Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (76/611) > >>

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αφού μπορούν να συνδέονται ταυτόχρονα 2 ή περισσότεροι υπολογιστές από την ίδια (πολύ περισσότερο από διαφορετική) IP με το ίδιο όνομα χρήστη, συνεπάγεται ότι μπορούν να εκδίδονται συνταγές σχεδόν ταυτόχρονα (το ίδιο και στο φαρμακείο, να δέχεται συνταγές σχεδόν ταυτόχρονα).
Κάτι που σημαίνει, νομίζω αυτονόητα, ότι κάποιος (ή κάποιοι) εκτός του νόμιμου χρήστη χειρίζονται το λογαριασμό του.
Είναι αποδεκτό από τον ΕΟΠΥΥ αυτό; Είναι νόμιμο; (δεν ξερω, ρωτάω)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑφού μπορούν να συνδέονται ταυτόχρονα 2 ή περισσότεροι υπολογιστές από την ίδια (πολύ περισσότερο από διαφορετική) IP με το ίδιο όνομα χρήστη, συνεπάγεται ότι μπορούν να εκδίδονται συνταγές σχεδόν ταυτόχρονα (το ίδιο και στο φαρμακείο, να δέχεται συνταγές σχεδόν ταυτόχρονα).
Κάτι που σημαίνει, νομίζω αυτονόητα, ότι κάποιος (ή κάποιοι) εκτός του νόμιμου χρήστη χειρίζονται το λογαριασμό του.
Είναι αποδεκτό από τον ΕΟΠΥΥ αυτό; Είναι νόμιμο; (δεν ξερω, ρωτάω)

--- Τέλος παράθεσης ---
Προτάσσουν το επιχείρημα ότο ο ΙΡ είναι δικλείδα.
Π.χ. στο ιατρείο μου μπορώ να συνδεθώ από το σταθερό υπολογιστή αλλά και από ένα laptop. Kαι από τα δύο όμως η εξερχόμενη ΙΡ είναι η ίδια.
Αν βέβαια είσαι π.χ στο εξωτερικό και γράφεις συνταγές, τότε νομίζω ότι δημιουργείται ένα θεματάκι.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αφού καταγράφεται η ακριβής ώρα έκδοσης της συνταγής όταν υπάρχει μια συνταγή τώρα και η επόμενη είναι μετά από π.χ. 20, 30 sec ή 1-2 λεπτά τότε ή είσαι ο Σουμάχερ της πληκτρολόγησης ή βγαίνουν παράλληλα συνταγές από διαφορετικούς υπολογιστές. Έτσι δεν είναι;

Σημείωση: Δεν ταιριάζουμε στο θέμα της αυτοφαρμακίας. Θα μεταφερθούν ή να τα σβήσω καλύτερα;

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑφού καταγράφεται η ακριβής ώρα έκδοσης της συνταγής όταν υπάρχει μια συνταγή τώρα και η επόμενη είναι μετά από π.χ. 20, 30 sec ή 1-2 λεπτά τότε ή είσαι ο Σουμάχερ της πληκτρολόγησης ή βγαίνουν παράλληλα συνταγές από διαφορετικούς υπολογιστές. Έτσι δεν είναι;

--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικά. Εσύ και η νοσοκόμα! Εσύ και ο φαρμακοποιός!

Denominator:
Tι προβλέπει το νέο μνημόνιο για την Υγεία;
- Συνταγογράφηση δραστικής
- Συμβάσεις με μεγαλύτερο cost-effectiveness (ξέρετε τι σημαίνει αυτό)
και άλλα γλαφυρά.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση