Γενικά > Γενική συζήτηση
προκηρύξεις θέσεων ως Γενικής Ιατρικής ή Παθολογίας
aegeanman:
Καλημέρα,
Όντως βιάστηκα από μέρους μου να χαρακτηρίσω τη συγκεκριμένη προκήρυξη, μια και την είδα αρχικά στο ygeia.net που διατυπώνονταν έτσι ακριβώς όπως την είχα παραθέσει, σύμφωνα με την εφημερίδα, και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση....
Ευχαριστώ πάντως και τους δύο συναδέλφους κκ. Μιχάλη και Νικολόπουλο που έσπευσαν άμεσα να αποσαφηνίσουν την παρεξήγηση αυτή...
Επί της ευκαιρίας πριν τρεις μέρες είχα κάνει μία παράθεση σε φόρουμ άλλης κατηγορίας (Νομικά θέματα) σχετικά με το τί ισχύει με τις προκηρύξεις θέσεων στα αγροτικά ιατρεία για τους Γενικούς Ιατρούς και σε σχέση με τις προκηρύξεις θέσεων με κρίση, όσον αφορά την προτίμηση, αλλά φοβάμαι ότι πιθανόν να είναι σε λάθος θεματική ενότητα:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Θα μπορούσε κανείς να μου δώσει κάποια απάντηση στο θέμα αυτό ή αν θα πρέπει να το παραθέσω σε κάποια άλλη θεματική ενότητα;
Ευχαριστώ.
Gatekeeper:
Σε ποιο στάδιο είναι η θέση με κρίση?
Την προτιμάς από αυτη της υπηρεσίας υπαίθρου?
aegeanman:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε ποιο στάδιο είναι η θέση με κρίση?
Την προτιμάς από αυτη της υπηρεσίας υπαίθρου?
--- Τέλος παράθεσης ---
Ήδη έχω κριθεί με συμβούλιο κρίσεως σε αυτή που έχω βάλει στην τελευταία μου προτίμηση (άλλωστε ήμουν και ο μοναδικός υποψήφιος εκεί). Για τις άλλες δεν γνωρίζω ακόμα αν έχουν ολοκληρωθεί οι εισηγήσεις και δεν έχω λάβει τίποτα από το ταχυδρομείο μέχρι σήμερα... Όσο για την προτίμησή μου σε αυτή που αιτήθηκα μέσα από την προκήρυξη των αγροτικών, πρόκειται για μια καλή περίπτωση, αλλά και εκεί δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα ακόμα (απότι με έχουν ενημερώσει θα γνωρίζουμε περί τα τέλη αυτου του μήνα...) Ωστόσο σαφώς και προτιμώ να τοποθετηθώ σε μία από τις προκηρύξεις με κρίση που έχω σε υψηλότερη προτίμηση, σε σχέση με αυτή των αγροτικών ιατρείων... Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να ισχύει η δυνατότητα παραίτησής μου, χωρίς κυρώσεις, σε περίπτωση που τοποθετηθώ νωρίτερα σε θέση αγροτικού ιατρείου, αν η κρίση για τις πρώτες μου προτιμήσεις προκύψει μεταγενέστερα; Ισχύει ότι επείδη και η προκήρυξη των αγροτικών είναι παράλληλη με αυτές των κρίσεων, να έχω αυτή τη δυνατότητα χωρίς κυρώσεις; Είναι κάτι που σκέφτομαι να μεταβώ ο ίδιος την ερχόμενη εβδομάδα στο υπουργείο για να το αποσαφηνίσω, πιστεύωντας ότι μέχρι τότε τουλάχιστον θα έχουν προκύψει τα προσωρινά αποτελέσματα των αγροτικών ιατρείων...
Gatekeeper:
Με δεδομένο ότι οι ΓΙ που θα επιλεγουν στην προκήρυξη του Δεκεμβρίου 2010, θα διοριστούν περίπου τον Ιουνιο 2011.
Θα διοριστεις πρώτα στην θέση της κρίσης ως μοναδικός υποψηφιος και θα παραιτηθεις απο την θέση του αγροτικού χωρις ποινή.
D-Michalis:
Εγγραφή ή Είσοδος….. Επί της ευκαιρίας πριν τρεις μέρες είχα κάνει μία παράθεση σε φόρουμ άλλης κατηγορίας (Νομικά θέματα) σχετικά με το τί ισχύει με τις προκηρύξεις θέσεων στα αγροτικά ιατρεία για τους Γενικούς Ιατρούς και σε σχέση με τις προκηρύξεις θέσεων με κρίση, όσον αφορά την προτίμηση, αλλά φοβάμαι ότι πιθανόν να είναι σε λάθος θεματική ενότητα: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
…
--- Τέλος παράθεσης ---
Έγκυρες οι προηγηθείσες απαντήσεις. Διάβασε και τα παρακάτω. Είναι συναφή.
Εγγραφή ή Είσοδος
και
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση