Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυγνώμη βρε παιδιά αλλά ποιος με υποχρεώνει να έχω τηλέφωνο- σταθερό ή κινητό-
--- Τέλος παράθεσης ---
Όταν εγώ έκανα αυτή την παρατήρηση στα "ενημερωτικά" που μας έκαναν από το e-syntagografisi μου απάντησαν ότι αν δεν έχεις τηλέφωνο (ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!) για να λάβεις τους κωδικούς και να λαβαίνεις στο μέλλον μηνύματα, τότε απλά δεν μπορείς να γραφτείς στο e-syntagografisi και ψάξε να δείς αν θα κρατήσεις τη θέση σου σε λίγο καιρό χωρίς να μπορείς να κάνεις ηλεκτρονική συνταγογραφία.
Απλό: Αποφασίζουμε και διατάσσουμε. Αφού στο γιατρό μπορούν, στον ασθενή γιατί να μην μπορούν να φασίζουν?
Δ. Κουναλάκης:
Εάν βάλετε 10 μηδενικά υπάρχει πρόβλημα;
Από την δική μου εμπειρία στο ιδιωτικό ιατρείο, δύο ασθενείς δήλωναν ότι δεν είχαν τηλέφωνο.
Ο ένας δεν ήθελε να δώσει το κινητό του γιατί είχε προηγούμενα με τον φαρμακοποιό και δεν ήθελε να αποκτήσει το τηλέφωνο του ο φαρμακοποιός.... όνειρα γλυκά.
Ο δεύτερος είχε διπλό βιβλιάριο στη γυναίκα (ΙΚΑ & ΟΓΑ) και έγραφε και στα δύο......να μην πω τι, αλλά του τα χάλασε το κοινό ΑΜΚΑ.
Φυσικά θα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις αλλά έλεος....
Argirios Argiriou:
Σήμερα πήρα και εγώ τηλέφωνο στο ΗΔΙΚΑ, λόγω του ότι είχα και εγώ προβλήματα με το να εκτυπώσω από το e-syntagografisi. Ένας από την ομάδα υποστήριξης της ΗΔΙΚΑ μου είπε ότι ο browser Google Chrome είναι πολύ καλύτερος και γρηγορότερος, τουλάχιστον όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το e-syntagografisi ή το e-diagnosis.
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα πήρα και εγώ τηλέφωνο στο ΗΔΙΚΑ, λόγω του ότι είχα και εγώ προβλήματα με το να εκτυπώσω από το e-syntagografisi. Ένας από την ομάδα υποστήριξης της ΗΔΙΚΑ μου είπε ότι ο browser Google Chrome είναι πολύ καλύτερος και γρηγορότερος, τουλάχιστον όταν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το e-syntagografisi ή το e-diagnosis.
--- Τέλος παράθεσης ---
Είναι όντως πιο γρήγορος σε παλαιά μηχανήματα εξαιτίας της υπερβολικής javascript αλλά με το Chrome εάν δεν προσέχεις τι είναι ενεργοποιημένο στις επιλογές του, η google διαβάζει τι γράφεις....
schumifer:
Δε φαντάζομαι να ζεις με την αυταπάτη ότι αν πειράξεις 2 ρυθμίσεις στον chrome η google δε θα έχει πλέον ιδέα τι κάνεις!!
Άστα, και τις εντερικές μας συνήθειες πρέπει να έχει καταγεγραμμένες!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση