Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία

<< < (138/612) > >>

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
 Το Συμβούλιο της Επικρατείας θα αποφασίσει τελικά για το εάν έχουν το δικαίωμα οι γιατροί να συνταγογραφούν φάρμακα με βάση την δραστική ουσία  στους ασθενείς τους καθώς οι ιδιώτες γιατροί προσφεύγουν στη δικαιοσύνη.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αγαπητέ Διακοσμητά... λειτουργείς ως (δια-)κομιστής (:)) του άρθρου ή το πιστεύεις κιόλας. Εγώ, πέρα απο την καθυστέρηση εκδίκασης, δεν πιστεύω ούτε ότι θα το προχωρήσει ο ΙΣΑ (όπως πάμπολες άλλες καταγγελείες που γίνονται και μετά ξεχνιούνται) αλλά, ακόμα και αν προχωρήσει δεν θα βγεί τίποτα. Οι δικαστες θα κρίνουν (αφού πάρουν θετική γνωμοδότηση απο τον ΕΟΦ) ότι η θεραπευτική δράση είναι ίδια και επιτρέπεται η δραστική ουσία... Είμαι απαισιόδοξος.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟι δικαστες θα κρίνουν (αφού πάρουν θετική γνωμοδότηση απο τον ΕΟΦ) ότι η θεραπευτική δράση είναι ίδια και επιτρέπεται η δραστική ουσία... Είμαι απαισιόδοξος.

--- Τέλος παράθεσης ---

Αγαπητέ @ Ορθοπαιδικός
Eγώ είμαι αισιόδοξος ...για τον ίδιο λόγο!  ;)

Denominator:
Προσοχή: Από αύριο 19/03/2012 το ΕΤΑΑ μπαίνει στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσοχή: Από αύριο 19/03/2012 το ΕΤΑΑ μπαίνει στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

--- Τέλος παράθεσης ---
Tα ταμεία ΤΥΜΕΔΕ , ΤΥΥ , ΤΥΣ , ΤΥΔΑ, ΤΥΔΘ, ΤΥΔΠ, ΤΥΔΕ που εμφανίζονται στην αρχή της συνταγογράφησης είναι οι τομείς του ΕΤΑΑ η κάτι άλλο?

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠροσοχή: Από αύριο 19/03/2012 το ΕΤΑΑ μπαίνει στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

--- Τέλος παράθεσης ---
Tα ταμεία ΤΥΜΕΔΕ , ΤΥΥ , ΤΥΣ , ΤΥΔΑ, ΤΥΔΘ, ΤΥΔΠ, ΤΥΔΕ που εμφανίζονται στην αρχή της συνταγογράφησης είναι οι τομείς του ΕΤΑΑ η κάτι άλλο?

--- Τέλος παράθεσης ---

τομεις του ΕΤΑΑ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση