Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπιπλέον αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν πατήσω το κουμπάκι "Ακύρωση" στη συνταγή μιας και το σύστημα φαίνεται να μου δίνει αυτή τη δυνατότητα ακόμη και σε συνταγή στην οποία έχει παρέλθει η προθεσμία εκτέλεσης. Λέτε να βραχυκυκλώσει το σύστημα; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
--- Τέλος παράθεσης ---
Κολόμβε μου..... Μόλις ανακάλυψες πως θα μειώσεις το μέσο κόστος που φαίνεται στο "φάκελο σου" για τους ΦΚΑ;;;;
Μπορείς να κάνεις και το χαζό εάν το πάρουν χαμπάρι.....
Εκεί ήθελα να καταλήξω, απλά το έθεσα με έμμεσο τρόπο! ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλαδή, Διαμαντή σε αυτή την περίπτωση:
α) ο ασφαλισμένος θα έχει πάρει κανονικά τα φάρμακά του (με την προβλεπόμενη συμμετοχή) και θα έχει απομακρυνθεί από το Ταμείο (οπότε ουδέν λάθος αναγνωρίζεται)
β) ο ΕΟΠΥΥ μπορεί να κάνει την πάπια και να μην πληρώσει αφού η συνταγή φαίνεται ...ακυρωμένη
Άρα, αυτός που την πατά είναι ...ο φμφ! ;D
Μου άνοιξες νέους ορίζοντες, βρε αφιλότιμε!
Harper:
Αν υπάρχει ΚΟΛΑΣΗ @ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗ και πας σε αυτη (εχεις καλες πιθανοτητες) πιστευω πως δε θα σε βαλουν να ψηνεσαι στις φλογες.Θα σου δωσουν αδεια φαρμακειου και θα σε κανουν ΦΜΦ!!!Αυτη κι αν ειναι τιμωρια για σενα... ;D
(εγω θα σε επισκεπτομαι συχνα για αλοιφες για τα εγκαυματα...)
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν υπάρχει ΚΟΛΑΣΗ @ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗ και πας σε αυτη (εχεις καλες πιθανοτητες) πιστευω πως δε θα σε βαλουν να ψηνεσαι στις φλογες.Θα σου δωσουν αδεια φαρμακειου και θα σε κανουν ΦΜΦ!!!Αυτη κι αν ειναι τιμωρια για σενα... ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Διακομιστή, μια αλοιφούλα και για μένα.... Μην με ξεχνάς....
jack: Χιλια συμφωνω για πάρτη σου...
D-Michalis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑν υπάρχει ΚΟΛΑΣΗ @ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΗ και πας σε αυτη (εχεις καλες πιθανοτητες) πιστευω πως δε θα σε βαλουν να ψηνεσαι στις φλογες.Θα σου δωσουν αδεια φαρμακειου και θα σε κανουν ΦΜΦ!!!Αυτη κι αν ειναι τιμωρια για σενα... ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Έγραψε
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΈχω παρατηρήσει ότι ηλεκτρονικές συνταγές που έχω εκδώσει με φάρμακα υψηλού κόστους, που οι ασθενείς απευθύνονται στο φαρμακείο του ΙΚΑ, φαίνονται στο σύστημα ως "συνταγογραφημένες" αν κι έχει παρέλθει κατά πολύ η προθεσμία εκτέλεσής τους ενώ οι ασθενείς έχουν προμηθευτεί τα σκευάσματα σύμφωνα με όσα μου λένε.
Πώς καταχωρούνται αυτές οι συνταγές;
Επιπλέον αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν πατήσω το κουμπάκι "Ακύρωση" στη συνταγή μιας και το σύστημα φαίνεται να μου δίνει αυτή τη δυνατότητα ακόμη και σε συνταγή στην οποία έχει παρέλθει η προθεσμία εκτέλεσης. Λέτε να βραχυκυκλώσει το σύστημα; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
--- Τέλος παράθεσης ---
Για το πρώτο, αν πάει μια συνταγή και δεν υπάρχει φάρμακο (άρα και κουπόνι) δεν μπορεί να εκτελεστεί. Όταν φτάσει το κουπόνι, για κάποιους λόγους (αν το δούμε με αγαθές προθέσεις πρακτικούς, αν το δούμε πιο υποψιασμένοι "εγγραφής" συναδέλφων-συνταγογράφων σε υπηρεσίες φαρμακευτικής) συνταγογραφείται ξανά (εν αγνοία του ασθενή) και εκτελείται η νέα (χειρόγραφη, γι' αυτό και δε φαίνεται στο σύστημα) συνταγή. Το θέμα είναι ότι οι χειρόγραφες αυτές ΔΕΝ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ποτέ στα βιβλιάρια των ασθενών. Προσωπικά ακυρώνω όλες τις συνταγογραφημένες συνταγές των οποίων η ημερομηνία λήξης έχει παρέλθει και ποτέ δεν έχει γίνει τίποτε.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση