Θέματα Εργασίας > Εμπειρίες κατά την εργασία στην ΠΦΥ
Παριστάνοντας τον Ιατρό εκτός Ιατρείου...
Harper:
το φάρμακο που σου έδωσε ο κτηνίατρος σου το έδωσε άμεσα ή το τράβηξε και αυτός φωτογραφία και πήγες και το αγόρασες μετά?
Είσαι πολύ προχώ τελικά....θα μπορούσε όλη αυτή η διαδικασία να γίνει και με ε-μαιλ ή με κάμερες οπότε θα κάνατε τηλειατρική
Φιλική συμβουλή:είναι παράνομο να μιλάς για σπασμένα προγράμματα...το ΣΔΟΕ μπορει να μας παρακολουθεί!
ioannis r:
εγω παντως σε κοινωνικες εκδηλωσεις με σχετικα αγνωστους ανθρωπους ΔΕΝ λεω την ιδιοτητα μου!!!!!!
Argirios Argiriou:
Για όσους είναι εγγεγραμμένοι στο medscape (είναι δωρεάν):
10/04/2014
The Pitfalls of Giving Free Advice to Family and Friends.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
pzogr:
Τείνω να συμφωνήσω με τον D-Michalis ότι οι ερωτήσεις στο δρόμο γίνονται από ανθρώπους που κάνουν γκάλοπ και δεν έχουν ενδιαφερθεί αρκετά ώστε να κάνουν κανονική επίσκεψη σ'ένα ιατρείο. Ένα άλλο πιθανό ενδεχόμενο που έχω διαπιστώσει ότι γίνεται είναι να έχουν όντως κάνει επίσκεψη σε γιατρό και να ζητούν δευτεροτριτοτέταρτες γνώμες. Ένα σημείο που τους προδίδει πολλές φορές είναι οι στοχευμένες ερωτήσεις πχ "άκουσα ότι το Χ δεν κάνει, όταν παίρνεις το Ψ". Μετά από τη σχετική ανάκριση έρχεται συνήθως και η ομολογία.
Νομίζω ότι ο καλύτερος είναι ο χειρουργός που είπε "γδύσου..."! Δυστυχώς δεν έχει εφαρμογή για όλες τις παθήσεις!
marianthi_p:
Καλα κανω τοτε και λεω:" παιδια εδω εγω ειμαι κομμωτρια!"
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση