Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (11/611) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Πρόσκληση ενδιαφέροντος από την ΗΔΙΚΑ για την ανάληψη του έργου της ηλεκτρονικής συνταγογ@..ησης: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠρόσκληση ενδιαφέροντος από την ΗΔΙΚΑ για την ανάληψη του έργου της ηλεκτρονικής συνταγογ@..ησης: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν αφορά το εργο της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης αλλά του helpdesk.
Για να μην ξεχνάμε και τον εμπαιγμό της ΗΔΙΚΑ, αρχικά η δημόσια διαβούλευση είχε βγει στις 29 Απριλίου με τέλος τις 25-Μαϊου αλλά τέλειωσε απότομα πριν την ώρα της χωρίς να αναφερθούν λόγοι.... Μάλλον τα λεφτά ήταν πολλά....και έκλεισε η δουλειά μια και στην ΗΔΙΚΑ δηλώνουν άλλοτε ότι τα ξέρουν όλα και άλλοτε ότι το project είναι καινούργιο και πολλά τα έμαθαν στην πράξη και δεν τα ήξεραν....

Denominator:
Aξίζει να σας ενημερώσω για το e-diagnosis και το ΙΚΑ. Toυλάχιστον στην Ξάνθη δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε. Πώς να το κάνουμε... Δεν είναι όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί αφοσιωμένοι χρήστες του Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος!
Προς τιμήν τους, όμως, όταν τους εξήγησα ότι ο ΟΠΑΔ έχει στείλει e-mail που αναφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης του e-diagnosis από 23/5/11 και για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, το δέχθηκαν αμέσως με θετικά κι όλας σχόλια...
Ανακούφιση στον κυβερνοπανικό!

admin:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςAξίζει να σας ενημερώσω για το e-diagnosis και το ΙΚΑ. Toυλάχιστον στην Ξάνθη δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε. Πώς να το κάνουμε... Δεν είναι όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί αφοσιωμένοι χρήστες του Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος!
Προς τιμήν τους, όμως, όταν τους εξήγησα ότι ο ΟΠΑΔ έχει στείλει e-mail που αναφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης και χρήσης του e-diagnosis από 23/5/11 και για τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, το δέχθηκαν αμέσως με θετικά κι όλας σχόλια...
Ανακούφιση στον κυβερνοπανικό!

--- Τέλος παράθεσης ---

Το έχει δοκιμάσει κανείς τους για να εκδώσει παραπεμπτικό;
Γιατί μόλις το δοκιμάσει, θα ξαναπάθει πανικό... εκτός κι αν είναι λόγος για λιγότερα ραντεβού...

Denominator:
Συνάδελφοι, για να φτάσω να εκδίδω ηλεκτρονικό παραπεμπτικό σε 3-4 λεπτά έφαγα απίστευτο χρόνο μπροστά στον υπολογιστή. Αφήστε που τις μισές φορές όλο και κάποιο κουμπάκι θα πατήσω στραβά την κρίσιμη στιγμή και θα χαλάσει η συνταγή! Ή θα μουλαρώσει αδικαιολόγητα ο  printer. Ή θα θυμηθώ ότι δεν έσπασα τα παραπεμπτικά (ειδικά για το ΙΚΑ που θέλεις χάρτη πλοήγησης σχετικά με το ποιες εξετάσεις παντρεύονται με ποιες κ.λ.π.) αφού έχω εκδόσει το παραπεμπτικό. Οπότε φτου κι από την αρχή.
Τι να πώ; Υπομονή; Φτάνει; Δε νομίζω. Χρειάζεται και κάτι παραπάνω. Και αυτό νομίζω ότι είναι να αναζητηθεί η ανθρώπινη πλευρά που έχει αδηφάγα κατασπαραχθεί από τους θιασώτες του opengov.gr και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (συνεργασία με e-mail!  :P). Δεν είναι όλοι computerfreak. Κι εγώ νιώθω ένοχος που στα σαράντα μου έφτασα να σπάω το κεφάλι μου προκειμένου να βρω τρόπους να είμαι σύννομος για να μπορώ να απαιτώ το ίδιο από το εξωνημένο κράτος.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση