Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
αλλα στους γονεις σου θαδεινες ποτε σκονες απο μπαγκλαντες?
--- Τέλος παράθεσης ---
Θα πήγαινα σε έναν καλό/έμπιστο φαρμακοποιό να μου δώσει καλές/έμπιστες σκόνες. Αν χρειαζόταν, θα έβαζα και κάτι παραπάνω από την τσέπη μου (όσο ακόμη θα μπορούσα) για να πάρω ελληνικές.
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
αμα ηθελε θα τοκανε απλα ο στοχος του ειναι αλλος
και η συγχωνευση ωοσοκομειων εχει αποτυχει αλλα θα γινει
και για τα ποσα που χαριζουν τα ταμεια στις κλινικες δεν ακουσα τιποτα
μονο τα μικρα ψαρακια τρωνε
τα μεγαλα ζουν και βασιλεουν
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςκαι για τα ποσα που χαριζουν τα ταμεια στις κλινικες δεν ακουσα τιποτα
--- Τέλος παράθεσης ---
Και με τις κρατικοδίαιτες ιδιωτικές κλινικές πρέπει να γίνονται πολλά. Απλά δεν τα ξέρω συγκεκριμένα, γιατί δεν γνωρίζω τον χώρο.
Βλέπεις, δεν μπορώ να τα ξέρω όλα, δεν είμαι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Αν ξέρεις πιο πολλά, πες τα.
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
μα αν μπει καποιος σε κλινικη του χρεωνουν και τα χαρτια υγειας
και ο λογαριασμος παει στο ικα
τρεις μερες στο ιατρικο μεταφραζεται σε χιλιαδες ευρω
Harper:
Ρε παιδια...εχουμε χασει τη μπαλλα...Μιλαμε για σκονες απο μπαγκλαντες και αστεροσκονες από τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.
Ας το δουμε λιγο ψυχραιμα:
Ποιος δημιουργησε την τρυπα στην υγεια?Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ...σωστα?
Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ ποια σκευασματα αφορα?Τα πρωτοτυπα?Και αν ναι ποσο ποσοστο ειναι αυτα?
Κατα τη γνωμη μου το προβλημα ειναι η υπερσυνταγογραφηση,κατευθυνομενη και πολλες φορες ΑΝΕΥ ΕΝΔΕΙΞΕΩΝ σε φαρμακα επωνυμα μεν αλλα καραφασοναρες.Οποτε το να λεμε πως θα δινουμε σκονη από το Μπαγκλαντες με το να υπερσυνταγογραφουμε ασυστολα και κατευθυνομενα ΕΠΩΝΥΜΗ καραφασοναρα (που ενδεχομενως και αυτη να ειναι σκονη απο το ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ) ειναι τουλαχιστον υποκριτικο(Γιωργο Δουβη δεν απευθυνομαι σε σενα,απλα πιανω την κουβεντα σου για να επιχειρηματολογησω φιλε)
Ας σταματησουμε λοιπον να υποκρινομαστε ολοι γιατι όσο αναγνωρισμενη από τον ΕΟΦ και βιοισοδυναμη ειναι η ΕΠΩΝΥΜΗ καραφασοναρα αλλο τοσο αναγνωρισμενη από τον ΕΟΦ και βιοισοδυναμη θα ειναι και η Μπαγκλαντοσκονη
Αν πιστευει καποιος πως το προβλημα το δημιουργησαν τα πρωτοτυπα φαρμακα(γνησια ας τα πούμε)...ας το συζητησουμε!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση