Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (116/611) > >>

Fuentes:
Αναλογιζόμενος τη νέα διπλή ανακυβίσθηση Λοβέρδου, καταλαβαίνω πως στα "ακριβά" φάρμακα, το 90% των ασθενών θα αναγκαστεί να παίρνει το φθηνότερο γενόσημο, με όποιες συνέπειες έχει αυτό για την υγεία του.

Στην ειδικότητα μου είναι πολύ πιθανό να υπάρχει στροφή προς παλαιά και αξιόπιστα φάρμακα τύπου Aloperidin που ναι μεν έχουν πολύ καλή δράση ως προς κάποια ψυχωτικά συμπτώματα, αλλά δεν πιάνουν κάποια άλλα (τα λεγόμενα αρνητικά συμπτώματα), που πιάνουν τα νεότερα αντιψυχωτικά. Ίσως αυτό να είναι όμως καλύτερο από το να πάρουν μη αξιόπιστη Ολανζαπίνη ή Ρισπεριδόνη, και να ρισκάρουμε κάποια άσχημη υποτροπή.

Ετοιμαστείτε για εικόνες Λέρου δεκαετίας '80 (ασθενείς κατεσταλμένοι, χωρίς συναίσθημα). Είμαι σίγουρος πως θα τις ξαναζήσουμε 30 χρόνια μετά. Καλό κουράγιο στους γιατρούς που θα βλέπουν τους ασθενείς τους είτε σε υποτροπή είτε κατεσταλμένους, και κυρίως καλό κουράγιο στις οικογενειες των ασθενών.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμη αξιόπιστη Ολανζαπίνη ή Ρισπεριδόνη, και να ρισκάρουμε κάποια άσχημη υποτροπή.

--- Τέλος παράθεσης ---

Μα, συνάδελφός σας στο (οικείο) Νομοαρχιακό Νοσοκομείο, εδώ και καιρό γράφει (μονοκούκι) γενόσημη κουετιαπίνη. Γιατί δηλαδή ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστα γενόσημα;

Και γιατί δηλαδή ο φμφ να φέρει μη αξιόπιστο γενόσημο στα ράφια του; Ποιός φμφ είναι τόσο χαζός ώστε να ρισκάρει να του βγει το όνομα ότι φέρνει στα ράφια του "πεθανόσημα" (λεξιπλασία του κ. Κ. Χαρδαβέλα) και να χάσει έτσι την πελατεία του;

Κοιτώντας λίγο πιο μακριά απ΄όσο μπορούν (ή θέλουν) οι προ-εμπορικοί, βλέπω τους φμφ να εγγυώνται και να διαφημίζουν στους πελάτες τους την αξιοπιστία των προϊόντων που πωλούν και να αρνούνται να βάλουν στα ράφια τους αμφίβολης προέλευσης προϊόντα.   

Fuentes:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμη αξιόπιστη Ολανζαπίνη ή Ρισπεριδόνη, και να ρισκάρουμε κάποια άσχημη υποτροπή.

--- Τέλος παράθεσης ---

Γιατί δηλαδή ισχυρίζεστε ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστα γενόσημα;

Και γιατί δηλαδή ο φμφ να φέρει μη αξιόπιστο γενόσημο στα ράφια του;

--- Τέλος παράθεσης ---

Μάλλον δεν έχετε διαβάσει τα posts μου....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ αξιόπιστα γενόσημα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αναξιόπιστα.

Ο φαρμακοποιός ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ποια είναι τα αξιόπιστα. Ο γιατρός ξέρει.

Έχω πει τα παραπάνω αρκετές φορές, αλλά με αναγκάζετε συνεχώς να τα ξαναλέω... Γιαυτό τα λέω όσο πιο απλά γίνεται αυτή τη φορά...

medicus:
Το πρόβλημα πάντως δεν είναι μόνο "ελληνικό"!!!  :-\ :-\ :-\

Fuentes:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο πρόβλημα πάντως δεν είναι μόνο "ελληνικό"!!!  :-\ :-\ :-\

--- Τέλος παράθεσης ---

O Larry πάντως στην πολύ καλή σειρά του HBO επέλεξε φαρμακοποιο  :-\

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση