Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΧρησιμοποιείτε το ICD-10 για την ηλ. συνταγογράφηση;
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν έχω συναντήσει κάποιο συνάδελφο που να το χρησιμοποιεί συστηματικά.
Κι εγώ που προσπάθησα να το εφαρμόσω μου φάνηκε χρονοβόρο, ειδικά αν τα φάρμακα μιας συνταγής αντιστοιχούν σε περισσότερα από ένα νοσήματα (πρέπει να επιλέγεις ένα κάθε φορά).
Η αλήθεια είναι ότι αν μάθεις απ΄ έξω τους συνήθεις κωδικούς η διαδικασία θα γίνεται πιο εύκολα.
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΧρησιμοποιείτε το ICD-10 για την ηλ. συνταγογράφηση;
--- Τέλος παράθεσης ---
χμμμ πολυ ενδιαφέρουσα ερώτηση.....
Η απάντηση: "ναι σε όλες τις διαγνώσεις", όποιος το πει θα μεγαλώσει η μύτη του.
Σε κάποια νοσήματα ναι, μπορείς να βρεις λίγους....
Προσωπική μου άποψη είναι ότι βλακωδώς δεν έχουν βάλει το συνδυασμό ICPC-2 με ICD-10, μαζί με άντε 10 ακόμη κωδικούς για ειδικές περιπτώσεις (πχ για τα σκιαγραφικά).
Εγώ για μένα θα σου πω ΟΧΙ και δεν ξέρω κανένα που να χρησιμοποιεί.
nickma:
Λειτουργει σε σας το e-syntagografisi, εδω και μιση ωρα δεν μπορώ να μπώ καθόλου!
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΛειτουργει σε σας το e-syntagografisi, εδω και μιση ωρα δεν μπορώ να μπώ καθόλου!
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι μάλλον λόγω της απεργίας των γιατρών.
Zachariadis:
Τα ίδια και γώ.Πήγα άλλαξα των κωδικό πρόσβασης (password) -υπάρχει εδω και καιρό ειδοποίηση οτι πρέπει να τον αλλάξουμε-
αλλα και πάλι δεν μπορουσα να μπω.Τελικα πάτησα την επιλογή "ξεχασα τον κωδικό" οπότε μου έστειλαν νέο κωδικό στο κινητό.
Ούτε όμως με αυτόν μπορούσα να μπω... >:( Για 2η φορά αλλάζω τον κωδικό πρόσβασης βάζοντας τώρα ως παλιό αυτόν που μου
έδωσαν με SMS και ως νέο αυτόν που είχα απ την αρχή :laugh:.....και οοο ως εκ του θαύματος μπήκα !!!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση