Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προκηρύξεις κενουμένων θέσεων σε Κ.Υ. και Π.Ι. και Πλοία για Υπηρεσία υπαίθρου

<< < (3/3)

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Γραφείο Τύπου

210 - 52.05.290-1

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με σχετική υπουργική απόφαση διορίζονται τετρακόσιοι εξήντα οκτώ (468) αγροτικοί γιατροί.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τετρακόσιους έναν (401) υπόχρεους ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου, δύο (2) υπόχρεους ιατρούς σε πλοίο, είκοσι τέσσερις (24) γενικοί ιατροί και σαράντα έναν (41) ιατρών με θητεία σε θέση αγροτικού ιατρού.

υ.γ. Είναι η πρώτη φορά που η τοποθέτηση 468 συναδέλφων σε προκήρυξη με πολύ περισσότερες θέσεις θεωρείται σημαντικό γεγονός που το υπουργείο εκδίδει δελτίο τύπου, το γεγονός αναφέρεται σε αρκετές εφημερίδες και παίζει και σε δελτία ειδήσεων.

Αγαπητέ Υπουργέ....ΕΛΕΟΣ!!!

ΑΡΗΣ:
Αγαπητοί συνάδελφοι έλεος. Όλοι διαβάζουμε ygeianet. Δεν χρειάζεται να μας μεταφέρετε συνεχώς τις δημοσιεύσεις της παραπάνω ιστοσελίδας. Κάποιος διαχειριστής να διαγράψει τις παραπομπές στο ygeianet ή να δημιουργηθεί forum του ygeianet.

EzeΤΡΟΛ:
Mα, το ίδιο συμβαίνει και στα καλύτερα σάιτ, μπλογκ κ.λπ. Για παράδειγμα, η zougla σήμερα αναδημοσιεύει Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος το δημοσίευμα του nooz.gr που ανέβασα παραπάνω, και το οποίο ποιός ξέρει κι αυτό από που το πήρε. Νομίζω ότι αν δεν θέλουμε να διαβάσουμε ένα ποστ, απλά δεν κάνουμε κλικ πάνω του - αλλά να ζητούμε να μη δημοσιεύονται ποστ που ενδεχομένως είναι ενδιαφέροντα για άλλους χρήστες του Φόρουμ, το βρίσκω λίγο τσκ τσκ, δεν συμφωνείτε;

anastasios theodoridis:
Αν αναφέρεσαι στο δικό μου μήνυμα είναι από την ιστοσελίδα του υπουργείου υγείας.

Όσο αφορά δημοσιεύσεις του ygeianet και αναδημοσίευσή τους εδώ δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πρόβλημα, πολλές φορές γίνεται και το ανάποδο. Στα ιατρικά site θα βρεις τις ίδιες δημοσιεύσεις, αν κάποια δημοσίευση δε θέλεις να τη διαβάσεις απλά την αγνοείς.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση