Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
tasath:
Καλά, κράτα μικρό καλάθι για τους περίφημους ελέγχους & αδειοδοτήσεις του ΕΟΦ.
Έχουν ακουστεί πολλά κατά καιρούς...
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλά, κράτα μικρό καλάθι για τους περίφημους ελέγχους & αδειοδοτήσεις του ΕΟΦ.
Έχουν ακουστεί πολλά κατά καιρούς...
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εσείς υπέρ της σιγουριάς και του βολέματος που προσφέρει η εμπορική, υπό διατίμηση μάλιστα;
Εσείς που ζητάτε την "κεφαλή επί πίνακι" των "βολεμένων" όπως τους λέτε, του δημοσίου;
Να έχετε όμως υπόψη ότι τον λογαριασμό από τις εμπορικές τον πληρώνουμε όλοι μας: Νέες, συνεχείς οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων, rebate και επερχόμενη μείωση του ΠΚ για εσάς (αφού χωρίς δραστική δεν πρόκειται να επιτευχθούν οι στόχοι της φαρμακευτικής δαπάνης), ΕΟΠΥΥ που δεν θα πληρώνει ιατρούς, και πελάτες σας που θα μετατρέπονται σε τρακαδόρους (νομίζω το διαπιστώνετε καθημερινά όλο και συχνότερα.)
Ξυδάκι πια.
Fuentes:
Εγγραφή ή Είσοδος
Ξυδάκι πια.
--- Τέλος παράθεσης ---
Κοιμήσου αγγελούδι μου μια νύχτα με φεγγάρι, μες στο κατακαλόκαιρο, που ναι παχιές και οι μύγες...
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Ξυδάκι πια.
--- Τέλος παράθεσης ---
Κοιμήσου αγγελούδι μου μια νύχτα με φεγγάρι, μες στο κατακαλόκαιρο, που ναι παχιές και οι μύγες...
--- Τέλος παράθεσης ---
Ακαταμάχητο το επιχείρημά σας υπέρ της εμπορικής.
Συνεχίστε έτσι.
Fuentes:
Εγγραφή ή Είσοδος
Ξυδάκι πια.
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Ακαταμάχητο το επιχείρημά σας υπέρ της εμπορικής.
Συνεχίστε έτσι.
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα επιχειρήματα μου τα έχω παραθέσει πριν, τώρα απλά κάνω χιούμορ μπροστά στην αφέλεια σας για τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η ανεξέλεγκτη χρήση γεννοσήμων (όχι όλων) στην ιατρική.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση