Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (102/611) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Μπα, δεν νομίζω ότι κόπτεσθε (μόνο) για το γενικό καλό.
Το αποδεικνύει άλλωστε και το εριστικό, υπερφίαλο ύφος.

Harper:
Απορω ειλικρινα ποσοι απο αυτους που γραφουν ελαφρα τη καρδια επωνυμα γενοσημα τα χορηγουν εξισου ελαφρα τη καρδια  και στα παιδια τους η τους γονεις τους.Μηπως τελικα το να δεχομαστε να υπερσυνταγογραφουμε επωνυμα γενοσημα αμφιβολου ποιοτητας κ οχι δραστικη ουσια ειναι καπως...υποκριτικο?Μη μου πειτε πως οποιος συνταγογραφησε ποτε γενοσημο το εκανε επειδη ηταν απολυτα σιγουρος για τη βιοισοδυναμια του-αποτελεσματικοτητα?Anyway  καλο ειναι να σταματησουμε καπου την ολη κουβεντα γιατι απλουστατα εκτειθεμεθα..Καιμεταξυ κατεργαρεων...λιγη ειλικρινια.
Εξαλλου το ξαναγραψα...πολυ αμφιβαλω αν τελικα θα ισχυσει η δραστικη

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜη μου πειτε πως οποιος συνταγογραφησε ποτε γενοσημο το εκανε επειδη ηταν απολυτα σιγουρος για τη βιοισοδυναμια του-αποτελεσματικοτητα?

--- Τέλος παράθεσης ---
Ω, ναι. Αν όχι για τη βιοϊσοδυναμία, τουλάχιστον για την κλινική αποτελεσματικότητα.
Βέβαια μπορώ να το πω για ελάχιστα σκευάσματα.
Και επίσης μπορώ να πω ότι είμαι πολύ επιφυλακτικός για κάθε καινούργιο. Δε χρησιμοποιώ τίποτε αν δεν μιλήσω με τουλάχιστον τρεις-τέσσερις συναδέλφους που έχουν εμπειρία.
Τα υπόλοιπα τα αφήνω στο σχολιασμό του forum.

Fuentes:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπορω ειλικρινα ποσοι απο αυτους που γραφουν ελαφρα τη καρδια επωνυμα γενοσημα τα χορηγουν εξισου ελαφρα τη καρδια  και στα παιδια τους η τους γονεις τους.
--- Τέλος παράθεσης ---

Θεωρώ πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε ασθενή που έχουμε απέναντι μας σαν συγγενικό πρόσωπο, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό.
Έτσι προσωπικά συνταγογραφώ μόνο πρωτότυπα και 1-2 γενόσημα που δεν έχω κάποια ένδειξη μη όμοιας αποτελεσματικότητας και ασφάλειας με τα πρωτότυπα.
Αλλά εγώ δεν είμαι παρά ένας "κοκορόμυαλος παρτάκιας", έτσι δεν είναι συνάδελφε??  (δεν αναφέρομαι στον φίλο Jack).  Εσείς που είστε σοφός αλτρουιστής, φαντάζομαι και στην οικογένεια σας δεν θα σας πείραζε να γράψετε την δραστική και ας δώσει ο φαρμακοποιός το φθηνότερο φασόν...

EzeΤΡΟΛ:
Έχω ήδη απαντήσει... θα επέλεγα να εκτελέσω τη συνταγή σε αξιόπιστο φαρμακοποιό που θα μου έδινε σκεύασμα που εμπιστεύεται εκείνος. Και αν μου ζητούσε να πληρώσω και κάτι παραπάνω (και είχα τη δυνατότητα), θα πλήρωνα.

Αυτά που λέτε εναντίον της δραστικής, δεν υπάρχουν σε καμιά χώρα του κόσμου και ο λαός μας αντικρούει την εμπορική συνταγογράφηση με τη θυμοσοφία "Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους ...ρόλους". Θυμίζω ότι στην "τριτοκοσμική" Σουηδία τα (εγκεκριμένα εννοείται) γενόσημα αγγίζουν το 80% του συνόλου.

Μάλλον όμως σας συμφέρει να νομίζετε ότι είμαστε ακόμη στην εποχή του πάρτι (με τα δανεικά). Να σας θυμίσω τότε ότι εδώ και μισή ώρα τελούμε και επισήμως σε καθεστώς πιστοληπτικής ικανότητας C (δεν έχει παρακάτω).

Πολύ εύκολα μπορώ κι εγώ να υποστηρίξω: Κατώτατη σύνταξη 3,000 ευρώ, κατώτατος μισθός 2,500 ευρώ, δικαίωμα συνταξιοδότησης στα 38, δωρέαν ιατροφαρμακευτική και οδοντιατρική περίθαλψη υψηλής ποιότητας για όλους, φθηνά καύσιμα, δωρεάν παιδικό σταθμό, κ.α.  και να κάνουμε συζήτηση σε αυτή τη βάση αν προτιμάτε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση