Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-syntagografisi -Καταχώριση Συνταγών -Δραστική Ουσία
tasath:
Για όλα αυτά λοιπόν (και σε ευχαριστώ για τη λίστα), έχω γράψει και ξαναγράφω: οοοοοουστ σε όσους αντιδρούν. Άμεση και καθολική εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, άμεση διακοπή συμβάσεων σε όσους απλά "δεν μπορούν". Δικαιολογίες τέλος.
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓια όλα αυτά λοιπόν (και σε ευχαριστώ για τη λίστα), έχω γράψει και ξαναγράφω: οοοοοουστ σε όσους αντιδρούν. Άμεση και καθολική εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, άμεση διακοπή συμβάσεων σε όσους απλά "δεν μπορούν". Δικαιολογίες τέλος.
--- Τέλος παράθεσης ---
Υπάρχει μία μέση λύση (εδώ είναι Ελλάδα...):
1) Επιδότηση γραμματειακής υποστήριξης σε περίπτωση πρόσληψης υπαλλήλου, διαδικτύου, χαρτιού και μελανιού σε όσους εφαρμόζουν την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και παραπεμπτικογράφηση (θα μπορούσαν αυτοί οι πόροι να περικοπούν από όσους δεν τις εφαρμόζουν) και
2) Πληρωμή κατά προτεραιότητα όσων χρησιμοποιούν ως κανόνα τις διαδικτυακές εφαρμογές.
tasath:
Καλά τώρα, είδες να πήραν τα φαρμακεία καμιά επιδότηση για τον εξοπλισμό;
Γιατί να δοθεί σε γιατρούς; Στο κάτω-κάτω για όσους είναι ελεύθεροι επαγγελματίες αυτά περνάνε στα έξοδα.
Τεσπα, για να δούμε...
Gatekeeper:
Εγγραφή ή Είσοδος Άμεση και καθολική εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, άμεση διακοπή συμβάσεων σε όσους απλά "δεν μπορούν".
--- Τέλος παράθεσης ---
Χμμμμ αυτό μάλλον θα γίνει.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΓιατί να δοθεί σε γιατρούς;
--- Τέλος παράθεσης ---
Από πού συμπεραίνεις ότι αναφέρομαι μόνο σε γιατρούς και όχι και σε φαρμακοποιούς; Το ρήμα "εφαρμόζουν" πάει μόνο σε γιατρούς;
Απλά διερωτώμαι, εγώ που επί 6 μήνες ανελλιπώς και αποκλειστικά χρησιμοποιώ τις ηλεκτρονικές εφαρμογές επιβαρύνθηκα με αρκετά μεγάλο ποσό ενώ αντίστοιχα δεν είχα κανενα όφελος όπως π.χ. να πληρωθώ κατά προτεραιότητα όπως διαφημίζεται στη σελίδα του e-diagnosis. Και άντε πες ότι εγώ είμαι κολλημένος και περίεργος και έχω και πάρα πολλά λεφτά για πέταμα - με τους υπόλοιπους τι γίνεται;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση