Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
το τσαυ ανηκει στο εταα που σημαινει οτι δεν ανηκει στον εοπυυ ουτε εχει μπει στην ηλ.συνταγογραφηση
Denominator:
Το e-syntagografisi δέχεται ανεξάρτητα τα δεδομένα ΑΜΚΑ και ασφαλιστικού φορέα.
Μπορείς να βγάλεις συνταγή σε ένα συγκεκριμένο ΑΜΚΑ για όποιο από τα πέντε ταμεία συμμετέχουν στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ανεξάρτητα αν ισχύει ή όχι.
Αλλά ΕΤΑΑ δεν μπορείς να βγάλεις.
timex:
Δεν ειχα ξαναβγαλει ποτε ηλεκτρονικη συνταγη στο ονομα μου.
Σημερα ηταν η πρωτη φορα.
Τη βγαλαμε στην επιλογη ΙΚΑ-ΕΤΑΑ
Συναδελφος εκανε προσφατα το ιδιο για τα εμβολια των παιδιων του με τη συγκεκριμενη επιλογη.
Απλα σε εμενα εγραφε με κοκκινα γραμματα πως ειχε εκδοθει σνταγη απο ΟΓΑ καποια αλλη φορα.Ειχε ομως αλλο αριθμο ασφαλιστικου φορεα, τον οποιο κ αλλαξαμε, αλλα το ιδιο ονομα κ τα ιδια στοιχεια μου, οταν περασα το αμκα μου.
Δε ξερω τι γινεται!!!
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, θα μπορουσε να βγαλει καποιος συνταγη χρησιμοποιώντας το αμκα μου κ προσθετοντας εναν οποιοδηποτε αριθμο μητρωοου ογα;
Μπορω να δω ποτε εκδοθηκε συνταγη στο ονομα μου κ απο που;
Να σημειωσω πως δεν εχω κωδικο για ηλεκτρονικη σνταγογραφηση.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤη βγαλαμε στην επιλογη ΙΚΑ-ΕΤΑΑ
--- Τέλος παράθεσης ---
ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είναι, όχι ΙΚΑ και ΕΤΑΑ.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν ειχα ξαναβγαλει ποτε ηλεκτρονικη συνταγη στο ονομα μου.
Σημερα ηταν η πρωτη φορα.
Τη βγαλαμε στην επιλογη ΙΚΑ-ΕΤΑΑ
Συναδελφος εκανε προσφατα το ιδιο για τα εμβολια των παιδιων του με τη συγκεκριμενη επιλογη.
Απλα σε εμενα εγραφε με κοκκινα γραμματα πως ειχε εκδοθει σνταγη απο ΟΓΑ καποια αλλη φορα.Ειχε ομως αλλο αριθμο ασφαλιστικου φορεα, τον οποιο κ αλλαξαμε, αλλα το ιδιο ονομα κ τα ιδια στοιχεια μου, οταν περασα το αμκα μου.
Δε ξερω τι γινεται!!!
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, θα μπορουσε να βγαλει καποιος συνταγη χρησιμοποιώντας το αμκα μου κ προσθετοντας εναν οποιοδηποτε αριθμο μητρωοου ογα;
Μπορω να δω ποτε εκδοθηκε συνταγη στο ονομα μου κ απο που;
Να σημειωσω πως δεν εχω κωδικο για ηλεκτρονικη σνταγογραφηση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν υπάρχει επιλογή ΙΚΑ-ΕΤΑΑ αλλά ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (που είναι ουσιαστικά το ΙΚΑ)
Επομένως λάθος σου (σας) που εκδώσατε συνταγή στο όνομά σου ως ασφαλισμένη του ΙΚΑ ενώ δεν είσαι. Απορώ και με το φαρμακοποιό που την εκτέλεσε!
Το θέμα της έκδοσης συνταγής στο όνομά σου (εν αγνοία σου) παρουσιάζει ενδιαφέρον.
Θα πας λοιπόν στο πεδίο "Ιστορικό Φαρμάκων Ασθενή", θα βάλεις ένα μεγάλο εύρος χρονικής αναζήτησης π.χ. από 1-1-11 (2011) έως την ημέρα που θα το ψάξεις, θα κλικάρεις το κουτάκι "Ανεξαρτήτως Ιατρού", θα βάλεις το ΑΜΚΑ σου και θα πατήσεις αναζήτηση.
Μπορείς να το κάνεις μέσω κάποιου που έχει κωδικό, αφού εσύ δεν έχεις.
Αν βρεις συνταγή με τα στοιχεία σου θα μπορείς να δεις πότε εκδόθηκε, από ποιόν, τα φάρμακα που περιείχε και πότε (όχι που) εκτελέστηκε (αν εκτελέστηκε).
Αν το κάνεις, πες μας τι βρήκες. Η υπόθεση μπορεί να βγάλει λαγό!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση