Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (93/611) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμα αυτα τα μοντελα ειναι ηδη αποτυχημενα

--- Τέλος παράθεσης ---

Μπα; Από πότε;

Ενώ το δικό μας μοντέλο ήταν πετυχημένο!!!  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Harper:
Τα οσα περιεγραψα επανω αποτελουν μια αποτυπωση της πραγματικοτητας και μια εκτιμηση του γιατι δεν πιστευω πως θα περασουμε στη δραστικη.

Η προσωπικη μου θεση ειναι πως ο ιατρος πρεπει να γραφει δραστικη.Τελεια και παυλα και το εχω ξαναγραψει πολλες φορες(δες παλαιοτερα ποσταρισματα).Δε θα ηθικολογησω περαιτερω ουτε θα ευλογησω τα γεννια μου...

Οταν έκανα τη θητεια μου στον Ε.Σ.(greek army) ειχα μεινει έκπληκτος με την αποτελεσματικοτητα δραστικων ουσιων που παρηγαγε ο ιδιος ο Ε.Σ. και απορω γιατι το Ελ κρατος δεν επεκτεινει αυτη την παραγωγη.Η τεχνογνωσια σε πολλα σκευασματα ,τουλαχιστον πρωτης γραμμης υπαρχει.Μπορουμε να παραγουμε καλο και ΦΘΗΝΟ φαρμακο.Οποιος θελει συγκεκριμενο σκευασμα ας το πληρωσει (ή εστω τη διαφορά) οπως και αυτος που θέλει συγκεκριμενο ιατρο να τον εξετασει,τον πληρωνει από την τσεπη του.Δικαιωμα του εξάλλου...

Αυτη ειναι η άποψη μου!

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςγιατι δεν βαζουν στην συνταγογραφηση να αναγραφεται το κοστος των φαρμακων
--- Τέλος παράθεσης ---

στην ηλεκτρονική, φαίνεται το κόστος του κάθε σκευάσματος

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςνα μπει ενα πλαφον σε αυτο το κοστος για καθε μηνα???

--- Τέλος παράθεσης ---

αυτό επιχείρησε να κάνει ο Λοβ εισάγοντας την εκτέλεση του προϋπολογισμού για τη φαρμακευτική δαπάνη ανά δωδεκατημόριο

πρακτικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να καθοριστεί ποιό θα είναι το πλαφόν φαρμακευτικής δαπάνης για τον κάθε ένα ιατρό

παίζει βλέπεις ο αριθμός των ασθενών που βλέπει, το είδος των αγωγών που πρέπει να δίνει, οι ανάγκες που παρουσιάζουν οι ασφαλισμένοι κ.α. πολλά

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
Αμα ψαχνεις βρισκεις

αφου υποστυριζεις τη διαλυση της υγειας δικαιωμα σου

αλλα στους γονεις σου θαδεινες ποτε σκονες απο μπαγκλαντες?

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΗ προσωπικη μου θεση ειναι πως ο ιατρος πρεπει να γραφει δραστικη.

--- Τέλος παράθεσης ---
Ναι, με μία άνω τελεία και μετά: σε ένα ευνομούμενο κράτος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση