Μακαρι να ημαστε ολοι ετσι συμπαθεστατεΒασιλη Παπαδοπουλε...επετρεψε μου ομως απο προσωπικα βιωματα να πιστευω πως δε λειτουργουμε όλοι ετσι.
Δεν ηθικολογω...ουτε το παιζω η φωνη της συνειδησης εδω μεσα.Ουτε βγαζω τον εαυτο μου από οτιδηποτε.Και λυπάμαι που ανωνυμα ακουγομαι μάλλον απόλυτος και δηθεν ηθικος γιατι ειναι ενδεχομενως χωρις κοστος για μενα.Συγνωμη από όλους τους επωνυμους για αυτο...αλλα ειμαι από καταβολης φορουμ ανωνυμος
Αλλα βρε παιδια,με ενοχλει και με παραξενευει να μιλαμε και να "προβληματιζομαστε",ανωνυμα κυριως, τοσο έντονα για κινδυνους δραστικης οταν μεχρι σημερα δεν το καναμε για πιθανους κινδυνους των φασον...Η μαλλον δε με παραξενευει,απλά με ενοχλει...
Δεν εχω να πω κατι άλλο γιατι επαναλαμβανομαι επικινδυνα.Αυτοι που καταλαβαινουν ,καταλαβαινομαστε.Αυτοι που δεν καταλαβαινουν πιστευω πως απλα κάνουν οτι δεν καταλαβαινουν.Γιατι όλοι ξερουμε γιατι μιλαμε.
Οπότε θα ειναι και η τελευταια μου καταχωρηση σε αυτο το τοπικ
Και σε απάντηση στον @FUENTES:Τα ιδια κανω και εγω με εσενα στη συνταγογραφηση.Αν μπει η δραστικη στη συναταγογραφηση που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πρεπει να ειναι τσεκαρισμενη από τον ΕΟΦ θα γραφω το ιδιο για ολους ,δικους μου και μη.Λογω τιμης,θα το κανω.Θεωρωντας πως θα ειναι καρατσεκαρισμενη.Να τσακιστει ο ΕΟΦ να το εξασφαλισει αλλιως ας πάνε σπιτια τους ή ας αντιμετωπισουν τη δικαιοσυνη!
Αν λοιπόν υποπεσει στην αντιληψη μου πως κάποια δραστικη ειναι καραμαιμου,θα το συζητησω με συναδελφους για επιβεβαιωση,θα το επισημανω αρχικα και εγγραφως στον ΕΟΦ,θα συστησω σε όλους που θα βλεπω να την αποφευγουν,θα αρνουμαι να τη συνταγογραφω και θα κανω ό,τι περναει από το χερι μου και ακομη καλυτερα με τη βοηθεια συναδελφων για να αποσυρθει(ΜΜΕ-Υπουργειο-ΕΟΦ-συνηγορο πολιτη-ΙΝΚΑ και δεν ξερω και εγω που αλλου).Αναγκαστικα πρεπει να υπάρχει φαρμακοεπαγρυπνηση,πιο επιτακτικη τωρα όπως και μεχρι σημερα οφειλει να υπαρχει για όλα τα φαρμακα9πρωτοτυπα και καραφασον)
Ελπιζω να μη θεωρουμαι υπέρμαχος του μνημονιου και του ΛΟΒΕΡ-boy με αυτα που γραφω.Στα ιδια σκ...κολυμπαμε!