό κάθε μήνα να αλλάζουμε κωδικό; Ηταν χθες να αλλάξω κωδικό αλλά βλέπω συνεχίζω κανονικά με τον παλιό. Who knows?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση