Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο έχει δοκιμάσει κανείς τους για να εκδώσει παραπεμπτικό;
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ήθελα να το πω τόσο καιρό, αλλά δεν κρατιέμαι, συνάδελφε admin. Πριν από 10 περίπου ημέρες, όταν επισκέφθηκα για προσωπική μου υπόθεση (βλ. λεφτά που μου χρωστούν) την τοπική ΥΠΑΔ, η προϊσταμένη, με ύφος ανάμικτης ενοχής και αμηχανίας, μου ζήτησε να της δείξω πως λειτουργεί το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος. Προσπάθησα να το κάνω, μολονότι ειλικρινά δεν κατάλαβα το ρόλο μου, αλλά η σύνδεσή τους ήταν dialup!!! Αν είναι δυνατόν! Φυσικά με dialup δε βγάζεις ποτέ καμία συνταγή. Της είπα λοιπόν αν θέλει να έρθει στο ιατρείο να συνεχίσουμε το (αποτυχημένο) σεμινάριο. Επίσης της εξήγησα ότι για να λειτουργήσει αυτό το αξιοπρεπές σε σύλληψη σύστημα αλλά τερατούργημα στην πράξη, θα πρέπει να πληρώσει κανείς μία σύνδεση broadband, και ότι όλα αυτά, μαζί με το χαρτί και το toner ανέρχονται ως έξοδα στα 200 περίπου ευρώ το μήνα. Δηλαδή της εξήγησα ότι μόνο η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και η ηλεκτρονική παραπεμπτικογράφηση με επιβάρυνε περίπου με 1,20 ευρώ κατά άρρωστο - για τα οποία εγώ περιμένω να αποζημιωθώ περιμένοντας τον ΟΠΑΔ πότε θα ξημερώσει ο ήλιος από τη δύση για να με πληρώσει. Φυσικά το tutorial για το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος αναβλήθηκε λόγω data overflow (της υπαλλήλου).
Θα σας κρατήσω ενήμερους...
EzeΤΡΟΛ:
Φανταστείτε το εξής σκηνικό: Ο ιατρός συνταγογραφεί στο χέρι με τον παραδοσιακό τρόπο, και ο ασφαλισμένος πηγαίνει κατόπιν στα κέντρα των Καλλικρατικών δήμων (ή ΚΕΠ), όπου γίνεται η ηλεκτρονική επεξεργασία της συνταγής. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί εκεί απίστευτο μπούγιο, και να υπάρχει και ο κίνδυνος λαθών. Από την άλλη όμως, πόσο κοντά είμαστε στην εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης από τις δομές του ΕΣΥ (τουλάστιχο) ;
Gatekeeper:
Γραφείο Τύπου
210 - 52.05.290-1
Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από 1η Ιουνίου 2011 θα λειτουργεί η ηλεκτρονική συνταγογράφηση για τους ασφαλισμένους του ΟΓΑ στα Νοσοκομεία, στα Κέντρα Υγείας καθώς και στα Περιφερειακά Ιατρεία όλης της χώρας.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :DΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Δ. Κουναλάκης:
Να θυμάστε ότι: Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Οι γιατροί του ΕΣΥ μπορούν να γραφτούν στο σύστημα;
Αν κατάλαβα καλά, με τον αριθμό μητρώου του ΤΣΑΥ αφού δεν έχουν αριθμό μητρώου για άλλα ταμεία;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση