Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (61/611) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠιστεύω, βάσει των παραπάνω, ότι δικαιούμαι της απόλυτης ελευθερίας της επιλογής του σκευάσματος βάσει της εμπορικής ονομασίας. Επιπλέον και για έναν άλλο λόγο. Ο υπόλογος είμαι εγώ, άρα εγώ θα πρέπει ν'αποφασίζω.      

--- Τέλος παράθεσης ---
Έχεις απόλυτο δίκιο, όμως πιστεύω ότι αυτό το (αναφαίρετο και κατωχυρωμένο) δικαίωμά μας περιήλθε σε μας από μία "έκπτωση".

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος... πιστεύω ότι αυτό το (αναφαίρετο και κατωχυρωμένο) δικαίωμά μας περιήλθε σε μας από μία "έκπτωση".

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος... πιστεύω ότι αυτό το (αναφαίρετο και κατωχυρωμένο) δικαίωμά μας περιήλθε σε μας από μία "έκπτωση".

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή;

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Kατωχυρώσαμε (ορθώς) αυτό που απώλεσαν άλλοι (ατυχώς).

γιαννης παιδιατρος:
Είμαι περίεργος εάν εγώ ως γιατρός αμυνθώ του δικαιώματος να θεραπεύω και ο φαρμακέμπορας το καταστρατηγήσει αλλάζοντας την επιλογή μου ποίος θα αναλάβει την αστική και ποινική ευθύνη για τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις της πράξης του .Το ερώτημα είναι καθαρά ρητορικό.!   ;)

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
ο φαρμακοποιος δεν ειναι φαρμακεμπορος κυριε συναδελφε

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση