Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (131/611) > >>

Harper:
 :D

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
επειδη καποιοι ειναι μαλλον πολυ νεοι εδω μεσα να σας ενημερωσω οτι εχω ασχοληθει με τις λοιμωξεις στον ευαγγελλισμο με το κ.Σαρογλου και η αποτελεσματικοτητα της ηταν το 92 ,85%.

αν θελει καποιος εδω να κανει προπαγανδα για το lover boy ας το κανει

παντως εδωσαν στον ευαγγελισμο σε 30 ατομα κινολονη μαιμου και ειχαν και οι 30 διαρροιες

Gatekeeper:
Επιτρέψτε μου να κάνω μια πρόβλεψη...
Η συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας θα εκτοξεύσει την φαρμακευτική δαπάνη.
Απλούστατα διότι η συνταγογραφική δραστηριότητα θα μετατοπιστεί προς τα πατενταρισμένα φάρμακα.

Παράδειγμα... Παρατηρείστε πως θα εκτοξευθούν οι πωλήσεις της Αλισκερίνης (& των συνδυασμών αυτής) τους προσεχείς μήνες.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟπότε δε συζηταμε την αποτελεσματικοτητα της αμοξυκιλλινης που ειναι σε πρωτη θεση σε όλα τα GUIDELINES(ΔΕΣ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑΜΜΑΡΕΛΟΥ)αλλα νομιζω γινεται αναφορα σε μια κακως κειμενη ιατρικη πρακτικη.

--- Τέλος παράθεσης ---
Μπράβο jack! Εγώ να δεις τι δούλεμα τρώω που γράφω Amoxil...* Ο Γιαμαρέλλος-Μπουρμπούλης βλέπεις δεν ευνοεί τσαλαβουτήματα σε προωθημένα αντιβιοτικά με ενίοτε πλουραλιστικές τάσεις αντιγραφής.

(*) Κυρίως από τους (νέους στο ιατρείο) ασθενείς: "Καλά γιατρέ, ήρθα εδώ για να μου πεις να πάρω Amoxil; Αυτό το παίρνω και μόνος μου". Η απάντηση βέβαια είναι πληρωμένη: "ΟΚ. Δεν οφείλεις τίποτε αφού το ξέρεις. Και δος μου το κινητό σου να σε πάρω για ό,τι χρειαστώ".

Harper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Παράδειγμα... Παρατηρείστε πως θα εκτοξευθούν οι πωλήσεις της Αλισκερίνης (& των συνδυασμών αυτής) τους προσεχείς μήνες.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τωρα μου πατας τον καλο με την ΑΛΙΣΚΕΡΙΝΗ...δεν προλαβε να βγει και πολλοι εσπευσαν να τη χορηγησουν.Και μαλιστα σε συνδυασμους με ΑΤ2 ειδικα σε διαβητικους.Προσφατα ομως η ιδια η εταιρεια επισημαινει πιθανους κινδυνους τετοιων συνδυασμων.Τι να πω...ο καθενας ειναι υπευθυνος για αυτα που συνταγογραφει και ταπεινη μου άποψη,πριν γεμισουμε την αγορα με ενα φαρμακο ας του δωσουμε μια δοκιμαστικη περιοδο στην αγορα πριν οι ιδιοι εκτεθουμε.Και ας ειναι και πρωτοτυπο

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση