Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (83/611) > >>

medicus:
Συνεχίζω να έχω την ίδια, με παλαιότερα, Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςστην ειδικότητα μου (Ψυχίατρος) υπάρχουν κάποια γενόσημα σκευάσματα τα οποία αν αρχίσουν να τα πέρνουν οι ασθενείς, θα σκαρφαλώνουν στους τοίχους....

--- Τέλος παράθεσης ---

Μήπως θα μπορούσατε να μας κάνετε μια μεγάλη χάρη και να μας πείτε ποιά (κατά τη γνώμη σας) είναι αυτά τα επικίνδυνα φάρμακα;

Τα έχετε αναφέρει στον ΕΟΦ;  ???

Υ.Γ. (προς τους διαχειριστές): Πώς αφαιρείται ένα "Συμφωνώ" που τέθηκε από παραδρομή;

Fuentes:
Φυσικά και όχι, αφού πρόκειται για προσωπική μου άποψη (όπως και πολλών συναδέλφων), για την οποία δεν έχω κάποια απόδειξη.

Στην ειδικότητα σας θεωρείτε όλα τα γενόσημα απολύτως ίδια με το πρωτότυπο?????????????????????

PS. Φίλε Medicus, με εκφράζει απόλυτα το άρθρο σου. Τα πράγματα είναι τόσο απλά όσο τα λες...

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
για την οποία δεν έχω κάποια απόδειξη.

--- Τέλος παράθεσης ---

Και περιμένετε να μας πείσετε ότι "κάποια" φάρμακα είναι επικίνδυνα, χωρίς αποδείξεις;

Τουλάχιστον στον ΕΟΦ υποστήριξατε την άποψή σας; Συμπληρώσατε ποτέ κίτρινη κάρτα για τα συγκεκριμένα φάρμακα;

Και μη νομίζετε ότι συμφέρει τον φαρμακοποιό να φέρει μάπα εμπόρευμα στο μαγαζί του: Πρώτος αυτός θα προσπαθήσει να επιλέξει το καλύτερο, και αν θέλετε, είναι και ο καταλληλότερος γι΄αυτή τη δουλειά!

Αλλά να αντιστέκεστε στην εφαρμογή της δραστικής με τρομοκρατικά ψευδο-επιχειρήματα τύπου "λάσπη-στον-ανεμιστήρα" για "κάποια" φάρμακα (που τα ξέρετε μόνο εσείς) και είναι "επικίνδυνα" ...έλεος! Τέρμα τα δίφραγκα και οι τσάμπα μάγκες: Κατονομάστε τα ανοιχτά (στον ΕΟΦ) για να αποδειχτεί το σωστό ή το αστήριχτο των καταγγελιών σας. Αλλιώς μη τα χρησιμοποιείτε σαν επιχείρημα εναντίον της δραστικής.

Στο κάτω-κάτω, αν θέλει ο θεράπων ιατρός, μπορεί να συμβουλεύει τον ασφαλισμένο να παίρνει τηλέφωνο από τον πάγκο του φαρμακείου πάλι τον ιατρό και να τον ρωτάει αν εγκρίνει τα σκευάσματα που χορηγεί ο φαρμακοποιός βάση της ιατρικής συνταγής.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτο κάτω-κάτω, αν θέλει ο θεράπων ιατρός, μπορεί να συμβουλεύει τον ασφαλισμένο να παίρνει τηλέφωνο από τον πάγκο του φαρμακείου πάλι τον ιατρό και να τον ρωτάει αν εγκρίνει τα σκευάσματα που χορηγεί ο φαρμακοποιός βάση της ιατρικής συνταγής.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ή, αν θέλετε, θα μπορεί ο ιατρός να υποδεικνύει* στον ασφαλισμένο και το φαρμακείο/αλυσίδα φαρμακείων εμπιστοσύνης, για να γίνεται η εκτέλεση.
(*Χρειάζεται βέβαια μια μικρή τροποποίηση στον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση