Γενικά > Νομικά θέματα

Εφημερίες ιατρών Κ.Υ. και Π.Ι. σε νοσοκομεία, με απόφαση Δ.Σ.

<< < (2/13) > >>

iGP:
Επειδή μου έχει συμβεί μία απίστευτη προσωπική ιστορία με το ελληνικό Δημόσιο, που όμοιά της δεν έχει ξανασυμβεί και μου έχει αφήσει "απωθημένα" ( αν και υπάρχει αναγνωρισμένο το "λάθος" του δημοσίου, από το γραφείο του τότε Πρωθυπουργού και επιστολή συγγνώμης από το υπεύθυνο υπουργείο, προς την οικογένειά μου), αυτή τη φορά λέω να πάω... πολύ μακριά, έτσι για το γούστο.Πόσο μάλλον, όταν δε με ενδιαφέρει πλέον και η θέση που κατέχω  ;)

ΑΡΗΣ:
Νόμος 3599 του 2007 άρθρο 24 ΄΄Ο Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας μπορεί με αποφάσεις του να μετακινεί ιατρικό, επιστημονικό μη ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, τεχνικό και λοιπό προσωπικό των Φ.Π.Υ.Υ.Κ.Α. της Περιφέρειάς του για κάλυψη εφημεριών ή άλλων αναγκών για χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των τριών μηνών, μέσα στο ίδιο έτος.΄΄
ΚΑΙ
Νόμος 3868 του 2010 άρθρο 8 παρ 21

Νόμος 2519 του 1997 άρθρο 26 παρ 1.

ΑΡΗΣ:
Ο υπουργός αναφέρεται στο άρθρο 7 παρ 21.........του νομου 3868 του 2010.

ZArk:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ υπουργός αναφέρεται στο άρθρο 7 παρ 21.........του νομου 3868 του 2010.

--- Τέλος παράθεσης ---

Οχι, ο γενικός Γραμματέας αναφέρεται στο άρθρο 8 παρ 21 του Ν.3868. Το άρθρο 7 δεν έχει παράγραφο 21!!!!!!!!!!!!!!!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Το είχα αναρτήσει σε άλλο θέμα αλλά εδώ ταιριάζει καλύτερα.
ZARK για δες καλύτερα το έγγραφο του Γενικού Γραμματέα. Αναφέρεται στην ανύπαρκτη παράγραφο του άρθρου 7 του νόμου 3868 του 2010 όπως επισήμανε και ο ΑΡΗΣ.

Όπως λέει και ο φαντάρος στον εφοδεύοντα αξιωματικό στο παρακάτω βίντεο
"Τι 4, τι 5;"

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση