Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
δεν νομιζω οτι τα ελληνικα ειναι δυσκολα να τα καταλαβεις
λεω οτι ενω ο υπουργος σκουζει για φτηνα φαρμακα το κρατος εγκρινει γενοσημο στη δυπλασια τιμη απο το πρωτοτυπο
κατανοητο????????????
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Προφητικό;
Εγγραφή ή Είσοδος
και δείτε και τη συμμετοχή του συναδέλφου Δ. Παπαδημητριάδη στο "Κουτί της Πανδώρας".
Παίρνει θέσεις που δεν τολμά εύκολα γιατρός.
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε ποια "σχολή" ψυχιάτρων ανήκει ο Δημήτρης με βάση αυτά που έχεις διαβάσει από τα κείμενα του;
Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την στάση του.
--- Τέλος παράθεσης ---
Eννοείς ότι είναι της σχολής Μόσιαλου;
Και; Τα έλεγε αυτά από φοιτητής. Ως editor του in vivo είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο μου με τίτλο "αμοιβόμενη συνταγογραφία" - ένα θέμα-ταμπού εν έτει 1995.
Gatekeeper:
Paying Doctors to Ignore Patients
Εγγραφή ή Είσοδος
Οταν ένα Σύστημα Υγειας υποκοστολογεί την ιατρική πράξη πριμοδοτόντας την πολυφαρμακία και διαγνωστικολαγνεία , τότε αυτό ακριβώς αγοράζει....... πολλά φάρμακα και πολλές εξετάσεις.
Οπως λένε και οι Αγγλοι ... for peanuts you get monkeys
Δ. Κουναλάκης:
Ρύθμιση, με την οποία ο φαρμακοποιός θα παραλαμβάνει βάζα με φάρμακα και στην συνέχεια θα δίνει στον ασθενή τον αριθμό των χαπιών που χρειάζεται, επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας, όπως γνωστοποίησε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ενημερώνοντας τις επιτροπές Περιβάλλοντος και Κοινωνικών Υποθέσεων ο υπουργός Υγείας έθεσε θέμα συσκευασιών, λέγοντας ότι «πολλές φορές οι συσκευασίες φαρμάκων περιλαμβάνουν περισσότερα φάρμακα από όσα χρειάζεται ο ασθενής».
πηγη: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Διακομιστή σε διαβάζουν.....
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε ποια "σχολή" ψυχιάτρων ανήκει ο Δημήτρης με βάση αυτά που έχεις διαβάσει από τα κείμενα του;
Θα σε βοηθήσει να καταλάβεις την στάση του.
--- Τέλος παράθεσης ---
Eννοείς ότι είναι της σχολής Μόσιαλου;
Και; Τα έλεγε αυτά από φοιτητής. Ως editor του in vivo είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο μου με τίτλο "αμοιβόμενη συνταγογραφία" - ένα θέμα-ταμπού εν έτει 1995.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ξέρω πολύ καλά τι έλεγε ο Δημήτρης. Δεν θέλω να πω περισσότερα.
EzeΤΡΟΛ:
Ε, καλά, το πρόβλημα ήταν γνωστό. Απλά κανείς ως τώρα δεν ήθελε να κάνει τίποτε γύρω απ' αυτό γιατί βολεύονταν όλοι (με πρώτους και καλύτερους του πανίσχυρους -ως τώρα- φμφ) με το κουπονοκεντρικό σύστημα. "Πού ν΄ασχολούμαστε με βαζάκια και ετικέτες τώρα ..." λέγανε.
Να που όμως ήρθε καιρός που θα παρακαλούν να μπει πελάτης να ψωνίσει 2-3 χαπάκια ΜΣΑΦ...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση